Bloggaa naiselle ammatti

Jos Rouva Sanalta kysytään, blogi on lähes täydellinen käyttöliittymä verkko- ja some-maailmassa – kenelle tahansa, säätyyn ja statukseen katsomatta. Kyllä: siis lähes täydellinen.

Blogin avulla viestit ja jaat tietoa, markkinoit ja myyt, brändäät, tuot esiin omaa erityistaitoasi ja osaamistasi, jopa viihdytät ja kerrot tarinoita, joista moni muukin taatusti pitää. Pitkäjänteisellä ja määrätietoisella sisältöjen tuottamisella tavoitat juuri ne, jotka ovat sinusta kiinnostuneita, jotka ovat sinun ominta kohderyhmääsi – olitpa sitten yrittäjä, yhdistyksen tai yhteisön edustaja, oto-tiedottaja tai –markkinointivastaava, oman alasi asiantuntija, ammatinvaihtaja, työtön tai muuten vain kirjoittamisesta kiinnostunut.

Millä muulla keinolla pystyt samaan? Blogi on tasapuolinen ja ihan jokaisen ulottuvilla.

Bonuksena blogi on arkistoituu. Minkä muun kanavan kautta kaikki tuottamasi sisällöt järjestyvät kauniisti aikajärjestykseen virtuaaliseen tietopankkiin, josta jokainen tarinasi ja kirjoituksesi on vuosienkin jälkeen löydettävissä?

Tuotapa sisältöjä vuoden ajan Facebookiin ja huomaat eron. Jos et löydä Facebookista vanhoja juttujasi itse, miten sinne tuottamistasi sisällöistä hyötyvät kuukauden kuluttua seuraajasi? Blogissa tätä ongelmaa ei ole. Some-kanavat ovat parhaimmillaan sisältöjen markkinoinnissa, mutta juuri muun syyn vuoksi ei sinne sisältöjä kannata tuottaa. Asiasisällöt kannattaa julkaista ensimmäisenä blogissa.

Blogi on kuin sanomalehti, joka arkistoituu numero numerolta aika- ja julkaisujärjestykseen uusimmasta jutusta vanhimpaan, ja jonka arkistojen kätköistä vanhatkin jutut ovat helposti löydettävissä haku-toiminnolla määrittelemiesi avainsanojen avulla.

Mistä aiheista sinä voisit blogata? Bloggaa Naiselle Ammatti

Suomi on kirjoittajien ja sanallisten sisältöjen luvattu maa. Mistä aiheesta sinä olet aina halunnut kirjoittaa? Mikä on sinun omaa erityisosaamistasi, mistä aiheesta tiedät erityisen paljon? Mitä tulevaisuudensuunnitelmia sinulla on? Haaveiletko omasta harrastuksestasi joskus ammattia? Avainsana kaikelle tälle on blogi.

Kehitysmaissa naisten oloja, yrittäjyyttä, ammattiin valmistumista ja siinä pärjäämistä tukeva Naisten Pankki järjestää Keski-Uudellamaalla Bloggaa Naiselle Ammatti –hyväntekeväisyysillan. Illan aikana osallistuja lahjoittaa yhdelle kehitysmaan naiselle ammatin ja saa vastineeksi tuhdin tietoiskun bloggaamisen perusteista. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Naisten Pankki Keski-Uusimaa sekä Sisältötoimisto Rouva Sana ja Handelsbanken.

Tule tekemään hetki hyvää, ja löydä itsellesi uusi markkinointikanava ja harrastus!

Bloggaa Naiselle Ammatti -tapahtuma järjestetään keskiviikkona 11.4. klo 18-20.30 Järvenpää-talossa (Hallintokatu 2, neuvotteluhuone 2). Osallistumismaksu 30 e/hlö  lahjoitetaan lyhentämättömänä Naisten Pankin hyväksi. Sitovat ilmoittautumiset ke 4.4. mennessä sähköpostitse naistenpankki.ku@gmail.com. Kurkkaa lisätiedot ja illan tarkka ohjelma Naisten Pankki Keski-Uusimaa -verkkosivuilta, ja lue lisää Naisten Pankin ammatin lahjoittamisesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *