Tulevat tapahtumat

Rouva Sanan kaikille avoimet kurssit ja tapahtumat

#blogiperjantai18 pe 7.12.

Blogiperjantai on täällä taas 7.12. Tule mukaan kaikille avoimeen ja ilmaiseen blogitapahtumaan verkossa ja somessa.

Blogiperjantaihin osallistuminen yksinkertaista. Klikkaa itsesi Facebookissa osallistujaksi tapahtumaan sekä jaa ja kerro Blogiperjantain teeman ympärille liittyvistä ajatuksistasi verkossa ja somessa aihetunnuksella #blogiperjantai18 joko etukäteen tai viimeistään Blogiperjantain aikana.

Valtakunnallisen Blogiperjantain teemana on 7.12. BLOGGAAMISEN TÄHTIHETKI. Millaisiin tilanteisiin blogi on sinut matkallasi vienyt? Mikä on ikimuistoisin tilanne tai kohtaaminen blogisi myötä tai millaisia ihmisiä tai tapahtumia blogisi on elämääsi tuonut? Kerro ja jaa. Koska blogi on sen arvoinen.

Kahdesti vuodessa vietettävän blogin teemapäivän tarkoituksena on kiinnittää huomiota kirjallisen ilmaisun merkitykseen ja osoittaa, mitä kaikkea kirjoittaminen ja blogi bloggaajalleen antavat. Blogiperjantain on ideoinut Rouva Sana. Ensimmäistä Blogiperjantaita verkossa ja somessa vietettiin 1.6.2018. Tule mukaan somessa ja verkossa - ja osallistu!

Tapaa Rouva Sana keskiuusmaalaisissa joulutapahtumissa

Tule mukaan keskiuusmaalaisiin joulutapahtumiin, tapaa Rouva Sana, keskustele mielen päällä olevista sisältöjen tuottamiseen ja vaikuttajamarkkinointiin liittyvistä aiheista ja hanki joulun persoonallisimman ja uniikeimmat keskiuusimaalaiset joululahjat.

Löydät Rouva Sanan seuraavista tapahtumista:

Tapahtumista löydät Vuosi 2019 Tuusulanjärvellä -seinäkalenterin, Tuusulanjärvi-muistivihkoja sekä muita aiheeseen liittyviä yllätystuotteita. Löydät tuotteet halutessasi myös Sisältötoimisto Rouva Sanan verkkokaupasta. Joulutapahtumista lahjoja ostaessasi säästät toimituskulut. Tule ja tavataan!

Kysy lisää ja ilmoittaudu Sisältötoimisto Rouva Sanan omille kursseille

Alla olevan lomakkeen avulla voit kysyä lisää kaikista kursseista tai ilmoittautua kursseille, joiden järjestäjänä on Sisältötoimisto Rouva Sana.
Voit ilmoittautua myös kurssin/tilaisuuden yhteydessä annettujen ohjeiden mukaan.

Muiden järjestämiin koulutuksiin ilmoittaudutaan kurssin kohdalla annetun linkin kautta.

ILMOITTATUMISLOMAKE