Tulevat kurssit

Rouva Sanan tulevat kurssit

Näin tuotan sisältöjä verkkoon, osa 1 

ti 14.11.2017  klo 18-19.45 ja ti 21.11.2017 klo 18-19.45, Nikkilän Sydän, Sipoo

Järjestäjä: Sipoon Opisto

Sisältö: Sisältöjen tuottamisesta verkkoon ja sosiaalisen median kanaviin on tulossa kansalaistaito. Kurssin tavoitteena on luoda peruskäsitys siitä, miksi sisällöt ovat erinomainen brändäämisen keino, ja mitä sisällöillä verkossa tavoitellaan. Lisäksi kurssi tarjoaa perustiedot verkkosisällöntuottamisesta. 

Kurssin aiheet: Miksi sisältöjen tuottaminen on juuri nyt in? Mitä sisältömarkkinointi tarkoittaa? Miten löydän oman blogini punaisen langan? Miten ideoin aiheet?

Kurssille ilmoittaudutaan Sipoon Opiston verkkosivujen kautta. Kurssin numero on 3401111. Ole nopea! Viimeiset kurssipaikat varataan nyt!

Näin tuotan sisältöjä verkkoon, osa 2

ma 29.1.2018 klo 18-19.45 ja ma 5.2.2018 klo 18-19.45, Nikkilän Sydän, Sipoo

Järjestäjä: Sipoon Opisto

Sisältö: Sisältöjen tuottamisesta verkkoon ja sosiaalisen median kanaviin on tulossa kansalaistaito. Kurssi jatkaa syksyllä opistossa aloitettua aihetta. Kurssin tavoitteena on tarjota vinkit, miten sisältöjä tuotetaan verkkoon sujuvasti, ja mitä keinoja suunnitteluun on olemassa. Lisäksi kurssilla puhutaan luovuudesta ja ajankäytöstä eli entä kun sisältöjen tuottaminen ei maistukaan?

Kurssin aiheet: Hyvän blogikirjoituksen elementit. Sisältösuunnitelma. Sisällöntuottajan luovat kuopat ja mikä neuvoksi kuoppaan? Mitä tarkoittaa vaikuttajamarkkinointi, ja miten sitä harjoitetaan?

Kurssille ilmoittaudutaan Sipoon Opiston verkkosivujen kautta. Kurssin numero on 3401112.

Näin tuotan sisältöjä verkkoon - markkinoi verkossa ja somessa

to 18.1.2018 klo 9-16 ja to 1.2.2018 klo 9-16

Järjestäjä: Päijät-Hämeen kesäyliopisto/Lahti

Sisältö: Sisältöjen tuottamisesta verkkoon ja sosiaalisen median kanaviin on muodostumassa kansalaistaito. Jos et ole verkossa ja somessa, et ole enää olemassa. Palveluita, tuotteita ja omaa osaamista myydään, markkinoidaan ja brändätään erilaisilla verkkosisällöillä. Kurssi tarjoaa kattavat perustiedot siitä, mitä sisällöntuottaminen ja sisältömarkkinointi tarkoittavat, mitä hyötyä niistä on ja ennen kaikkea, miten niitä harjoitetaan tuloksellisesti ja tavoitteellisesti.

Kurssipaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja se on saavutettavissa näppärästi koko eteläisestä Suomesta niin omalla kuin julkisilla liikennevälineillä: junalla ja linja-autolla. 

Kurssille ilmoittaudutaan Päijät-Hämeen kesäyliopiston verkkosivujen kautta. 

Minustako bloggaaja - Näin markkinoin sisällöillä verkossa -verkkokurssi

kuuden viikon mittainen verkkokurssi: opiskele milloin ja missä vain, miten haluat, jatkuva ilmoittautuminen

Hinta: 139 e (sis alv.)

Järjestäjä: Sisältötoimisto Rouva Sana

Sisältö: Blogi on erinomainen käyttöliittymä sisältömarkkinoinnin harjoittamiseen. Blogin avulla tuotat verkkosivullesi elintärkeää ja ajakohtaista sisältöä, ja päivität verkkosivujasi. Verkkokurssin avulla opit blogin perustamisen, millainen on hyvä blogijuttu, osaat asettaa bloggamisellesi tavoitteet ja mitata niitä, mutta tiedät myös sisältömarkkinoinnin perusasiat.

Kurssin aiheet: Verkkokurssi koostuu kuudesta eri jaksosta: 

  1. sisältömarkkinoinnin ja sisältöjen tuottamisen historiaa, taustaa ja konkretiaa
  2. blogin ja bloggaamisen suunnitteleminen, tavoitteiden asettaminen ja mittaaminen
  3. blogin perustaminen, sisältösuunnitelma, hakukoneoptimointi ja Google Analytics
  4. bloggaamisen työvaiheet, hyvän blogikirjoituksen elementit, tarinallisuus
  5. ajankäyttö ja luovat kuopat
  6. vaikuttajamarkkinointi ja blogin kaupallistaminen

Lue lisää Minustako bloggaaja? - Näin markkinoin sisällöillä verkossa -verkkokurssista ja osta kurssi suoraan verkosta.

Ilmoittaudu Sisältötoimisto Rouva Sanan omille kursseille

Alla olevan lomakkeen avulla voit ilmoittautua kursseille, joiden järjestäjänä on Sisältötoimisto Rouva Sana. Muiden järjestämiin koulutuksiin ilmoittaudutaan kurssin kohdalla annetun linkin kautta.  Huomaathan, että Sisältötoimisto Rouva Sanan kaikille avoimien kurssien osalta ilmoittautumiset ovat sitovia. Varaamalla ja maksamalla kurssin etukäteen, varmistat oman paikkasi. 

ILMOITTATUMISLOMAKE