Kuka on Rouva Sana?

Sanat ovat elantoni - ja elämäntapani.

Sanat ovat olleet osa elämääni aina. Jos en pienenä tyttönä lukenut tai kirjoittanut, kerroin tarinoita heille, jotka suostuivat minua kuuntelemaan.

Vilkkaimmat tarinat olen käynyt aina pääni sisällä. Katselen ikkunasta ympäröivää maailmaa tai vilkaisen ohikulkijaa, ja tarina saa alkunsa.

Sanojen ystävän aika ei ole koskaan liian pitkä, eikä mikään tarina ole ikinä liian pieni.

Asettamalla kirjaimia peräkkäin sanat luovat maailmoja, joita yksikään kuva tai voimallisin esitys ei voi tuottaa. Sanoissa saamme asua ja elää tarinoissa, jotka ovat arkielämämme saavuttamattomissa, ja silti meille jokaiselle henkilökohtaisia.

Sanoissa on jotain hyvin, hyvin ainutlaatuista.

Minulle sanat ovat olleet oppaana elämässäni. Ne ovat johdattaneet minua. 

Samasta syystä syntyi myös Rouva Sana: rakkaudesta sanoihin, tarinoihin ja kirjoittamiseen. Rakkaudesta ihmisiin ja tarinoiden jakamiseen.

Rouva Sana syntyi sydämen palosta ja intohimosta koskettavien ja merkityksellisten sisältöjen tuottamiseen.

Maailma ympärillämme on epävarma, päivät toistensa jälkeen häilyviä ja erilaisia. Yksi asia kuitenkin on ja pysyy: sanat ja tarinat.

Sillä niin kauan kun on ihmisiä, säilyy kaipuu tarinoihin ja niiden synnyttämään yhteisöllisyyteen, tarve tarinoiden jakamiseen, kuulemiseen ja kertomiseen.

Mikään tarina ei ole liian pieni kerrottavaksi.

Lue lisää Rouva Sanan taustoista ja työhistoriasta bloggauksesta Elämäni Rouva Sanana.

Sisältötoimisto Rouva Sana
(Kuva: Pauliina Maunula


Sisältötoimisto Rouva Sana

Olen keskiuusmaalainen sisällöntuottaja, sisältömarkkinoinnin ja markkinointiviestinnän ammattilainen, bloggaaja ja toimittaja. Olen tehnyt töitä 20 vuoden ajan viestinnän ja median palveluksessa.

Voit kurkata työhistoriaani LinkedIn-profiilistani, jonka löydät täältä.

Työskentelen sisällöntuotantoon ja sisältömarkkinointiin keskittyvässä yrityksessäni nimeltään Sisältötoimisto Rouva Sana.

Sisältötoimiston kautta tarjoamistani palveluista sekä siitä, mitä sisältömarkkinointi ja sisällöntuotanto tarkoittavat, löydät tarkemmin tietoa täältä.

Asiakkaihin ja referesseihin voit tutustua verkkosivuilla täällä. Yrityksen tarjoamasta koulutus- ja kurssihistoriasta löydät katsauksen täältä.

Missionani on auttaa pienet ja keskisuuret yritykset sosiaalisen median - ja verkkomarkkinoinnin aallonharjalle, sillä yksikään yritys ei voi vuonna 2017 olla enää pois sosiaalisen median kanavista.

Miksi?

Siksi, että sosiaalisen median kanavilla ja verkossa toteuttavalla sisältömarkkinnoinnilla on selkeä tavoite: innostaa ja aktivoida yrityksen tuotteista ja palveluista kiinnostuneita kuluttajia, sitouttaa heidät pysymään asiakkaina sekä hankkia uusia.

Sisältömarkkinointi on markkinointia verkossa ja sosiaalisen median kanavilla, ja markkinointia toteutetaan sisällöntuotannon avulla.

Asiakkaille kerrottavilla tarinoilla on myynnin ja sitouttamisen osalta merkitystä.

Sisältötoimisto Rouva Sanan arvoja ovat:

  • kumppanuus: kumppanuuteen kuuluvat paitsi asiakkaan kuunteleminen sekä toiveiden ja näkemysten arvostaminen, mutta myös rehtiys ja suorapuheisuus
  • aikataulut: työssä ei ole mitään niin pyhää kuin dead linet. Piste.
  • pilkunviilaaminen: mutta vain sopivasti; liika tarkkuus ei saa olla työn este
  • palveluksessasi 24/7, omille asiakkaille, aina: et jää pulaan; tämä on lupaus
  • ain naurain työtäs tee: koska elämä ei saa olla liian vakavaa, ei saa olla työn tekeminenkään; vaikka työ itsessään on vakava asia, pilke silmäkulmassa helpottaa

Sisältötoimisto Rouva Sana on Järvenpään Yrittäjien jäsen ja kuuluu paikallisyhdistyksen kautta Suomen Yrittäjiin.

Lue lisää Suomen Yrittäjistä.

Rouva Sana -blogi

Rouva Sana on työni ja vapaa-aikani. Löydät siksi näiltä verkkosivuilta paitsi ammatillista, sisältömarkkinointiin ja sisällöntuotantoon liittyvää asiaa, mutta myös rennompia blogipäivityksiä.

Rouva Sana -blogi on keskiuusmaalaista lifestyleä kulttuurilla höystettynä. Sivuilla painottuvat teatteri, taide, kirjallisuus ja elokuvat unohtamatta arjen eri sävyjä hyvinvoinnista matkailuun.

Pohdinnat sisällöntuottamisesta, sisältömarkkinoinnista ja markkinointiviestinnästä löydät lukemisen helpottamiseksi erikseen koostettuna Ammattibloggaukset-sivun alta.

Rouva Sana on alueellisen Keski-Uudenmaan blogit eli KUBLOn sisällöntuottajayhteisön perustajajäsen ja yhteyshenkilö.

Lisäksi Rouva Sana on osa valtakunnallista 40+blogit-portaalia, mutta se toimii portaalin alla itsenäisesti.


TERVETULOA MUKAAN!