Tulevat kurssit

Rouva Sanan kaikille avoimet kurssit ja tapahtumat

Bloggaajan palautepaja

Oletko konkarikirjoittaja, jolle kirjoittaminen on ehkä leipätyö, mutta jonka kirjoittamisesta puutuu SE jokin? Oletko harrastajabloggaaja, joka etsit blogillesi suuntaa, olet juuttunut ehkä kirjoittamisessa paikoilleen tai sinua muuten vain kiinnostaa tietää, mitä muut sinut tarinoistasi ajattelevat? Olitpa kuka olit, kaipaatko ja janoatko siis aitoa, rehellistä palautetta omista teksteistäsi?

Sisältötoimisto Rouva Sana toteuttaa yhteistyössä lifestylemyymälä Destinyn kanssa neljästä tapaamiskerrasta koostuvan Bloggaajan palautepaja -kokonaisuuden. Bloggaajan palautepaja on suunnattu bloggaajille ja kirjallisia sisältöjä tuottaville, jotka haluavat kehittää omaa kirjoittamistaan paitsi saamalla myös antamalla teksteistä palautetta.

Jokaiseen tapaamiskertaan sisältyy lyhyt alustus, jonka aiheet kumpuavat bloggaajien ja sisällöntuottajien työn arjesta. Kokoontumiskertojen pääpaino on osallistujien teksteihin liittyvän palautteen antamisessa ja saamisessa. Tekstit luetaan aina etukäteen ennen palautepajaan osallistumista, joten mukanaolo vaatii osallistujilta sitoutumista. 

Palautepajasta on mahdollisuus saada eniten osallistumalla jokaiseen tapaamiskertaan, mutta pajoihin on mahdollista osallistua myös yksittäin. Tarkemmat ohjeet tekstien toimittamiseen ja palautteen antamiseen lähetetään jokaiselle ryhmäläiselle erikseen.

Järjestäjä: Sisältötoimisto Rouva Sana

Palautepajan sisältö: 

la 24.3. klo 11-13: Hulluuden highway. Mitä kirjoittaminen ja bloggaaminen on, ja mitä se kirjoittajalta vaatii?

la 14.4. klo 11-13: Olipa kerran tarina. Kirjoittaminen prosessina. Kirjoittamisen (ja kirjoittajan) syvin olemus.

la 5.5. klo 11-13: Luovien hullujen valiojoukko. Kirjoittajan luovat kuopat ja oman luovuuden ruokkiminen.

ma 11.6. klo 18-20: Palautepajan toiveilta. Alustuksen aihe muokkautuu ryhmän toiveiden mukaan.

Tule ja kehitä omaa kirjallista ilmaisuasi luovassa, iloisessa ja kannustavassa hengenheimolaistesi joukossa!

Paikka: Lifestylemyymälä Destiny (Lönnrotinkatu 15, Helsinki).

Hinta: 25 e/kerta (sis. alv). Ilmoittautumalla kaikkiin Bloggaajan palautepaja -kertoihin ennen ensimmäistä pajapäivää säästät 20 e eli maksat kokonaisuudesta yhteensä vain 80 e (sis. alv). Jokaiseen palautepajaan mahtuu 12 nopeinta sisällöntuottajaa ja bloggaajaa.

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset viimeistään viikkoa ennen palautepajapäivän alkamista Sisältötoimisto Rouva Sanan verkkokaupan kautta.

Lisätiedot: Liity mukaan tapahtuman seuraajaksi Facebookissa. Pysyt ajan tasalla kuulumista.

Bloggaa Naiselle Ammatti

Sinustako bloggaaja? Haluaisitko tietää bloggaamisesta enemmän ja oppia bloggaamisen perusteet? Naisten Pankki Keski-Uusimaa järjestää yhteistyössä Sisältötoimisto Rouva Sanan ja Handelsbankenin kanssa Bloggaa Naiselle Ammatti –illan.

Illan ohjelma on:

 • Mitä bloggaaminen on?
 • Kuinka tavallinen Maija Meikäläinen voi aloittaa bloggaamaan?
 • Blogin tietotekniset vaatimukset?
 • Kuvat ja videot? Tarvitaanko ja miten niitä saa omaan blogiin?
 • Millainen on hyvä blogi?

Järjestäjä: Naisten Pankki Keski-Uusimaa yhteistyössä Sisältötoimisto Rouva Sanan ja Handelsbankenin kanssa

Aika: ke 11.4. klo 18-20

Paikka: Järvenpää-talo (neuvottelutila 2)

Hinta: 30 e/osallistuja, summa lahjoitetaan lyhentämättömänä Naisten Pankin hyväksi

Ilmoittautuminen: naistenpankki.ku@gmail.com, mukaan mahtuu 20 nopeinta

Lisätiedot: Naisten Pankki Keski-Uusimaa ja Naisten Pankki Keski-Uusimaan Facebook-sivut

TULOSSA: Sisältöä etätyöhön - Etäällä työstä -etätyöpäivät

yhteistyössä kahvila Kinuskilla 

Minustako bloggaaja - Näin markkinoin sisällöillä verkossa -verkkokurssi 

Minustako bloggaaja? - Näin markkinoin sisällöillä verkossa -verkkokurssi on palannut myyntiin uudistettuna ja päivitettynä laitoksena.

Uutta kurssissa ovat muun muassa social selling -osuus,  sisältöstrategian laatiminen ja onnistuneen sisällön elementit. Omaan käyttöön kopioitavat tehtäväpohjat on uudistettu, ja niitä on enemmän. Aineisto on päivitetty läpi koko kurssin.

Jokainen verkkokurssi jakso päättyy tuttuun tapaan kotitehtäviin, joiden avulla kehität omaa bloggaamistasi konkreettisesti. Teet kurssin aikana omalle blogillesi muun muassa sisältöstrategian ja sisältösuunnitelman, analysoit kohderyhmääsi sekä ideoit aiheita.

Uutta on, että nyt verkkokurssin aineisto on nyt pdf-muodossa. Saat kurssille osallistuttuasi koko aineiston yhdellä kertaa. Se mahdollistaa materiaalin läpi käymisen juuri sinulle sopivaan tahtiin ilman, että menetät mitään. Kurssiaineisto on laaja. Se käsittää kaikkiaan 139 sivua ja viisi tehtäväpohjaa.

Uutta on myös, että jokaiseen verkkokurssiin sisältyy A4-sivun mittainen palaute olemassa olevasta blogistasi ja sen mahdollisista kehittämiskohteista. Saat myös mahdollisuuden liittyä ennen kaikkea kurssilaisille suunnattuun Minustako bloggaaja? -Facebook-ryhmään, joka toimii kurssisi tukena. Käytä mahdollisuudet hyväksesi! 

Järjestäjä: Sisältötoimisto Rouva Sana

Sisältö:

 1. Pitääkö minunkin muka blogata? Sisältömarkkinoinnin ja sisältöjen tuottamisen taustaa; miksi juuri blogi, miksi ei jokin muu; social selling. 
 2. Bloggaamista ei ole ilman suunnittelemista. Blogin ja bloggaamisen suunnitteleminen; tavoitteiden asettaminen ja niiden mittaaminen; sisältöstrategia.
 3. Sisältö on blogin kuningas. Blogin perustaminen; aiheiden ideointi; sisältösuuunnitelma; hakukoneoptimointi ja Google Analytics.
 4. Hyvä tarina tempaa mukaansa ja markkinoi. Hyvän bloggaajan tunnusmerkit; millainen on hyvä blogijuttu; vinkit onnistuneen sisällön tuottamiseen; blogikirjoituksen viisi työvaihetta; valokuvaaminen ja visuaalisuus; tarinallistaminen.
 5. Entä jos aika ei riitäkään kaikkeen? Bloggaaminen on luovaa työtä; mitä luovuus tarkoittaa; mitä ovat luovat kuopat; luovien kuoppien ennaltaehkäiseminen; bloggaajan ajankäytön hallinta.
 6. Puhutaanpa vielä hieman rahasta. Voiko bloggaamisesta tehdä ammatin ja voiko blogilla tienata; blogi ja bloggaaminen tulonlähteenä; vaikuttajamarkkinointi.

Hinta: 97 e (sis. alv).

Ilmoittautuminen: Minustako bloggaaja? - Näin markkinoin sisällöillä verkossa -kurssi on myynnissä Sisältötoimisto Rouva Sanan verkkokaupan puolella.

Lisätiedot: Sisältötoimisto Rouva Sana - blogijuttu

Investointi omaan osaamiseen kannattaa aina. Tilaa oma kurssisi nyt!

Kysy lisää ja ilmoittaudu Sisältötoimisto Rouva Sanan omille kursseille

Alla olevan lomakkeen avulla voit kysyä lisää kaikista kursseista tai ilmoittautua kursseille, joiden järjestäjänä on Sisältötoimisto Rouva Sana. Muiden järjestämiin koulutuksiin ilmoittaudutaan kurssin kohdalla annetun linkin kautta.  

ILMOITTATUMISLOMAKE