Ajankohtaista

Koulutuksia, tapahtumia ja muuta ajankohtaista

KEVÄÄN 2021 KAIKILLE AVOIMET KURSSIT - VERKOSSA

Vuoden 2021 ensimmäiset kaikille avoimet kurssit järjestetään verkossa. Voit opiskella bloggaamista ja oman osaamisesi markkinointia helposti ja vaivattomasti Zoomin avulla nyt omalta kotisohvaltasi ja työpöytäsi äärestä käsin. Zoom ei vaadi erillistä kirjautumista. Saat osallistumislinkin ennen kurssin alkamista, jonka avulla klikkaat itsesi mukaan. Poimi itsellesi alta sopiva kurssi ja ilmoittaudu mukaan heti. Kurssit toteutetaan yhteistyössä Heinolan kansalaisopiston kanssa. Huomaa, että kurssit ovat avoimia kaikille omasta asuinpaikasta riippumatta.

Brändää osaamisesi näkyväksi -verkkokurssi

La 20.3.2021 klo 11-15

Hinta 25 e

Yhteistyössä ja ilmoittautumiset: Heinolan kansalaisopisto

Etsitkö uutta työpaikkaa tai suunnitteletko ammatin vaihtamista? Oletko oman alasi asiantuntija, yrittäjä ja oman yrityksen perustamisesta tämän vuoden aikana haaveileva? Millaisena ammattiosaajana näyttäydyt verkossa ja somessa juuri nyt?

Työllistymismahdollisuuksien lisääminen oman osaamisen markkinoimisen kautta on tärkeää iästä ja ammatista riippumatta. Omaa ammattitaitoa pitää osata markkinoida, ja markkinointi tapahtuu tätä nykyä verkon ja somen kautta.

Brändää osaamisesi näkyväksi  -kurssi sopii jokaiselle oman ammattitaidon esiin tuomisesta kiinnostuneille.  Yhden päivän aikana käydään läpi, miksi aktiivisuus verkossa ja somessa on ammatillisesti tärkeää ja miksi ihmiset kiinnostavat ja yritys ei. Lisäksi opit, miten omaa osaamista markkinoidaan käytännössä verkossa ja sosiaalisen median kanavia hyödyntäen.

Kurssi toteutetaan verkossa Zoomin kautta. Ilmoittaudu viimeistään pe 5.3. mennessä Heinolan kansalaisopiston ilmoittautumislinkin kautta.

Minustako bloggaaja? -verkkokurssi

La 17.4 ja 24.4. 2021 klo 11-15 

Hinta 50 e

Yhteistyössä ja ilmoittautumiset: Heinolan kansalaisopisto

Blogi on tehokas markkinointikanava. Blogin avulla moni on perustanut oman yrityksen, löytänyt uuden työpaikan tai suunnan työelämälleen. Blogin avulla pidät verkkosivusi säännöllisesti päivittyvinä. Blogin avulla myyt ja markkinoit omaa osaamistasi. Sinustakin voi tulla bloggaaja.

Minustako bloggaaja? -kurssin avulla saat perustiedot tavoitteellisesta bloggaamisesta. Kurssi on suunnattu vasta-alkajille, mutta sen annista hyötyvät myös tovin aikaa bloganneet. Kurssin aikana käydään läpi tavoitteellisen bloggaamisen perusteet ja blogin suunnitteleminen, blogin perustamiseen liittyvät vaiheet sekä käsitellään bloggaajan arkea, työtä ja blogin markkinointia. Kurssin jälkeen osaat perustaa blogin ja käynnistää tavoitteellisen bloggaamisen.

Kurssi toteutetaan verkossa Zoomin kautta. Ilmoittaudu viimeistään la 10.4. mennessä Heinolan kansalaisopiston ilmoittautumislinkin kautta.

TULOSSA ALKUVUODESTA 2021:
BLOGGAAJAN TYÖKIRJA

Bloggaajan käsikirja täydentyy erillisellä Bloggaajan työkirjalla. Bloggaajan työkirja ilmestyy talven 2021 aikana. Bloggaajan työkirja on nimensä mukaisesti täytettävä kirja, joka toimii yritys- tai asiantuntijabloggaajan apuna paitsi blogia perustettaessa myös blogia ylläpidettäessä. Bloggaajan työkirjasta hyötyvät myös harrastajabloggaajat.

Bloggaajan työkirja koostuu runsaista tehtävistä ja harjoituksista, joiden avulla blogin ja bloggaamisen suunnitteleminen on helpompaa. Tehtävät painottuvat paitsi blogin perustamiseen liittyviin työtehtäviin, bloggaajan arkeen ja blogin ylläpitämiseen (muun muassa oman arjen ja bloggaamisen suunnitteluun, aiheiden ideointiin, blogikirjoitusten konkreettiseen laatimiseen), ajankäytön hallintaan sekä bloggaamisvireen ylläpitämiseen arjen kaaoksessa. Mukana on useita oman blogiarjen suunnittelua helpottavia tehtäväpohjia.

Bloggaajan työkirjan sisältö:

  • Miksi sinun kannattaa perustaa blogi
  • Tavoitteellisen blogin perustamiseen liittyvä pohjatyö
  • Tavoitteellisen blogin perustaminen
  • Bloggaamisen ja blogiarjen suunnittelu
  • Blogiaiheiden ideointi
  • Bloggaaminen ja sen vaiheet
  • Blogin visuaalisuus
  • Bloggaamiseen liittyvä luovuus
  • Bloggaajan ajankäytönhallinta
  • Palaute ja palautteen saamisen merkitys

Bloggaajan käsikirja ja Bloggaajan työkirja ovat sisällöllisesti pari. Ne täydentävät toinen toisiaan. Bloggaajan työkirja on samalla kuitenkin itsenäinen teos. Voit hyödyntää sitä myös ilman Bloggaajan käsikirjaa.

Bloggaajan työkirjan kirjoittaa Bloggaajan käsikirjasta vastannut Minna Luoma, jolla on noin 25 vuoden ammattikokemus kirjallisten sisältöjen tuottamisesta eri julkaisualustoille. Teoksen kustantaa Rouva Kustannus. Bloggaajan työkirja tulee myyntiin kirjakauppoihin sekä verkkokirjakauppoihin kautta maan sekä Rouva Kustannuksen verkkokauppaan.

ILMAINEN BLOGIKURSSI VERKOSSA - hyödynnä opit

Sisältötoimisto Rouva Sanan kaikille avoimen blogikurssin avulla voit opetella bloggaamista verkon kautta ihan ilmaiseksi. Verkkosivuilla jaettu materiaali on kenen tahansa opiskeltavissa, eikä se vaadi kirjautumista tai sähköpostiosoitteen luovuttamista.

Blogikurssi on suunnattu erityisesti omaa osaamistaan ja yritystään blogin avulla markkinoiville asiantuntijoille ja yrittäjille, mutta siitä hyötyvät myös harrastajabloggaajat. Blogikurssi pohjautuu Sisältötoimisto Rouva Sanan verkkosivuilla totetutettuun Kesän 2019 blogikirjoituskouluun. Löydät koko blogikurssin materiaalin kootusti klikkaamalla tänne. Hyödynnä tiedot hyväksesi!

BLOGGAAJAN KÄSIKIRJAN LOPPUERÄ
PUOLEEN HINTAAN

Kaipaatko bloggaamisesta syvällisempää ja tuhdimpaa tietoa kuin ilmaisen blogikurssin perustiedot? Minustako bloggaaja? - BLOGGAJAN KÄSIKIRJA täydentää sen, mitä et blogikurssista löydä. Saat nyt markkinoilla olevan ainoan suomenkielisen tietoteoksen nyt puoleen hintaan.

Painettu kirja 14,95 e (norm. 29,90 e) ja e-kirja 9,45 e (norm. 18,90 e).  Painetun kirjan tilauksiin lisätään postikulut 3,50 e.

Tämän edullisemmin et bloggaamisen tietokirjaa enää saa. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan ainoastaan Rouva Kustannuksen verkkokaupassa. Hyödynnä tilaisuutesi heti!


Bloggaajan käsikirja (kuva: Marjo Aaltonen, Marjon matkassa -blogi)

Kysy lisää

Kysy halutessasi lisää!  Saat yhteyden käyttämällä alla olevaa lomaketta.

YHTEYDENOTTOLOMAKE