Ajankohtaista

Koulutuksia, tapahtumia ja muuta ajankohtaista

Syksyn ensimmäiset koulutukset ja kurssit ovat varattavissa – nyt!
HUOMAA MYÖS VALTAKUNNALLINEN #BLOGIPERJANTAI22

Bloggaamisen valtakunnallinen teemapäivä #BLOGIPERJANTAI22 

Bloggaamisen valtakunnallinen teemapäivä #Blogiperjantai22 on tulossa jälleen. Kesäkuun ensimmäisenä perjantaina 3.6. järjestettävä virtuaalinen tapahtumapäivä kuuluttaa tavoitteellisen ja vaikuttavan bloggaamisen ilosanomaa sekä saattaa bloggaajakonkarit ja bloggaamisen vasta-alkajat yhteen. #Blogiperjantai22 on erinomainen keino tutustua, verkostoitua ja kuulla, mitä muut samanhenkiset bloggaamisesta ajattelevat. 

#Blogiperjantai22-teemapäivän aiheena on ”Tämän haluan sinun tietävän bloggaamisesta”. Kerro ja jaa omassa blogissasi paras vinkkisi bloggaamiseen liittyen heti tai viimeistään lauantaihin 5.6. mennessä. Kaikki Facebook-tapahtumassa oman blogikirjoituksensa jakaneet osallistuvat arvontaan.

Lue lisää #Blogiperjantai22-tapahtumasta täältä. Tule mukaan ja osallistu virtuaalisesti!

Aika: pe 3.6. koko päivän  
Paikka: virtuaalisesti verkossa ja somessa
Hinta: MAKSUTON
Järjestäjä: Sisältötoimisto Rouva Sana yhteistyössä Bloggaajan käsikirjan kanssa
Lisätiedot: klikkaa itsesi osallistujaksi Fb-tapahtumaan

#Blogiperjantai22

KESÄN HAUSKIN YHDEN ILLAN KIRJOITUSPAJA:
Flirtti-ilta – lähiopetus (maksuton!)

Ilouutisia! Elämä ei ole ohi, vaikka vuosikymmenet olisivat pyörähtäneet viidenkympin paremmalle puolelle ja yhteiset hetket kumppanin kanssa ovat enää kaukainen kangastus.

Heinolan kansalaisopisto järjestää yhteistyössä Heinolan kesäteatterin kanssa Flirtti-illan. Flirtti-ilta toteutetaan kesäteatterissa kesäkuussa ensi-iltansa saavan Flirttikurssi 55+ -näytelmän hengessä. Työpajamuotoisen illan aikana ruostuneet hurmaustaidot viritetään uusiin sfääreihin.

Pääset treenaamaan paitsi kirjallisia iskutaitojasi myös harjoittelemaan romanttisten rakkauskirjeiden kirjoittamista. Jos aikaa jää, saat naapurityötilassa opastusta myös tuikitärkeän selfien ottamiseen tai vaikka Tinder-profiilin luomiseen. Hyvällä onnella pääset myös Flirttikurssi 55+ -ohjaajan Sari Siikanderin sparrattavaksi.

Flirtti-ilta on avoin kaikille seikkailun- ja rakkaudennälkäisille ikään, sukupuoleen ja parisuhdetaustoihin katsomatta.

Kesän parhaat matchit luodaan kirjallisten iskutaitojen avulla!

Aika: to 2.6. klo 17-20 
Paikka: Heinolan kansalaisopiston HeiMo (Kaivokatu 14, Heinola)
Hinta: MAKSUTON
Järjestäjä: Heinolan kansalaisopisto
Ilmoittautuminen: Ei ennakkoilmoittautumisia. Tule sellaisena kuin olet, silloin kun haluat.
Lisätiedot: Lue lisää Heinolan kansalaisopiston Facebook-tapahtumasta

UUTTA VIRTAA SISÄLTÖJEN TUOTTAMISEEN – verkkokoulutuksen ja lähiopetuksen yhdistelmä 

Oletko kirjoittanut työksesi, ja koetko, että olet urautunut samoille urille? Maistuuko kirjoittaminen sinusta puulta? Tuntuuko, että sinulla ei ole kirjallisesti enää mitään annettavaa?

Uutta virtaa sisältöjen tuottamiseen on uudenlainen kirjallisen markkinointiviestinnän teoriaa sekä konkreettista kirjoittamista yhdistävä koulutus. Pääpaino on luovan kirjoittamisen harjoitteissa. Koulutus antaa nimensä mukaisesti antaa omaan kirjoittamistyöhön uutta virtaa. 

Uutta virtaa sisältöjen tuottamiseen -koulutus toteutetaan lähiopetuksen ja verkkokoulutuksen yhdistelmänä. Neljästä koulutuskerrasta kaksi toteutetaan lähiopetuksena ja kaksi verkon kautta. Pääset näin osaksi saman henkisten kollegojen seuraa ja vertaistukea ilman, että sinun tarvitsee sitoutua koko kurssin ajaksi lähiopetukseen. Huomaa myös koulutuksen työnantajaystävälliset opetusajankohdat.

Uutta virtaa sisältöjen tuottamiseen sopii erinomaisesti täydennyskoulutukseksi kaikille hetken aikaa kirjallista markkinointityötä toteuttaneille kuten oman työnsä ohessa markkinoiville yrittäjille, esimiehille ja asiantuntijoille sekä viestijöille.

Koulutuksen jälkeen ymmärrät kirjalliseen viestintään liittyvät luovan työn ominaisuudet ja vaatimukset, hahmotat digitalisaation aikaan saamat muutokset omaan työn- ja toimenkuvaan, tunnet sisältöjen tuottamiseen liittyvää teoriaa ja osaat hyödyntää tietoja omassa työssään sekä ennen kaikkea saat uutta buustia ja innostusta konkreettiseen kirjoittamistyöhösi.

Lue lisää koulutuksesta täältä. Lähiopetuspaikka on saavutettavissa hyvin myös julkisin liikennevälinein eli et välttämättä tarvitse autoa.

Aika:
pe 16.9. klo 12-16 (lähiopetus, Kouvola)
ke 21.9. klo 17-20 (verkko-opetus,)
ke 28.9. klo 17-20 (verkko-opetus)
pe 7.10. klo 12-16 (lähiopetus, Kouvola)
Paikka: lähiopetuksena sekä verkon kautta
Hinta: 350 e
Järjestäjä: Kymenlaakson kesäyliopisto  
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu viimeistään 30.8. mennessä Kymenlaakson kesäyliopistoon.

VIESTI VAIKUTTAVASTI –
RAKENNETAAN VIESTIJÄN KÄSIKIRJA
– verkkokoulutus

Sisältyykö työhösi markkinointiviestintää sosiaalisessa mediassa ja muualla verkossa? Oletko ajautunut työsi ohessa kirjoittamaan erilaisia sisältöjä ilman syvempää tietämystä aiheesta tai kohderyhmästä? Tuntuuko sinusta, että olisi aika päivittää markkinointiviestintään liittyvät tietosi? Viesti vaikuttavasti  -koulutus on sinua varten. Koulutus tarjoaa perustiedot siitä, mitä jokaisen tulee tietää sisällöillä tapahtuvasta viestimisestä ja markkinoinnista. Pääpaino on kirjallisessa viestinnässä.

Jokainen osallistuja valmistaa koulutuksen aikana itselleen viestijän käsikirjan, joka kokoaa yksien kansien väliin kaiken koulutuksessa opitun. Viestijän käsikirja on hyödyksi paitsi koulutukseen osallistuvalle itselleen, mutta käsikirjan tietoja voivat hyödyntää myös muut organisaatiossa viestintätyötä tekevät.  Jokainen opiskelija saa halutessaan myös käsikirjaan liittyvän henkilökohtaisen kirjallisen sparrauksen.

Lue lisää koulutuksesta ja tarkemmasta kurssisisällöstä sekä osaamistavoitteista täältä.

Aika:
ti 4.10. klo 13-16
ti 11.10. klo 14-16
ti 1.11. klo 14-16
ti 8.11. klo 13-16
Paikka: etäopetus verkon kautta
Hinta: 256 e
Järjestäjä: SnellmanEDU  
Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu viimeistään 20.9. mennessä SnellmanEDUun

ILMAINEN BLOGIKURSSI – verkkokoulutus

Opi tavoitteellisen, vaikuttavan bloggaamisen perustiedot Sisältötoimisto Rouva Sana 11-osaisen ilmaisen blogikurssin avulla. Verkkokurssi on avoin kaikille, eikä se vaadi  kirjautumista. Mikä parasta, aineistot ovat opiskeltavissa ilman minkäänlaista määräaikaa. Ilmainen blogikurssi on toteutettu Sisältötoimisto Rouva Sanan verkkosivuille.

Blogikurssi on suunnattu erityisesti asiantuntijoille ja yrittäjille, mutta siitä hyötyvät kaikki tavoitteellisesta bloggaamisesta suunnittelevat. Hyödynnä materiaalit hyväksesi!

Ilmaisen blogikurssin avulla:

  • ymmärrät, miksi blogi on yhä 2020-luvulla erinomainen markkinointikeino ja miksi blogi kannattaa perustaa
  • osaat blogin perustamisen pohjatyöt ja ymmärrät kohderyhmän tunnistamisen ja tavoitteiden asettamisen merkityksen 
  • opit suunnittelemaan omaa bloggaamistasi ja samalla ajankäyttöäsi
  • opit ideoimaan blogiaiheita
  • ymmärrät visuaalisuuden merkityksen blogissa
  • tunnistat hyvän sisällön elementit
  • yms. yms.


Aika
: aina avoin kaikille kiinnostuneille
Paikka: verkossa
Hinta: MAKSUTON
Järjestäjä: Sisältötoimisto Rouva Sana yhteistyössä Minustako bloggaaja? – Bloggaajan käsikirjan ja Bloggaajan työkirjan kanssa
Ilmoittautuminen: ei vaadi ilmoittautumista,  aloita opiskelusi suoraan täältä

blogikirjoituskurssi

Sisältötoimisto Rouva Sana on erikoistunut kirjalliseen sisällöntuottamiseen sekä kirjallisen viestinnän ja markkinoinnin kouluttamiseen. Osoitteessa sijaitsee myös Rouva Kustannus.