Tapahtumat

Rouva Sanan kaikille avoimet kurssit ja tapahtumat

Minustako bloggaaja? - BLOGGAAJAN KÄSIKIRJA ilmestyy keväällä 2019

Blogista kiinnostuneet, blogin perustamista suunnittelevat ja bloggaamiseen apua kaipaavat saavat tulevan kevään aikana uuden bloggaamiseen keskittyneen tietoteoksen. Minustako bloggaaja? - BLOGGAAJAN KÄSIKIRJA on suunnattu kaikille bloggaamisen taipaleella ensiaskeliaan ottaville ja hetken aikaa blogin kanssa tuttavuutta tehneille.

Erityisen hyvin Bloggaajan käsikirja soveltuu asiantuntijoille ja yrittäjille, jotka haluavat jakaa omaa asiantuntijuuttaan sekä brändätä omaa osaamistaan, yrittäjille, jotka haluavat markkinoida omia tuotteitaan ja palveluitaan, henkilöille, jotka suunnittelevat ammatin - ja/tai alan vaihdosta tai muuten vain verkkokirjoittamisesta kiinnostuneille.

Teoksesta julkaistaan talven ja kevään aikana sekä e-kirja että painettu teos. Lue lisää Bloggaajan käsikirjasta ja sen sisällöstä blogin puolelta.

 

Viesti somessa sujuvammin

Tuotako työksesi tai harrastukseksesi erilaisia sisältöjä someen ja verkkoon? Haluatko kehittää ilmaisuasi paremmaksi? Yhteistyössä Keravan Opiston kanssa toteutettava Viesti somessa sujuvammin -kurssi koostuu neljästä verkkokirjoittamisen asiakokonaisuudesta:

  • miten verkkoon tuotetaan onnistunutta sisältöä
  • verkkotekstien palautenurkka
  • somekriisit ja niihin valmistautuminen sekä
  • verkkosisältöjen ideointi ja aikataulutus.

Kurssi on käytännönläheinen, ja sen aikana tehdään useita eri tehtäviä. Ota mukaan muistiinpanovälineet. Kurssi on avoin kaikille kiinnostuneille asuinpaikkakunnasta riippumatta. Kurssipaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Keravan juna-aseman läheisyydessä.

Aika: to 14.3.2019 ja 21.3.2019 klo 18-20.15

Paikka: Sampolan palvelukeskus (Kultasepänkatu 7, Kerava)

Hinta: 18 e

Järjestäjä ja ilmoittautumiset: Keravan Opisto

 

Kysy lisää ja ilmoittaudu Sisältötoimisto Rouva Sanan omille kursseille

Alla olevan lomakkeen avulla voit kysyä lisää kaikista kursseista tai ilmoittautua kursseille, joiden järjestäjänä on Sisältötoimisto Rouva Sana.
Voit ilmoittautua myös kurssin/tilaisuuden yhteydessä annettujen ohjeiden mukaan.

Muiden järjestämiin koulutuksiin ilmoittaudutaan kurssin kohdalla annetun linkin kautta.

ILMOITTATUMISLOMAKE