Tulevat tapahtumat

Rouva Sanan kaikille avoimet kurssit ja tapahtumat

Markkinointi-iltamat

Älä raahaa vanhaa vuotta tammikuussa mukanasi. Heitä vuodelle 2018 lopullisesti hyvästit, ja ota askel uuteen markkinoillisempaan vuoteen 2019. Sisältötoimisto Rouva Sanan Markkinointi-iltamissa laitetaan yhden illan aikana oman yrityksen markkinointi kerralla vuodeksi kuntoon - tai suunnitellaan se ainakin mahdollisimman pitkälle. Voit osallistua juuri sinulle sopivan mittaisen ajan, sinulle sopivaan aikaan. Tai käytä hyödyksesi kaikki neljä tuntia. Päätös on sinun.

Illan aikana voit laatia ja/tai päivittää:

  • markkinoinnin vuosikellon
  • markkinointisuunnitelman ja/tai
  • digikanaviin suunnatun sisältöstrategian.

Saat työpajan aikana ohjeita ja vinkkejä myös verkkoon ja sosiaalisen median kanaviin suunnatun sisältösuunnitelman laadintaan. Ilta sisältää lyhyitä tietoiskuja markkinoinnin suunnitelmista ja suunnittelemisen tarpeellisuudesta. Tavoitteena on, että saat eväät markkinointidokumenttien itsenäiseen täyttämiseen jatkossa. Kurssi on suunnattu erityisesti pk-yrittäjille sekä yhteisöjen markkinoinnista vastaaville.

Ilmoittaudu mukaan joko Rouva Sanan verkkokaupassa tai sähköpostitse. Ennakkoilmoittautuneille toimitetaan etukäteen lyhyt ohjeistus, jolloin saat tiiviistä illasta parhaan mahdollisen hyödyn irti. Mukaan voi tulla saman päivän aikana ilman ennakkoilmoittautumista, jolloin maksu tapahtuu paikan päällä.

Etälän ulko-ovet ovat lukittu. Jos et ole etukäteen rekisteröitynyt yhteisöllisen työtilan käyttäjäksi, ilmoita saapumisestasi viimeistään ulko-ovella joko soittamalla tai lähettämällä teksti-/WA-viesti. Lue lisää Etälästä. Älä pähki vaan tule ja suunnittele oma markkinointisi vuodelle 2019 nyt! 

Aika: ti 15.1.2019 klo 17-21

Paikka: yhteisöllinen työtila Etälä (Mannilantie 34 B, Järvenpää)

Hinta: 39 e

Ennakkoilmoittautumiset: verkkokaupan kautta tai sähköpostitse minna@rouvasana.fi.

Viesti somessa sujuvammin

Tuotako työksesi tai harrastukseksesi erilaisia sisältöjä someen ja verkkoon? Haluatko kehittää ilmaisuasi paremmaksi? Yhteistyössä Keravan Opiston kanssa toteutettava Viesti somessa sujuvammin -kurssi koostuu neljästä verkkokirjoittamisen asiakokonaisuudesta:

  • miten verkkoon tuotetaan onnistunutta sisältöä
  • verkkotekstien palautenurkka
  • somekriisit ja niihin valmistautuminen sekä
  • verkkosisältöjen ideointi & aikataulutus.

Kurssi on käytännönläheinen, ja sen aikana tehdään useita eri tehtäviä. Ota mukaan muistiinpanovälineet. Kurssi on avoin kaikille kiinnostuneille asuinpaikkakunnasta riippumatta. Kurssipaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Keravan juna-aseman läheisyydessä.

Aika: to 14.3.2019 ja 21.3.2019 klo 18-20.15

Paikka: Sampolan palvelukeskus (Kultasepänkatu 7, Kerava)

Hinta: 18 e

Järjestäjä ja ilmoittautumiset: Keravan Opisto

 

Kysy lisää ja ilmoittaudu Sisältötoimisto Rouva Sanan omille kursseille

Alla olevan lomakkeen avulla voit kysyä lisää kaikista kursseista tai ilmoittautua kursseille, joiden järjestäjänä on Sisältötoimisto Rouva Sana.
Voit ilmoittautua myös kurssin/tilaisuuden yhteydessä annettujen ohjeiden mukaan.

Muiden järjestämiin koulutuksiin ilmoittaudutaan kurssin kohdalla annetun linkin kautta.

ILMOITTATUMISLOMAKE