Sosiaalinen media

Rouva Sana sosiaalisessa mediassa

Facebook

11 hours ago

Rouva Sana

Kysyntä kasvaa vain markkinoimalla!

Olipa innostavaa ja inspiroivaa osallistua pitkän päivän päätteeksi eilen illalla Keuken iltakouluun, jonka päätähtenä loisti markkinoinnin kummitädiksikin tituleerattu Anne Korkiakoski.

Korkiakoski latasi vajaan parituntisen täydeltä niin vakuuttavaa settiä markkinoinnin merkityksestä myös pk-yrityksille, että siinä digimarkkinoinnin ammattilainenkin kuunteli esitystä vain suu auki.

Vai mitä sanot näistä?

💲Markkinointi nähdään suomalaisissa yrityksissä epämiellyttävänä ja pakollisena kulueränä sen sijaan, että se pitäisi nähdä investointina tulevaisuuteen.

💲Markkinointibudjettia ei nipistetä viivan alle jäävästä katteesta vaan markkinointiin tulee investoida - ihan samaan tapaan kuin mihin muuhun yrityksen toimintaan.

💲Markkinointiin investoidut rahat generoivat suoraan yrityksen kasvuun, pääomaan ja brändiin pitkällä aikavälillä.

Ja vielä tämä:

❌ Markkinointia ei ole se, että palkataan naapurin somea ymmärtävä nuori hoitamaan yrityksen some-tilejä omien some-kanavien päivittämisen yhteydessä.

Kuten Korkiakoski oivaltavasti totesi, jos annat teinille vetovastuun markkinoinnistasi, antaisitko hänelle samalla myös yrityksesi kirjanpidon, koska hän osaa myös excelien pyörittämisen?

Niinpä.

Kysyntä kasvaa vain markkinoimalla. Markkinoi! Mutta tee se oikein.
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 day ago

Rouva Sana

Aina ei sisällöntuottaja tiedä, mitä työt tuovat mukanaan.

Tänään ohjelmassa on erästä projektia varten perehtyminen lehmän elämään ja lajin ominaispiirteisiin - enkä voisi olla hommasta enää enempää innostunut. Sillä olenko kertonut jo: lehmä kuuluu suosikkieläimiini.

Nyt voisi jo aidosti sanoa: "I love my job" 😍. Innostavaa keskiviikkoa sinullekin!
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 days ago

Rouva Sana

Oletko kiinnostunut blogin virittämisestä yrityksesi ja asiantuntijaosaamisesi käyttöön? Liity mukaan Sisältötoimisto Rouva Sanan Minustako bloggaaja? - Näin markkinoin sisällöillä verkossa -Facebook-ryhmään.

Suljettu Minustako bloggaaja? -Fb-ryhmä on kaikille avoin, tavoitteellisesta bloggaamisesta kiinnostuneille ja blogia vasta käynnisteleville oman alansa osaajille. Ryhmän punaisena lankana on, miten blogi on mahdollista virittää oman osaamisen ja asiantuntijuuden esiin tuomisen markkinointiin.

Ryhmässä on mukana paitsi vasta-alkajia ja bloggaamista suunnittelevia sisällöntuottajia, mutta myös bloggaamisen todellisia konkareita.

Tällä viikolla ryhmässä keskustellaan blogiaiheiden ideoinnista. Miten sinä löydät aiheesi omaan blogiisi?

Liity mukaan: www.facebook.com/groups/minustakobloggaaja
... See MoreSee Less

View on Facebook
.