Ajankohtaista

Koulutuksia, luentoja ja muuta ajankohtaista

TULOSSA LOPPUVUODESTA 2020:
BLOGGAAJAN TYÖKIRJA

Bloggaajan käsikirja täydentyy erillisellä Bloggaajan työkirjalla. Bloggaajan työkirjan arvioitu ilmestymisaika on loppuvuodesta 2020.

Bloggaajan työkirja on nimensä mukaisesti täytettävä kirja, joka toimii yritys- tai asiantuntijabloggaajan apuna paitsi blogia perustettaessa myös blogia ylläpidettäessä. Bloggaajan työkirjasta hyötyvät myös harrastajabloggaajat.

Bloggaajan työkirja koostuu runsaista tehtävistä ja harjoituksista, joiden avulla blogin ja bloggaamisen suunnitteleminen on helpompaa. Tehtävät painottuvat paitsi blogin perustamiseen liittyviin työtehtäviin, bloggaajan arkeen ja blogin ylläpitämiseen (muun muassa oman työarjen ja bloggaamisen suunnitteluun, aiheiden ideointiin, blogikirjoitusten konkreettiseen laatimiseen), ajankäytön hallintaan sekä bloggaamisvireen ylläpitämiseen arjen kaaoksessa. Mukana on useita oman blogiarjen suunnittelua helpottavia tehtäväpohjia.

Bloggaajan työkirjan alustava sisältö:

  • Miksi sinun kannattaa perustaa blogi
  • Tavoitteellisen blogin perustamiseen liittyvä pohjatyö
  • Tavoitteellisen blogin perustaminen
  • Bloggaamisen ja blogiarjen suunnittelu
  • Blogiaiheiden ideointi
  • Bloggaaminen ja sen vaiheet
  • Blogin visuaalisuus
  • Bloggaaminen on luovaa työtä
  • Bloggaajan ajankäytönhallinta
  • Palaute ja palautteen saamisen merkitys

Bloggaajan käsikirja ja Bloggaajan työkirja ovat sisällöllisesti pari. Ne täydentävät toinen toisiaan. Bloggaajan työkirja on samalla kuitenkin itsenäinen teos. Voit hyödyntää sitä myös ilman Bloggaajan käsikirjaa.

Bloggaajan työkirjan kirjoittaa Bloggaajan käsikirjasta vastannut Minna Luoma, jolla on noin 25 vuoden ammattikokemus kirjallisten sisältöjen tuottamisesta eri julkaisualustoille. Teoksen kustantaa Rouva Kustannus. Bloggaajan työkirja tulee myyntiin kirjakauppoihin sekä verkkokirjakauppoihin kautta maan sekä Rouva Kustannuksen verkkokauppaan.

ILMAINEN BLOGIKURSSI

Juuri nyt on paras aika kehittää omaa osaamista. Sisältötoimisto Rouva Sanan kaikille avoimen blogikurssin avulla voit opetella bloggaamista ihan ilmaiseksi. Verkkosivuilla jaettu materiaali on kenen tahansa opiskeltavissa, eikä se vaadi kirjautumista tai edes sähköpostin luovuttamista.

Blogikurssi on suunnattu erityisesti omaa osaamistaan ja yritystään blogin avulla markkinoiville asiantuntijoille ja yrittäjille, mutta siitä hyötyvät myös harrastajabloggaajat. Blogikurssi pohjautuu Sisältötoimisto Rouva Sanan verkkosivuilla totetutettuun Kesän 2019 blogikirjoituskouluun.

Löydät koko blogikurssin materiaalin kootusti klikkaamalla tänne. Hyödynnä tiedot hyväksesi!

BLOGGAAJAN KÄSIKIRJAN LOPPUERÄ PUOLEEN HINTAAN

Kaipaatko bloggaamisesta syvällisempää ja tuhdimpaa tietoa kuin ilmaisen blogikurssin perustiedot? Minustako bloggaaja? - BLOGGAJAN KÄSIKIRJA täydentää sen, mitä et blogikurssista löydä. Saat nyt markkinoilla olevan ainoan suomenkielisen tietoteoksen nyt puoleen hintaan.

Painettu kirja 14,95 e (norm. 29,90 e) ja e-kirja 9,45 e (norm. 18,90 e).  Painetun kirjan tilauksiin lisätään postikulut 3,20 e.

Tämän edullisemmin et bloggaamisen tietokirjaa enää saa. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan ainoastaan Rouva Kustannuksen verkkokaupassa. Hyödynnä tilaisuutesi heti!

VUODEN 2020 TULEVIA KURSSEJA JA KOULUTUKSIA 

Seuraavat koulutukset ja kurssit on siirretty koronan vuoksi vuoteen 2021. Seuraa some-kanavia!

Haluatko järjestää työyhteisöllesi tai ryhmällesi asiantuntijabloggaamiseen ja kirjallisin sisällöin tapahtuvaan markkinointiin liittyvän koulutuksen? Koulutus on mahdollista järjestää sopimuksesta verkon yli. Kysy lisää, pyydä tarjous!


Bloggaajan käsikirja (kuva: Marjo Aaltonen, Marjon matkassa -blogi)

Kysy lisää

Kysy halutessasi lisää!  Saat yhteyden käyttämällä alla olevaa lomaketta.

YHTEYDENOTTOLOMAKE