Sisältötoimiston palvelut ja hinnasto

SISÄLTÖTOIMISTO ROUVA SANAN suosituimmat tuotteet löydät kätevästi paketoituina ja helposti varattavissa suoraan VERKKOKAUPASTA. 

Verkkokaupassa voit tutustua tuotteisiin sekä varata ja maksaa ne.

Ostaminen on joustavaa. Saat jokaisesta varauksesta henkilökohtaisen yhteydentoton 48 tunnin sisällä. Lisäksi jokainen tuote on peruutettavissa kaksi vuorokautta ennen sovitun työn aloittamista.

Käy kurkkaamassa ja tilaa!


Etkö löytänyt verkkokaupasta tarpeisiisi sopivaa palvelua? Ota yhteyttä. Räätälöidään se sinulle.

Sisältötoimisto Rouva Sanan kautta saat sisällöntuottamisen ja some-sparraamisen lisäksi myös kaikki sisältömarkkinoinnin ja markkinointiviestinnän suunnittelupalvelut: muun muassa sisältösuunnitelmat ja markkinoinnin vuosikellot.


Oletko UUDISTAMASSA VERKKOSIVUJASI? Sisältötoimisto Rouva Sana uudistaa sivusi puolestasi.

Olemassa olevien verkkosivujen sisällölliset uudistukset ovat alkaen 300 e (+ alv). Uusien verkkosivujen sisällöntuotanto on alkaen 600 e (+ alv.). Pyydä tarjous!

Uusien verkkosivujen osalta teknisen puolen tarvittaessa toteuttaa Rouva Sanan yhteistyökumppani, visuaalisen viestinnän ammattilainen  GRAPHIC ROOM.


Tai saisiko olla tarpeisiisi sopiva koulutus, kurssi tai sparraus?  Silmäile seuraavia valmiita kurssikokonaisuuksia ja pyydä tarjous omasta toiveestasi.


Verkkokurssi


Valmiit kurssipaketit 


Kurssipaketit toimivat joko sellaisenaan tai räätälöitynä tilanteen ja tapreen mukaan.


Tai tarvitsetko juuri nyt PUHUJAA tapahtumaasi tai koulutuspäiväsi yhteyteen? Aiheina voivat olla :

  • sisältöjen tuottaminen ja kirjoittaminen 
  • luovuus sekä sisällöntuottajan luovat kuopat
  • sisältömarkkinointi ja sosiaalisen median kanavat
  • vaikuttajamarkkinointi ja sisältöyhteistyö bloggaajien kanssa.


Lisäksi SISÄLTÖTOIMISTO ROUVA SANA tarjoaa myös vaikuttajamarkkinointiin liittyvää koulutusta, neuvontaa sekä yhteistyökumppaneiden etsimistä.

Muista myös Keski-Uudenmaan bloggaajat eli KUBLO. Lue lisää Kublosta myös täältä.


Tuntihinta 87 e/h (+ alv) - minimiveloitus.


Kaikille avoimien kurssien ja koulutusten yleiset laskutus- ja peruutusehdot löydät TÄÄLTÄ.


Tiesitkö Rouva Sanasta, että:

  • Rouva Sana on alueellisen sisällöntuottajayhteisön Keski-Uudenmaan blogien eli Kublon toinen perustajajäsen. Kiinnostaako sinua vaikuttajamarkkinointiyhteistyö Keski-Uudellamaalla? Kysy neuvoa!
  • Rouva Sana on valtakunnallisen vaikuttajamarkkinointiyhteisön PING Helsinkin yksi PING Ambassador - vaikuttajamarkkinoinnin suurlähettiläs. Lue lisää aiheesta täältä.
  • Rouva Sana on valittu yhdeksi Tekesin Innovaatiosetelin palveluntuottajaksi. Lue lisää palveluista ja avustuksen hakemisesta täältä.


Soita, lähetä sähköpostia, kutsu käymään.
Ole yhteydessä ja kysy lisää!

SISÄLTÖTOIMISTO ROUVA SANA
Minna Luoma
puh. 0400-393922
rouva.sana@gmail.com

Mikään tarina ei ole liian pieni kerrottavaksi.


Lisää Rouva Sanasta


Kuka Rouva Sana on ja miten hän syntyi, kurkkaa tarkemmin täältä. Samalta sivulta löydät myös lisää tietoa Sisältötoimisto Rouva Sanasta ja muun muassa sen arvoista.

Työhistoriaani voit tutustua LinkedInissä, jonne pääset tästä.


Mitä sisältömarkkinointi on?

Sisältömarkkinointi on markkinointitekniikka, jolla halutulle asiakasryhmälle tuotetaan sen arvostamaa, hyödyllistä, jatkuvaa ja johdonmukaista markkinointiviestintää ja muuta mediasisältöä.

Sisällöt julkaistaan niissä sosiaalisen median kanavissa, jotka tavoittavat parhaiten halutun kohderyhmän.

Sisältömarkkinoinnin tavoitteena on sitouttaa nykyiset asiakkaat, saada uusia asiakkaita ja markkinoida heille tuotteita/palveluita kannattavasti.


Mitä sisällöntuotanto on?

Sisällöntuotanto on paitsi yritykseen myös sen edustamaan alaan, tuotteisiin ja toimintaympäristöön liityvien juttujen ja tarinoiden kirjoittamista sekä valokuvien, videoiden ja muiden linkkien jakamista sosiaalisen median kanavissa sekä verkossa.

Yritykseen itseensä kohdistuvaa markkinointia suositellaan olevan sisällöntuotannon kokonaismäärästä vain noin neljä-, viidesosaa.

Sisältömarkkinointi ei siis ole koskaan vain ja ainoastaan omasta yrityksestä ja sen tuotteista/palveluista viestimistä ja markkinoimista.