Ajankohtaista

Koulutuksia, tapahtumia ja muuta ajankohtaista

KESÄTARJOUS YRITTÄJILLE -
LAITA YRITYKSESI VERKKOSIVUT KUNTOON - voimassa 31.8. asti

Oletko miettinyt, että yrityksesi verkkosivuille tarttis ehkä tehdä jotain, mutta et oikein tiedä, mitä? Nyt sinulla on tuhannen taalan paikka selvittää. Hyödynnä Sisältötoimisto Rouva Sanan kesätarjous yrittäjille.

Saat nyt vartin sijaan puoli tuntia ilmaista konsultointiaikaa, jonka aikana pohdimme yhdessä, mikä siirto sinun kannattaisi seuraavaksi tehdä. Saat myös halutessasi minkä tahansa sisällöntuotannon kuukausipaketin ensimmäisen kuukauden puoleen hintaan.

Käytä mahdollisuus hyväksesi. Et saa ammattilaisen laatimia sisältöjä enää mistään samalla rahalla. Tutustu tarjouksen sisältöön ja ehtoihin tarkemmin täällä.

Kesätarjous on voimassa vain 31.8. asti. Varaa aikasi heti.

ILMAINEN BLOGIKURSSI VERKOSSA -
KESÄN 2021 BLOGIKIRJOITUSKOULU - hyödynnä opit

Sisältötoimisto Rouva Sanan kaikille avoimen blogikurssin avulla voit opetella bloggaamista verkon kautta ihan ilmaiseksi Kesän 2021 blogikirjoituskoulussa. Verkkosivuilla jaettu materiaali on kenen tahansa opiskeltavissa, eikä se vaadi kirjautumista tai sähköpostiosoitteen luovuttamista.

Kesän 2021 blogikirjoituskoulu on suunnattu erityisesti omaa osaamistaan ja yritystään blogin avulla markkinoiville asiantuntijoille ja yrittäjille, mutta siitä hyötyvät myös kaikki bloggaajat. Lue lisää täältä. Hyödynnä tiedot hyväksesi!

ILMAINEN BLOGIKURSSI: Löydät koko 11-osaisen Kesän 2021 blogikirjoituskoulun materiaalin kootusti klikkaamalla tänne.

SYKSYN 2021 JA TALVEN 2022 ENSIMMÄISET KURSSIT ON JULKISTETTU

Ensimmäiset tulevan syksyn kaikille avoimet tavoitteellisen bloggaamisen kurssit on julkistettu! Huomaa, että kurssit järjestetään verkon kautta. Voit osallistua vaikka omalta kotisohvaltasi. Tutustu ja varaa oma kurssipaikkasi jo nyt. Kurssitarjonta täydentyy kesän aikana. Seuraa verkkosivuja ja sosiaalisen median kanavia.

Asiantuntijabloggaamisen ABC -kurssi verkossa

Suunnitteletko asiantuntija- tai yritysblogin käynnistämistä, mutta et oikein tiedä, miten päästä alkuun? Onko sinulla jo asiantuntijablogi, joka on jäänyt lähtötelineisiin? Asiantuntijabloggaamisen ABC -kurssi on juuri sinulle! Verkossa toteutettavan kurssin avulla saat pohjatiedot tavoitteellisen blogin perustamisesta ja polkaiset oman blogityösi käyntiin. Aiheita syvennetään myös esimerkkien ja keskusteluiden avulla. Kurssi sopii hetken aikaa bloganneille asiantuntijoille ja yrittäjille sekä bloggaajille, joita kiinnostaa oman osaamisen markkinointi. Verkkokoulutuksen ansiosta voit osallistua kurssille juuri sieltä, missä olet!

Aika: to 30.9. klo 9-16

Paikka: verkossa/Zoom

Hinta: 155 e

Järjestäjä: Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu viimeistään 15.9. mennessä Päijät-Hämeen kesäyliopistoon.

Asiantuntijabloggaajan tehopäivä -kurssi verkossa

Onko sinulla asiantuntija- tai yritysblogi, johon olet leipääntynyt?  Miten pitää oma bloggaaminen ja sisällöntuottaminen vireessä, kun arjen kiireet uhkaavat tappaa kirjoittamisesta kaiken ilon ja luovuuden, eikä aikaa tahdo löytyä bloggaamiselle? Miten välttää omassa asiantuntijabloggaustyössä urautuminen ja kyllästyminen?

Asiantuntijabloggaajan tehopäivän aikana kerrataan bloggaamiseen liittyviä työvaiheita, käydään läpi tyypillisimpiä bloggaajan kompastuskiviä ja haasteita (kuten blogikirjoitusten aiheiden ideointiin, ajankäyttöön ja oman työn suunnitteluun liittyviä pulmia), pohditaan, miten ja mistä löytää uutta virtaa omaan tekemiseen sekä annetaan ja vastaanotetaan palautetta. Aiheita syvennetään käytännön esimerkkien sekä keskustelun avulla. Kurssipäivä antaa uutta energiaa omaan bloggaamiseen koko vuodeksi. Verkkokurssin ansiosta voit osallistua juuri sieltä, missä olet!

Aika: ke 9.2.2022 klo 9-16

Paikka: verkossa/Zoom

Hinta: 155 e

Järjestäjä: Päijät-Hämeen kesäyliopisto

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu viimeistään 25.1.2022 mennessä Päijät-Hämeen kesäyliopistoon.

BLOGGAAJAN TYÖKIRJA ON ILMESTYNYT

Suuren suosion saaneen Minustako bloggaaja? - Bloggaajan käsikirjan jatko-osa ja sisarteos Bloggaajan työkirja on ilmestynyt. Myynnissä ovat painettu teos sekä e-kirja. Painetun teoksen saat Kirjavälityksen kautta mistä tahansa maamme kirjakaupasta ja Rouva Kustannuksen verkkokaupasta. E-kirja on myynnissä ainoastaan kustantamon verkkokaupassa.

LUE LISÄÄ BLOGGAAJAN TYÖKIRJASTA JA SEN SISÄLLÖSTÄ täältä.


Bloggaajan käsikirja (kuva: Marjo Aaltonen, Marjon matkassa -blogi)

Kysy lisää

Kysy halutessasi lisää!  Saat yhteyden käyttämällä alla olevaa lomaketta.

YHTEYDENOTTOLOMAKE