Palvelut

Sisältötoimiston palvelut

Sisältötoimisto Rouva Sanan suosituimmat tuotteet löydät kätevästi paketoituina ja helposti varattavissa suoraan verkkokaupasta. Verkkokaupassa voit tutustua tuotteisiin sekä varata ja maksaa ne. Ostaminen on joustavaa. Saat jokaisesta varauksesta henkilökohtaisen yhteydentoton 48 tunnin sisällä. Lisäksi jokainen tuote on peruutettavissa kaksi vuorokautta ennen sovitun työn aloittamista. Klikkaa itsesi verkkokauppaan ja kurkkaa!

Rouva Sanan palvelut sinulle

Etkö löytänyt verkkokaupasta tarpeisiisi sopivaa palvelua? Räätälöidään se sinulle.

Sisältötoimisto Rouva Sanan kautta saat:

 • erilaiset jutut kuten verkkosivuillesi tarvittavat blogikirjoitukset, yrityksen uutis- ja asiakaskirjeet, mainosmateriaaleihin tarvittavat tekstit, journalistiset jutut uutisista reportaaseihin, henkilöjuttuihin ja kolumneihin, erilaiset julkaisut kuten asiakas- ja henkilöstölehtiin tarvittavat jutut ja lehtien tuottamiseen sekä tarvittaessa kaikkiin juttuihin tarvittavat valokuvat
 • omien tekstiesi editoinnin ja oikolukemisen
 • some-sparraamisen
 • oman osaamisen markkinointiin, brändäämiseen ja social sellingiin liittyvät asiantuntijapalvelut
 • sisältömarkkinoinnin ja markkinointiviestinnän suunnittelun ja/tai käytännön toteutuksen yrityksesi puolesta: sisältösuunnitelmat, markkinoinnin vuosikellot ja markkinointisuunnitelmat sekä Facebookin, Instagramin ja verkkosivujen päivittämisen
 • (luovan) kirjoittamisen kurssit ja koulutukset sekä kirjoittamisen ohjaaminen
 • digitaaliseen markkinointiviestintään, bloggaamiseen, vaikuttajamarkkinointiin ja oman osaamisen markkinointiin, brändäämiseen ja social sellingiin liittyvät koulutukset, kurssit, tapahtumat ja puheenvuorot.

Tai oletko uudistamassa verkkosivujasi? Sisältötoimisto Rouva Sana uudistaa sisällöllisesti sivusi tai tekee uudet puolestasi. Pyydä tarjous! Uusien verkkosivujen osalta visuaalisen ja teknisen puolen tarvittaessa toteuttaa Rouva Sanan yhteistyökumppani Graphic Room.

Räätälöidyt kurssit ja koulutukset

Etsitkö tarpeisiisi sopivaa koulutusta, kurssia tai sparrausta? Käytössäsi ovat räätälöidyt koulutus- ja kurssikokonaisuudet yhdestä tunnista alkaen usean päivän tarpeeseen. Sisältötoimisto Rouva Sanan kaikkien koulutusten ja sparrausten lähtökohtana ovat sinun toiveesi ja lähtökohtasi. Pyydä tarjous.

Valmiit kurssipaketit:

 • Sopivasti somessa: Koulutuksessa huomioidaan sisältömarkkinoinnin näkökulmat sinun toiveidesi perusteella, olitpa sitten vasta-alkaja tai pidemmälle ehtinyt. (2-3 tunnista tarvittaessa kokonaiseen päivään)
 • Minustako bloggaaja?: Näkökulmina ovat yrityksen palveluiden ja/tai tuotteiden markkinoiminen tai oman osaamisen ja asiantuntijuuden markkinoiminen ja henkilöbrändäys blogin avulla. (2-3 tunnista yhteen päivään)
 • Markkinointisuunnitelma ja markkinoinnin vuosikello: Työpajatyyppisen kurssin avulla päivitetään markkinointityökalusi ajan tasalle. (noin 2-3 tuntia)
 • Sisältömarkkinointistrategia ja sisältösuunnitelma: Toteutatko sisältömarkkinointiasi ilman suunnitelmaa? Aijai. Laitetaan työkalusi kuntoon työpajatyyppisen koulutuksen avulla. (noin 2-3 tuntia)
 • Viisi vinkkiä luovuudesta: Kirjoittaminen on luovaa työtä. Eli mitä? (1-2 tuntia)
 • Sisältomarkkinoijan ajankäyttö: Sisältömarkkinoija ei ole kone. Näin hallitset omaa ajankäyttöäsi, ennaltaehkäiset kiirettä ja varaat aikaa sisältömarkkinoinnin harjoittamiseen. Opit myös ajankäyttöä helpottavia työkaluja. (2-3 tuntia)
 • Bloggaajan palautepaja: Palaute omista teksteistä on kirjoittajan parasta vitamiinia. Palautepaja on työpajatyyppinen, pienelle ryhmälle ideoitu kirjoittajan tekstipalautepaja. Siitä saa eniten irti, kun se toteutetaan samalla kokoonpanolla useamman kerran.  (noin 2-3 tuntia/kerta)

Asiantuntijan puheenvuorot

Tarvitsetko puhujaa tilaisuuteesi, tapahtumaasi tai koulutuspäiväsi yhteyteen? Käytössäsi ovat Sisältötoimisto Rouva Sanan erilaiset sisältö- ja vaikuttajamarkkinoinnin sekä oman osaamisen markkinointiin liittyvät asiantuntijapuheet ja -puheenvuorot. Ota yhteyttä. Suunnitellaan ja ideoidaan sopiva kokonaisuus yhdessä.

Aiheita voivat olla esimerkiksi:

 • sisältöjen tuottaminen ja kirjoittaminen verkkoon ja someen; blogi ja bloggaaminen
 • sisältömarkkinointi, markkinointi verkossa ja sosiaalisen median kanavissa sisältöjen avulla
 • oman osaamisen markkinointi ja (henkilö)brändääminen
 • verkko ja some työnhaussa
 • omien unelmien toteuttaminen
 • luova kirjoittaminen
 • luovuus sekä sisällöntuottajan luovat kuopat
 • vaikuttajamarkkinointi ja sisältöyhteistyö vaikuttajien kanssa.

Sisältötoimisto Rouva Sana tekee yhteistyötä myös keskiuusmaalaisten koulujen ja oppilaitosten kanssa. Kysy rohkeasti puhujaksi tai ehdota, mihin kaipaat apua koulussasi!

Vaikuttajamarkkinoinnin sparraus

Sisältötoimisto Rouva Sana tarjoaa vaikuttajamarkkinointiin (eli kaupalliseen sisältöyhteistyöhön sisällöntuottajien kanssa) liittyvää neuvontaa, koulutusta sekä yhteistyökumppaneiden etsimistä.

Oletko suunnittelemassa vaikuttajamarkkinointia? Vaikuttajamarkkinointi on yrityksille erinomainen markkinoinnin muoto. Ota yhteyttä. Saat ammattilaisen avun oman vaikuttajamarkkinointisti toteuttamiseen sekä tarvittaessa ammattibloggaajien verkoston vaikuttajamarkkinointisi tueksi.

Keski-Uudenmaan blogit - KUBLO

Muista myös keskiuusmaalaisten sisällöntuottajien yhteisö Keski-Uudenmaan blogit eli KUBLO. Kublo tavoittaa jäsentensä avulla jo noin 200 000 lukijaa ja seuraajaa, ja on jokaisen keskiuusmaalaisen must-kanava. Sisältötoimisto Rouva Sana on toinen yhteisön perustajista ja vetäjistä. Ota yhteyttä!