Ajankohtaista

Koulutuksia, tapahtumia ja muuta ajankohtaista

VARAA PAIKKASI SYKSYN JA TALVEN KURSSEILLE NYT!

Syksyn ja talven kaikille avoimet tavoitteellisen bloggaamisen kurssipaikat ovat nyt varattavissa. Huomaa, että lähes kaikki kurssit järjestetään verkon kautta. Voit osallistua vaikka omalta kotisohvaltasi. Tutustu ja varaa oma kurssipaikkasi nyt.

Bloggaajan tehopäivä -kurssi verkossa

Onko sinulla jo blogi ja oletko jo blogannut jonkin aikaa? Bloggaajan tehopäivä on kurssi kaikille heille, jotka haluavat syventää omia bloggaamisen taitojaan. Tehopäivä sopii myös Blogin kirjoittamisen perusteet -kurssin jatkoksi.

Kurssin aikana yhden päivän aikana vahvistat ja laajennat omaan bloggaamiseen liittyviä taitojasi ja tietojasi. Näkökulmana on tavoitteellinen bloggaaminen. Kurssin jälkeen saat omasta, joskus ehkä hieman rutinoituneesta ja urilleen juuttuneesta bloggaamisesta ja kirjoittamisesta enemmän irti.

Kurssi toteutetaan Zoomin välityksellä ja voit osallistua sille mistä vain asuinpaikkakunnastasi riippumatta.

Aika: la 9.10. klo 11-15

Paikka: verkossa/Zoom

Hinta: 18 e

Järjestäjä: Heinolan kansalaisopisto

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu viimeistään 2.10. mennessä Heinolan kansalaisopistoon. 

 

Vahvuudet näkyväksi - myy enemmän -tutkinnon osan suorittamiseen tähtäävä koulutus

Miksi oman osaamisen ja vahvuuksien tunnistaminen on tärkeää? Mitä hyötyä siitä on oman alansa ammattilaiselle? Miten saan yrityksen ulko-oven käymään ja kassan kilisemään?

Vahvuudet näkyväksi - myy enemmän -tutkintokoulutuksessa opit vahvistamaan omaa henkilöbrändiäsi ja/tai yrityksen tunnettuutta (tuotteet, palvelut). Lähipäivien aikana tutustutaan tarkemmin siihen, mitä sinun kannattaa kertoa, ja missä olla näkyvillä. Saat keinoja oman osaamisesi ja asiantuntijuutesi esiin nostamiseen erityisesti sisältömarkkinoinnin keinoin.

Yhden tutkinnonosan suorittamiseen tähtäävä koulutus on avoin kaikille kiinnostuneille ja opiskelu on maksutonta. Koulutukseen sisältyy viisi puolen päivän mittaista lähiopetuspäivää sekä päivien välissä kotona ja omassa työympäristössä toteutettavia tehtäviä.

Aika: joka toinen tiistai 12.10. -  7.12. klo 8.30-11.30 (näytön suorittaminen tammikuussa 2022)

Paikka: Keuda/Mäntsälä, Lukkarinpolun kampus

Hinta: tutkinnon osan suorittamiseen tähtäävänä koulutuksena ilmainen

Järjestäjä: Keuda

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu viimeistään 11.10. mennessä Keudaan.

 

Asiantuntijabloggaajan tehopäivä -kurssi verkossa

Onko sinulla asiantuntija- tai yritysblogi, johon olet leipääntynyt?  Miten pitää oma bloggaaminen ja sisällöntuottaminen vireessä, kun arjen kiireet uhkaavat tappaa kirjoittamisesta kaiken ilon ja luovuuden, eikä aikaa tahdo löytyä bloggaamiselle? Miten välttää omassa asiantuntijabloggaustyössä urautuminen ja kyllästyminen?

Asiantuntijabloggaajan tehopäivän aikana kerrataan bloggaamiseen liittyviä työvaiheita, käydään läpi tyypillisimpiä bloggaajan kompastuskiviä ja haasteita (kuten blogikirjoitusten aiheiden ideointiin, ajankäyttöön ja oman työn suunnitteluun liittyviä pulmia), pohditaan, miten ja mistä löytää uutta virtaa omaan tekemiseen sekä annetaan ja vastaanotetaan palautetta. Aiheita syvennetään käytännön esimerkkien sekä keskustelun avulla. Kurssipäivä antaa uutta energiaa omaan bloggaamiseen koko vuodeksi. Verkkokurssin ansiosta voit osallistua juuri sieltä, missä olet!

Aika: ke 9.2.2022 klo 9-16

Paikka: verkossa/Zoom

Hinta: 155 e

Järjestäjä: Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu viimeistään 25.1.2022 mennessä Päijät-Hämeen kesäyliopistoon.

 

HYÖDYNNÄ ILMAISEN BLOGIKURSSIN OPIT VERKOSSA

Sisältötoimisto Rouva Sanan kaikille avoimen blogikurssin avulla voit opetella bloggaamista verkon kautta - ihan ilmaiseksi. Blogikurssi on suunnattu erityisesti omaa osaamistaan ja yritystään blogin avulla markkinoiville asiantuntijoille ja yrittäjille, mutta siitä hyötyvät myös kaikki bloggaajat. Lue lisää täältä. Löydät koko 11-osaisen kurssimateriaalin kootusti klikkaamalla tänne. Hyödynnä opit hyväksesi!

 

 

BLOGGAAJAN TYÖKIRJA ON ILMESTYNYT

Suuren suosion saaneen Minustako bloggaaja? - Bloggaajan käsikirjan jatko-osa ja sisarteos Bloggaajan työkirja on ilmestynyt. Myynnissä ovat painettu teos sekä e-kirja. Painetun teoksen saat Kirjavälityksen kautta mistä tahansa maamme kirjakaupasta ja Rouva Kustannuksen verkkokaupasta. E-kirja on myynnissä ainoastaan kustantamon verkkokaupassa.

LUE LISÄÄ BLOGGAAJAN TYÖKIRJASTA JA SEN SISÄLLÖSTÄ täältä.

 

Bloggaajan työkirja
Bloggaajan työkirja on tavoitteellisen bloggaamisen tehtäväkirja asiantuntijoille ja yrittäjille (kuva: By Satu Hart)

Kysy lisää

Kysy halutessasi lisää!  Saat yhteyden käyttämällä alla olevaa lomaketta.

YHTEYDENOTTOLOMAKE