Ajankohtaista

MINUSTAKO BLOGGAAJA? - NÄIN MARKKINOIN SISÄLLÖILLÄ VERKOSSA -VERKKOKURSSI

Sisältötoimisto Rouva Sanan kuuden viikon mittainen, kaikille avoin verkkokurssi blogista sisältömarkkinoinnin apuvälineenä, blogin perustamisesta ja bloggaamisen käytänteistä on julkaistu maanantaina 21.8.17.

Blogi on erinomainen käyttöliittymä. Sen avulla yrittäjä, yhdistyksen tai yhteisön edustaja tai vaikka omassa elämässään uutta suuntaa etsivä myy ja markkinoi omia palveluitaan ja tuotteitaan sekä tuo omaa ammattiosaamistaan esille. 

Verkkokurssi sopii kaikille tavoitteellisesta bloggaamisesta kiinnostuneille. Lue lisää verkkokurssin sisällöstä täältä. Verkkokurssi on myynnissä täällä.


SISÄLTÖTOIMISTO ROUVA SANAN BLOGIANALYYSI

Sisältötoimisto Rouva Sana on kehittänyt yhteistyössä kolmen kirjoittavan sisällöntuottajan kanssa erityisen blogianalyysin.

Blogianalyysi on helppo ja yksinkertainen tapa saada palautetta ja ulkopuolisen arvio omasta blogistasi sekä tukea ja apua bloggaamisen ongelmakohtiisi.

Blogianalyysi sopii kaikille jo jonkin aikaa bloganneille: yrittäjille, yhteisön edustajille ja harrastuksekseen blogia ylläpitäville.

Palveluun sisältyy 16-sivuinen Hyvä tarina - Näin se syntyy -opaskirjanen tehtävineen ja tehtäväpohjineen sähköisessä muodossa.

Lue lisää blogianalyysistä täältä ja tutustu siihen verkkokaupassa.


SISÄLTÖTOIMISTO ROUVA SANAN VERKKOKAUPPA

Sisältötoimisto Rouva Sana on avannut palveluilleen verkkokaupan. Verkkokaupasta löydät Rouva Sanan suosituimmat tuotteet kätevästi paketoituina ja hinnoiteltuina. Palvelut on nyt helppo varata ja ostaa.

Pääosa palveluista on suunnattu pk-yrityksille. Käytä alkuun hyväksesi vaikkapa ilmainen konsultaatiotunti.

Kesän ja alkusyksyn aikana palveluita on luvassa yleisön pyynnöstä myös yksityisille sisällöntuottajille ja bloggaajille. Jos bloggaat, pysy taajuudella!

Lue juttu verkkokaupasta täältä. Lisää palveluista löydät tietoa Palvelut ja hinnasto -sivun takaa.

Klikkaa itsesi tästä verkkokauppaan.


Tulossa lähikuukausina Sisältötoimisto Rouva Sanassa:


  • Duuniboogie - rekrytapahtuma, Ohjaamo/Järvenpää 20.9.2017: Somen ja verkon mahti työnhaussa -luento ja sparraus
  • Päijät-Hämeen kesäyliopisto: Minustako sisällöntuottaja? - Näin markkinoin somessa ja verkossa 28.9. ja 12.10. klo 9-16
  • Sipoon Opisto: Näin tuotan sisältöjä verkkoon -kurssi, osa 1: 14.11. ja 21.11. klo 18-19.45 ja osa 2: 29.1.2018 ja 5.2.2018 klo 18-19.45

Ilmoittaudu mukaan tapahtumiin ja koulutuksiin!

Tilauskoulutukset:

  • Yksinyrittäjäakatemia - Uudenmaan Yrittäjien ja Keudan yhteistyössä järjestämä yksinyrittäjäkoulutus 2/2017-5/2018: yksi digiosaaminen-kurssin kouluttajista

KATSO TULEVISTA JA MENNEISTÄ KOULUTUKSISTA, KURSSEISTA JA TAPAHTUMISTA LISÄÄ ASIAKKAITA-SIVULTA.


KESKI-UUDENMAAN BLOGIT - KUBLO


Rouva Sana on tammikuun alussa syntyneen yhteisön toinen perustajajäsen. Liity Facebokiin KUBLOn seuraajaksi.


Sisältötoimisto Rouva Sana on Innovaatiosetelin palveluntuottaja

Sisältötoimisto Rouva Sana on valittu yhdeksi Tekesin uuden Innovaatiosetelin palveluntuottajaksi. 

Käytännössä valinta arkoittaa, että pk-yrittäjänä voit hakea Innovaatiorahoituskeskus Tekesiltä 6 200 euron suuruista Innovaatioseteliä, jonka voit käyttää oman sisältömarkkinointisi ja markkinointiviestintäsi kehittämiseen ja verkkosivujesi uudistamiseen Sisältötoimisto Rouva Sanan kautta.

Lue lisää palveluista ja verottoman avustuksen hakemisesta Tekesin verkkosivuilta täältä.