Tulevat kurssit

Rouva Sanan kaikille avoimet kurssit ja tapahtumat

Minustako bloggaaja? -kurssi

Mietitkö, mitä hyötyä blogista voisi olla sinulle? Suunnitteletko blogin perustamista? Harkitsetko yritysblogin perustamista, haluatko tuoda omaa asiantuntijuuttasi esille blogin avulla tai oletko kiinnostunut bloggaamisesta ihan muuten vain?

Tule mukaan Minustako bloggaaja? -kurssille. Kurssin aikana tutustutaan blogin perustamiseen ja tavoitteellisen bloggaamisen perusteisiin. Kurssilla käydään läpi, mitä bloggaaminen vaatii ja mitä blogatessa on tärkeä ottaa huomioon kuten kohderyhmän ja tavoitteiden määrittelyt. Opettelemme yhdessä myös, miten onnistuneita sisältöjä tuotetaan sekä mikä merkitys blogissa on visuaalisuudella. Kurssi sopii blogia vasta suunnitteleville, vasta-alkajille ja jo jonkin aikaa bloganneille. Pärjäät kurssilla ilman tietokonetta. Kurssi on avoin kaikille asuinpaikasta riippumatta.

Kurssikerrat: torstaisin 13.9., 27.9. ja 11.10.2018 klo 18-20.15.

Paikka: Sampolan palvelukeskus (Kultasepänkatu 7, Kerava), Joukahainen

Järjestäjä: Keravan Opisto

Hinta: 25 e

Ilmoittautuminen: Keravan Opiston kautta. Viimeiset paikat varataan juuri nyt! Tämän edullisemmin et bloggaamiseen erikoistunutta kurssia saa.

Tee osaamisesi näkyväksi -luento

Oletko oman alasi rautainen asiantuntija, jonka osaaminen on jäänyt pimentoon? Omaatko erityistaidon, joka voisi toimia loppuelämäsi ammatillisena punaisena lankana? Tai oletko työtön ja pähkäiletkö, miten erotut eduksesi? Verkko ja sosiaalisen median kanavat tarjoavat jokaiselle ikään ja ammattiin riippumatta mahdollisuuden oman osaamisen näkyväksi tekemiseen. Osallistu kaikille avoimeen vajaan parin tunnin luentoon, ja kuule, miten voit tehdä osaamisesi näkyväksi. Luento on avoin kaikille omasta asuinpaikasta riippumatta.

Aika: to 25.10. klo 18-19.30

Paikka: Sampolan palvelukeskus (Kultasepänkatu 7, Kerava), Joukahainen ja Ilmarinen

Hinta: 5 e

Järjestäjä: Keravan Opisto

Ilmoittautuminen: Keravan Opiston kautta.

Brändää osaamisesi näkyväksi -kurssi

Oman osaamisen markkinoiminen ja asiantuntijuuden tuominen esiin verkossa ja sosiaalisen median kanavissa on ammatillinen henkivakuutuksesi. Jos et tuo omaa ammattitaitoasi esiin, tarkoittaa se samaa kuin et olisi olemassa. Kurssin aikana käydään läpi, miten oma osaaminen tehdään näkyväksi verkossa ja somessa: mitä on henkilöbrändäys, miten sitä toteutetaan ja mitä tarkoittaa social selling. Lisäksi käydään läpi LinkedInin ja blogin merkitys markkinointityössä. Kurssi on avoin kaikille asuinpaikasta riippumatta. Kurssipaikka on reilun 10 kilometrin päässä Keravan keskustasta.

Aika: ti 13.11. ja 20.11. klo 18-19.45

Paikka: Nikkilän opistotalo (Iso Kylätie 8, Sipoo)

Hinta: 12 e

Järjestäjä: Sipoon opisto

Ilmoittautuminen: Sipoon Opiston kautta.

Bloggaajan palautepaja -kurssi

Omien ja toisten tekstien analysointi on edellytys omassa kirjoittamistyössä kehittymisessä. Omaa kirjoittamista voi kehittää parhaiten toisilta saadun palautteen avulla. Bloggaajan palautepaja antaa mahdollisuuden jokaiselle kurssilaiselle saada palautetta omista verkkoteksteistä/blogikirjoituksista sekä tilaisuuden kehittää omaa kirjallista ilmaisua. Jokainen kurssikerta käynnistyy lyhyellä alustuksella aiheeseen. Pääpaino on palautteen antamisessa ja saamisessa. Tarkemmat ohjeet annetaan ensimmäisen tapaamiskerran aikana. Kurssin luonteen vuoksi osallistuminen vaatii sitoutumista. Kurssi on avoin kaikille asuinpaikasta riippumatta. Kurssipaikka on reilun 10 kilometrin päässä Keravan keskustasta.

Aika: ma 21.1. - 11.2.2019 (neljä iltaa) klo 18-19.45

Paikka: Nikkilän Sydän (Iso Kylätie 12, Sipoo)

Hinta: 24 e

Järjestäjä: Sipoon Opisto

Ilmoittautuminen: Sipoon Opiston kautta.

Kysy lisää ja ilmoittaudu Sisältötoimisto Rouva Sanan omille kursseille

Alla olevan lomakkeen avulla voit kysyä lisää kaikista kursseista tai ilmoittautua kursseille, joiden järjestäjänä on Sisältötoimisto Rouva Sana.
Voit ilmoittautua myös kurssin/tilaisuuden yhteydessä annettujen ohjeiden mukaan.

Muiden järjestämiin koulutuksiin ilmoittaudutaan kurssin kohdalla annetun linkin kautta.

ILMOITTATUMISLOMAKE