Tulevat kurssit

Rouva Sanan kaikille avoimet kurssit ja tapahtumat

 

Näin tuotan sisältöjä verkkoon - markkinoi verkossa ja somessa

to 18.1.2018 klo 9-16 ja to 1.2.2018 klo 9-16

Järjestäjä: Päijät-Hämeen kesäyliopisto/Lahti

Sisältö: Sisältöjen tuottamisesta verkkoon ja sosiaalisen median kanaviin on muodostumassa kansalaistaito. Jos et ole verkossa ja somessa, et ole enää olemassa. Palveluita, tuotteita ja omaa osaamista myydään, markkinoidaan ja brändätään erilaisilla verkkosisällöillä. Kurssi tarjoaa kattavat perustiedot siitä, mitä sisällöntuottaminen ja sisältömarkkinointi tarkoittavat, mitä hyötyä niistä on ja ennen kaikkea, miten niitä harjoitetaan tuloksellisesti ja tavoitteellisesti.

Kurssipaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja se on saavutettavissa näppärästi koko eteläisestä Suomesta niin omalla kuin julkisilla liikennevälineillä: junalla ja linja-autolla. 

Kurssille ilmoittaudutaan Päijät-Hämeen kesäyliopiston verkkosivujen kautta. 

Näin tuotan sisältöjä verkkoon, osa 2

ma 29.1.2018 klo 18-19.45 ja ma 5.2.2018 klo 18-19.45, Nikkilän Sydän, Sipoo

Järjestäjä: Sipoon Opisto

Sisältö: Sisältöjen tuottamisesta verkkoon ja sosiaalisen median kanaviin on tulossa kansalaistaito. Kurssi jatkaa syksyllä opistossa aloitettua aihetta. Kurssin tavoitteena on tarjota vinkit, miten sisältöjä tuotetaan verkkoon sujuvasti, ja mitä keinoja suunnitteluun on olemassa. Lisäksi kurssilla puhutaan luovuudesta ja ajankäytöstä eli entä kun sisältöjen tuottaminen ei maistukaan?

Kurssin aiheet: Hyvän blogikirjoituksen elementit. Sisältösuunnitelma. Sisällöntuottajan luovat kuopat ja mikä neuvoksi kuoppaan? Mitä tarkoittaa vaikuttajamarkkinointi, ja miten sitä harjoitetaan?

Kurssille ilmoittaudutaan Sipoon Opiston verkkosivujen kautta. Kurssin numero on 3401112.

MARKKINOI SISÄLLÖILLÄ 6+1 -kurssisarja – valitse kurssit vapaasti

Sisällöillä tapahtuva markkinointi verkossa ja sosiaalisen median kanavissa on yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille tänä päivänä eräs  oivallisimmista markkinointikeinoista. Sisältömarkkinointi ei vaadi mittavaa markkinointibudjettia, vaan vain aikaa ja osaamista. Sisällöillä tapahtuvan markkinoinnin avulla pienenkin on mahdollisuus erottua massasta.

Sisältömarkkinoinnissa suunnitteleminen ja eteenpäin katsominen on kaiken aa ja oo. Ilman suunnittelemista sisältömarkkinoinnilla on vaikea saada tuloksia aikaan. Tule ottamaan sisällöillä tapahtuvan markkinoinnin opit haltuun Sisältötoimisto Rouva Sanan tiiviskursseilla, ja valmistaudu näkyvämpään ja näyttävämpään vuoteen 2018 verkossa ja somessa.

Sisältötoimisto Rouva Sanan MARKKINOI SISÄLLÖILLÄ 6+1 -kurssisarja koostuu kuudesta arki-iltaisin järjestettävästä tiiviskurssista ja työpajasta sekä yhdestä koko päivän mittaisesta koulutuksesta. Valitse jaksot vapaasti oman tarpeesi mukaan.

MARKKINOI SISÄLLÖILLÄ 6+1 -kurssisarja on avoin kaikille. Erityisesti sen tarjonnasta hyötyvät oman työnsä ohessa markkinoinnista vastaavat pk-yrittäjät, yhdistysten ja yhteisöjen edustajat, harrastuksena verkkosivuja ja sosiaalisen median kanavia päivittävät, erilaisia sisältöjä tuottavat ja bloggaajat, uutta työtä ja suuntaa elämässään etsivät sekä tavoitteellisesta sisältöjen tuottamisesta kiinnostuneet.

Järjestäjä: Sisältötoimisto Rouva Sana 

Kurssisarjan sisältö:

Sisältömarkkinointi - tiistai 23.1.2018 klo 18-21

Mitä sisältömarkkinointi on? Mitä sisältömarkkinointi ja sisältöjen tuottaminen verkkoon ja sosiaalisen median kanaviin tarkoittavat käytännössä? Miksi sisältömarkkinointi on nyt pop ja miksi kaikki puhuvat siitä? Miksi minun kannattaa investoida markkinointitoimenpiteisiin verkossa ja sosiaalisen median kanavissa? Hinta 47 e/hlö.

Markkinointisuunnitelma ja markkinoinnin vuosikello -työpaja - keskiviikko 31.1.2018 klo 18-20

Markkinointia ei ole ilman suunnittelemista. Onko markkinointisuunnitelmasi hautautunut liiketoimintasuunnitelman mukana pöytälaatikon alimpaan laatikkoon? Ovatko viimeiset markkinointisuunnitelman päivityksesi vuodelta 2007? Löytyykö markkinoinnin vuosikello vain omasta päästäsi? Ilman markkinointisuunnitelmaa ja päivitettyä markkinoinnin vuosikelloa sisältömarkkinoinnin harjoittaminen on kuin arpanopan heittämistä. Tule ja päivitä omat markkinointityökalusi ajan tasalle vuodelle 2018. Sisältää ennakkotehtävän. Hinta 37 e/hlö.

Sisältömarkkinointistrategia ja sisältösuunnitelma - työpaja - tiistai 6.2.2018 klo 18-20

Sisältömarkkinointia ei voi eikä kannata harjoittaa ilman tavoitteiden asettamista, kohderyhmän pohdintaa ja tarkkaa suunnittelemista. Sisältömarkkinoinnin apuvälineitä ovat sisältömarkkinointistrategia sekä arkipäivän sisältömarkkinointityötä eteenpäin vievä sisältösuunnitelma. Tule ja valmista itsellesi työkalut vuodelle 2018 sujuvaa ja aktiivista sisältömarkkinoinnin harjoittamista varten. Sisältää ennakkotehtävän. Hinta 37 e/hlö.

Vaikuttajamarkkinointi - tiistai 13.2.2018 klo 18-20

Markkinointi pohjautuu tänä päivänä yhä voimakkaammin suosittelumarkkinointiin. Ulkopuolisen kertomat kokemukset, mielipiteet ja näkemykset palveluista ja/tai tuotteista ovat tehokkaampia kuin mikään perinteinen markkinointikeino. Mitä vaikuttajamarkkinointi tarkoittaa ja miten sitä on mahdollisuus harjoittaa? Miten löydän yritykselleni sopivat vaikuttajat ja mitä vaikuttajamarkkinoinnin käynnistämisessä kannattaa ottaa huomioon? Illan aikana tutustut myös keskiuusmaalaisten omaan Keski-Uudenmaan blogit –sisällöntuottajayhteisöön. Hinta 37 e/hlö.

Oman osaamisen markkinoiminen/brändääminen - keskiviikko 28.2.2018 klo 18-21

Jos et ole läsnä verkossa ja somessa, et ole olemassa. Verkko ja some-kanavat ovat tehokas tapa tuoda omaa osaamista esiin, ja ne mahdollistavat parhaimmillaan jopa uuden suunnnan omalle elämälle. Mutta miten tuon verkossa ja somessa omaa osaamista näkyväksi? Mitä kaikkea minun tulee tietää yritykseni tai itseni brändäämisestä? Hinta 47 e/hlö.

Sisältömarkkinoijan ajankäyttö - torstai 8.3.2018 klo 18-20

Sisältöjen tuottaminen on luovaa työtä. Työn oppii parhaiten säännöllisellä ja määrätietoisella harjoittelulla. Ihminen ei ole kuitenkaan kone. Jos arki on täynnä kiireitä ja stressiä, ja oma ydinosaaminen on muualla kuin sisältöjen tuottamisessa, saatat löytää itsesi eräänä päivänä luovasta kuopasta ja harkitset hanskojen lyömistä tiskiin. Miten oman työnsä ohessa sisältömarkkinointia harjoittava voi hallita omaa ajankäyttöään ja ennaltaehkäistä kiirettä ja paniikin tunnetta työssä? Miten aikaa jää sisältömarkkinoinnin harjoittamiseen? Mitä ajankäyttöä helpottavia työkaluja on olemassa? Ja mitä hiivattia ovat luovat kuopat...? Hinta 37 e/hlö.

Minustako bloggaaja? - Näin tuotan sisältöjä verkkoon - lauantaina 17.3.2018 klo 10-16

Suosittu Sisältötoimisto Rouva Sanan sisältöjen tuottamiseen ja sisältöjen avulla toteuttavaan markkinointiin keskittynyt päivän mittainen, verkostakin tuttu kurssi, on täällä taas. Jos opiskelet mieluummin ryhmässä, tämä on juuri sinun juttusi. Saat samassa paketissa paitsi perustiedot sisältömarkkinoinnista, blogin erinomaisuudesta sisältömarkkinoinnin apuvälineenä ja tiedot siitä, miten blogi perustetaan ja miten blogataan, mutta pääset kärryille myös siitä, mitä vaikuttajamarkkinointi on, miten sitä harjoitetaan ja voiko oman blogin kaupallistaa. Hinta 98 e/hlö. Hinta sisältää kahvitarjoilun.

Paikka: Järvenpää-talo (Hallintokatu 4, Järvenpää), Aino-kabinetti

Ilmoittautuminen:  Sisältötoimisto Rouva Sanan verkkokaupan kautta, hinnat sisältävät alv:n (huomaa verkkokaupassa olevat edulliset pakettihinnat)

Lisätiedot: MARKKINOI SISÄLLÖILLÄ 6 + 1 -kurssisarjan tapahtuma Facebookissa

Minustako bloggaaja - Näin markkinoin sisällöillä verkossa -verkkokurssi - UUDISTUU ALKUVUODESTA 2018

kuuden viikon mittainen verkkokurssi: opiskele milloin ja missä vain, miten haluat, jatkuva ilmoittautuminen

Hinta:

Järjestäjä: Sisältötoimisto Rouva Sana

Sisältö: Blogi on erinomainen käyttöliittymä sisältömarkkinoinnin harjoittamiseen. Blogin avulla tuotat verkkosivullesi elintärkeää ja ajakohtaista sisältöä, ja päivität verkkosivujasi. Verkkokurssin avulla opit blogin perustamisen, millainen on hyvä blogijuttu, osaat asettaa bloggamisellesi tavoitteet ja mitata niitä, mutta tiedät myös sisältömarkkinoinnin perusasiat.

Kurssin aiheet: Verkkokurssi koostuu kuudesta eri jaksosta: 

  1. sisältömarkkinoinnin ja sisältöjen tuottamisen historiaa, taustaa ja konkretiaa
  2. blogin ja bloggaamisen suunnitteleminen, tavoitteiden asettaminen ja mittaaminen
  3. blogin perustaminen, sisältösuunnitelma, hakukoneoptimointi ja Google Analytics
  4. bloggaamisen työvaiheet, hyvän blogikirjoituksen elementit, tarinallisuus
  5. ajankäyttö ja luovat kuopat
  6. vaikuttajamarkkinointi ja blogin kaupallistaminen

Minustako bloggaaja? - Näin markkinoin sisällöillä verkossa -verkkokurssin uudistunut versio tulee myyntiin alkuvuodesta 2018. Kurssin rakenne säilyy ennallaan. Odotellessa lue lisää verkkokurssin sisällöstä blogin puolelta.

Ilmoittaudu Sisältötoimisto Rouva Sanan omille kursseille

Alla olevan lomakkeen avulla voit ilmoittautua kursseille, joiden järjestäjänä on Sisältötoimisto Rouva Sana. Muiden järjestämiin koulutuksiin ilmoittaudutaan kurssin kohdalla annetun linkin kautta.  Huomaathan, että Sisältötoimisto Rouva Sanan kaikille avoimien kurssien osalta ilmoittautumiset ovat sitovia. Varaamalla ja maksamalla kurssin etukäteen, varmistat oman paikkasi. 

ILMOITTATUMISLOMAKE

Rouva Sanan menneet kurssit, koulutukset, luennot ja tapahtumat