Palvelut

Sisältötoimiston palvelut

Sisältötoimisto Rouva Sanan suosituimmat tuotteet löydät kätevästi paketoituina ja helposti varattavissa suoraan verkkokaupasta. Verkkokaupassa voit tutustua tuotteisiin sekä varata ja maksaa ne. Ostaminen on joustavaa. Saat jokaisesta varauksesta henkilökohtaisen yhteydentoton 48 tunnin sisällä. Lisäksi jokainen tuote on peruutettavissa kaksi vuorokautta ennen sovitun työn aloittamista. Klikkaa itsesi verkkokauppaan ja kurkkaa!

Muut palvelut

Etkö löytänyt verkkokaupasta tarpeisiisi sopivaa palvelua? Räätälöidään se sinulle.

Sisältötoimisto Rouva Sanan kautta saat erilaisten sisältöjen tuottamisen (kuten blogikirjoitukset, journalistiset jutut uutisista reportaaseihin ja henkilöjuttuihin, yritysten uutis- ja asiakaskirjeet ja erilaiset julkaisut kuten asiakas- ja henkilöstölehdet sekä valokuvat), editoinnin ja oikolukemisen, some-sparraamisen sekä sisältömarkkinoinnin ja markkinointiviestinnän suunnittelun ja käytännön toteutuksen: muun muassa sisältösuunnitelmat, markkinoinnin vuosikellot ja markkinointisuunnitelmat sekä Facebookin, Instagramin ja verkkosivujen päivittämisen.

Tai oletko uudistamassa verkkosivujasi? Sisältötoimisto Rouva Sana uudistaa sivusi tai tekee uudet puolestasi. Pyydä tarjous! Uusien verkkosivujen osalta visuaalisen ja teknisen puolen tarvittaessa toteuttaa Rouva Sanan yhteistyökumppani Graphic Room.

Räätälöidyt koulutukset

Etsitkö tarpeisiisi sopivaa koulutusta, kurssia tai sparrausta? Käytössäsi ovat räätälöidyt koulutus- ja kurssikokonaisuudet yhdestä tunnista alkaen useamman päivän tarpeeseen. Sisältötoimisto Rouva Sanan kaikkien koulutusten ja sparrausten lähtökohtana ovat sinun toiveesi ja lähtökohtasi. Mikä on oman sisältömarkkinointisi akilleen kantapää? Pyydä siitä tarjous.

Valmiit kurssipaketit:

Sopivasti somessa: Facebookin ja Instagramin käytön alkeet ja sopiva some-läsnäolo, 2-3 tuntia.
Minustako bloggaaja? - Näin tuotan sisältöjä verkkoon: yhden päivän mittainen kurssi sisällöntuottamisen saloista, sillä me kaikki olemme pian pieniä sisällöntuottajia.
Viisi vinkkiä luovuudesta: Miten sisällöntuottamisen luovat kuopat ovat väistettävissä ja miten niistä noustaan ylös? 2-3 tuntia.

Asiantuntijan puheenvuorot

Tarvitsetko puhujaa tilaisuuteesi, tapahtumaasi tai koulutuspäiväsi yhteyteen? Käytössäsi ovat Sisältötoimisto Rouva Sanan erilaiset sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijapuheet ja -puheenvuorot. Ota yhteyttä. Suunnitellaan ja ideoidaan sinulle sopiva kokonaisuus yhdessä.

Aiheita voivat olla esimerkiksi: 

• sisältöjen tuottaminen ja kirjoittaminen; blogi ja bloggaaminen
• sisältömarkkinointi, markkinointi verkossa ja sosiaalisen median kanavissa sisältöjen avulla
• verkko ja some työnhaussa: oman osaamisen brändääminen
• luovuus sekä sisällöntuottajan luovat kuopat
• vaikuttajamarkkinointi ja sisältöyhteistyö bloggaajien kanssa.

Verkkokurssi Minustako bloggaaja? - Näin markkinoin sisällöillä verkossa - UUDISTUU ALKUVUODESTA 2018

Ethän unohda kysyttyä sisältömarkkinoinnin ja bloggaamisen verkkokurssia Minustako bloggaaja? - Näin markkinoin sisällöillä verkossa.  Verkkokurssi uudistuu, ja sen toinen versio valmistuu alkuvuodesta 2018. Ensimmäinen versio on poistunut myynnistä.

Verkkokurssi on kaikkiaan kuuden viikon mittainen, ja voit suorittaa sen missä, milloin ja miten vain haluat - juuri sinulle itsellesi sopivassa tahdissa. Verkkokurssin materiaalit jäävät sinulle kurssin suorittamisen jälkeen kertaamista varten.

Verkkokurssi koostuu kuudesta eri osiosta:

  1. sisältömarkkinoinnin ja sisällöntuottamisen historiaa, taustaa ja konkretiaa
  2. blogin ja bloggaamisen suunnittelu, tavoitteiden asettelu ja mittaaminen
  3. blogin perustaminen, sisältösuunnitelma, hakukoneoptimointi ja Google Analytics
  4. bloggaamisen eri työvaiheet, hyvän bloggaajan ja blogikirjoituksen elementit, tarinallisuus, henkilöt
  5. ajankäyttö, luovuus ja luovat kuopat
  6. vaikuttajamarkkinointi, blogin kaupallistaminen ja raha

Minustako bloggaaja? -Näin markkinoin sisällöillä verkossa -verkkokurssin rakenne säilyy jatkossa entisellään. Ensimmäinen versio on poistunut myynnistä.  Odotellessa löydät blogin puolelta lisää tietoa verkkokurssista.

Vaikuttajamarkkinoinnin sparraus

Sisältötoimisto Rouva Sana tarjoaa vaikuttajamarkkinointiin (eli kaupalliseen sisältöyhteistyöhön sisällöntuottajien kanssa) liittyvää neuvontaa, koulutusta sekä yhteistyökumppaneiden etsimistä.

Oletko suunnittelemassa vaikuttajamarkkinointia? Vaikuttajamarkkinointi on yrityksille erinomainen markkinoinnin muoto. Ota yhteyttä. Saat ammattilaisen avun oman vaikuttajamarkkinointisti toteuttamiseen sekä tarvittaessa ammattibloggaajien verkoston vaikuttajamarkkinointisi tueksi.

Keski-Uudenmaan blogit - KUBLO

Muista myös keskiuusmaalaisten sisällöntuottajien yhteisö Keski-Uudenmaan blogit eli KUBLO. Kublo tavoittaa jäsentensä avulla jo noin 200 000 lukijaa ja seuraajaa, ja on jokaisen keskiuusmaalaisen must-kanava.