Ajankohtaista

Koulutuksia, luentoja ja muuta ajankohtaista

LOPPUVUODEN 2019 TULEVIA KOULUTUKSIA JA LUENTOJA

SINUSTAKO BLOGGAAJA?
- KAIKILLE AVOIN BLOGGAAMISEN LUENTO 

Aika: ke 20.11. klo 18-19.30

Paikka:  Järvenpään kirjasto (Hallintokatu 4, Järvenpää)

Hinta: Vapaa pääsy

Järjestäjä: Järvenpään kaupunginkirjasto

Sosiaalisen median aikakaudella ei ole se ja sama mitä tietoja sinusta verkosta löytyy - vai löydytkö sieltä lainkaan. Oletpa oman alasi ammattilainen, palveluja tai tuotteita myyvä yrittäjä tai vaikka uutta työpaikkaa etsivä työnhakija, on tärkeää, että olet verkossa ja somessa läsnä.

Miksi blogi on erinomainen käyttöliittymä, miten blogataan? Tule poimimaan perustiedot bloggaamiseen ja keskustelemaan sinusta kiinnostavista, bloggaamiseen liittyvistä aiheista. Mukana tapahtumassa on myös Bloggaajan käsikirja.

Tapahtuma on kaikille kiinnostuneille avoin ja ilmainen.

BLOGI ON KÄYNTIKORTTI
- KAIKILLE AVOIN BLOGGAAMISEN LUENTO 

Aika: ti 17.12. klo 18-20

Paikka:  Klaukkalan kirjasto (Kuonomäentie 2, Nurmijärvi)

Hinta: Vapaa pääsy

Järjestäjä: Nurmijärven kirjasto- ja kulttuuripalvelut

Jokainen voi oppia bloggaamaan. Tarvitaan vain aihe, tavoitteet ja rakkaus kirjoittamista ja sisältöjen tuottamista kohtaan. Miten hyvää ja mielenkiintoista blogia pidetään yllä? Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan kaikille avoimeen tilaisuuteen. Mukana on myös Bloggaajan käsikirja.

Tapahtuma on osa Klaukkalan kirjaston joulukuussa toteutettavaa perinteistä Joulukalenteria.


MUISTA MYÖS

VUOSI 2020 TUUSULAJÄRVELLÄ -SEINÄKALENTERI

Keskiuusmaalainen, uniikki ja 100 prosenttisesti paikallista tuotantoa oleva Vuosi 2020 Tuusulanjärvellä -seinäkalenteri on ilmestynyt. Seinäkalenterin kuvat ovat Rouva Sanan, painotyö on Kirje- ja Lomakepainon, ja kalenterin on kustantanut Rouva Kustannus. Lue lisää seinäkalenterista omalta verkkosivultaan, ja osta omasi jälleenmyyjiltä Suomalaisesta Kirjakaupasta Järvenpäästä ja Keravalta tai Helmi-kirpputorilta Järvenpäästä.

MINUSTAKO BLOGGAAJA? - BLOGGAAJAN KÄSIKIRJA, BLOGGAAMISEN TIETOKIRJA

Blogista kiinnostuneet, blogin perustamista suunnittelevat ja bloggaamiseen apua kaipaavat ovat saaneet uuden, kotimaisen tavoitteelliseen bloggaamiseen keskittyneen tietoteoksen. Minustako bloggaaja? - BLOGGAAJAN KÄSIKIRJA on suunnattu kaikille bloggaamisen taipaleella ensiaskeliaan ottaville ja hetken aikaa blogin kanssa tuttavuutta tehneille.

Bloggaajan käsikirja soveltuu asiantuntijoille ja yrittäjille, jotka haluavat jakaa omaa asiantuntijuuttaan sekä brändätä omaa osaamistaan, yrittäjille, jotka haluavat markkinoida omia tuotteitaan ja palveluitaan, henkilöille, jotka suunnittelevat ammatin - ja/tai alan vaihdosta tai muuten vain verkkokirjoittamisesta kiinnostuneille.

Bloggaajan käsikirjan painettu teos ja e-kirja ovat myynnissä verkkokaupan puolella. Löydät kirjan lisäksi Kirjavälityksen kautta kaikista maamme kirjakaupoista ja verkkokirjakaupoista. Kysy omasta kirjakaupastasi. Lue lisää Bloggaajan käsikirjasta ja sen sisällöstä blogin puolelta. Löydät samalta sivulta lukijoiden kommentteja ja palautteita.

 

Bloggaajan käsikirja (kuva: Marjo Aaltonen, Marjon matkassa -blogi)

Kysy lisää

Kysy lisää tai ilmoittaudu mukaan. Käytä alla olevaa lomaketta.
HUOM! Muiden kuin Sisältötoimisto Rouva Sanan koulutuksiin ilmoittaudutaan kurssin kohdalla annetun linkin kautta.

YHTEYDENOTTOLOMAKE