Ajankohtaista

Koulutuksia, luentoja ja muuta ajankohtaista

LOPPUVUODEN 2019 TULEVIA KOULUTUKSIA JA LUENTOJA

BLOGI ON KÄYNTIKORTTI
- KAIKILLE AVOIN BLOGGAAMISEN LUENTO 

Aika: ti 17.12. klo 18-20

Paikka:  Klaukkalan kirjasto (Kuonomäentie 2, Nurmijärvi)

Hinta: Vapaa pääsy

Järjestäjä: Nurmijärven kirjasto- ja kulttuuripalvelut

Jokainen voi oppia bloggaamaan. Tarvitaan vain aihe, tavoitteet ja rakkaus kirjoittamista ja sisältöjen tuottamista kohtaan. Miten hyvää ja mielenkiintoista blogia pidetään yllä? Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan kaikille avoimeen tilaisuuteen. Mukana on myös Bloggaajan käsikirja.

Tapahtuma on osa Klaukkalan kirjaston joulukuussa toteutettavaa perinteistä Joulukalenteria.

TULOSSA VUODEN 2020 ALUSSA

KAHDEN ILLAN BLOGIKURSSI 

Aika: ke 22.1.2020 ja ke 29.1.2020 klo 18-20

Paikka:  Cafe Unelma Korson Wanha Asema (Urpiaisetie 1 B, Vantaa)

Hinta: 55 e/ilta tai 100 e/kaksi kurssi-iltaa - koko kurssille osallistuvien hintaan sisältyy bloggaamisen perustietoteos Minustako bloggaaja? - BLOGGAAJAN KÄSIKIRJA

Järjestäjä: Sisältötoimisto Rouva Sana yhteistyössä Cafe Unelman kanssa

Ilmoittautuminen: Sisältötoimisto Rouva Sanan verkkokaupan kautta 

Oletko kiinnostunut blogin perustamisesta ja bloggaamisesta, mutta et ole päässyt aikomusta pitemmälle? Tule poimimaan parhaat vinkit oman blogin perustamiseen ja bloggaamiseesi kahden illan blogikurssilta. Kahden illan blogikurssi sopii vasta-alkajille ja jo hetken aikaa blogganeille. Kurssi on rakennettu niin, että parhaan tuloksen kurssikokonaisuudesta saat osallistuessasi molempiin päiviin. Kuitenkin jo yhden kerran sisältö muodostaa sinulle mielekkään kokonaisuuden.

Tiiviskurssin rakenne:

Ke 22.1.2020 18-20 - Blogin suunnittelu ja perustaminen

 • Miksi blogi? Mitä hyötyä bloggaamisesta on?
 • Mitä tavoitteellinen bloggaaminen tarkoittaa?
 • Kaikki alkaa suunnittelusta (tavoitteet ja niiden mittaaminen, kohderyhmä)
 • Blogin visuaalisuus ja valokuvaaminen
 • Millainen on hyvä blogi?
 • Blogin perustaminen

Ke 29.1.2020 klo 18-20 - Bloggaajan arki ja työ

 • Juttujen ideointi
 • Millainen on hyvä blogikirjoitus?
 • Blogikirjoituksen työvaiheet
 • Sisältösuunnitelma
 • Blogin markkinointi
 • Ajankäytön hallinta

Voit osallistua joko yhteen haluamaasi iltaan tai ilmoittautua suoraan molempiin. Molempiin kurssi-iltoihin osallistuneet saavat bloggaamisen perustietokirjan Minustako bloggaaja? -BLOGGAAJAN KÄSIKIRJAN (ovh. 29,90 e). Kirja jaetaan koko kurssille osallistuneille viimeisen kurssi-illan päätteeksi.

Kurssipaikkana toimii iki-ihana ja tunnelmallinen Cafe Unelma Korson vanhassa asemarakennuksessa Vantaalla.  Lämpimästi tervetuloa mukaan tiukan tiiviille, mutta antoisalle kahden illan blogikurssille!


MUISTA MYÖS

VUOSI 2020 TUUSULAJÄRVELLÄ -SEINÄKALENTERI

Keskiuusmaalainen, uniikki ja 100 prosenttisesti paikallista tuotantoa oleva Vuosi 2020 Tuusulanjärvellä -seinäkalenteri on ilmestynyt. Seinäkalenterin kuvat ovat Rouva Sanan, painotyö on Kirje- ja Lomakepainon, ja kalenterin on kustantanut Rouva Kustannus. Lue lisää seinäkalenterista omalta verkkosivultaan, ja osta omasi jälleenmyyjiltä Suomalaisesta Kirjakaupasta Järvenpäästä ja Keravalta, Helmi-kirpputorilta Järvenpäästä tai Memories Marin Putiikista Tuusulan Rantatieltä.

MINUSTAKO BLOGGAAJA? - BLOGGAAJAN KÄSIKIRJA, BLOGGAAMISEN TIETOKIRJA

Blogista kiinnostuneet, blogin perustamista suunnittelevat ja bloggaamiseen apua kaipaavat ovat saaneet uuden, kotimaisen tavoitteelliseen bloggaamiseen keskittyneen tietoteoksen. Minustako bloggaaja? - BLOGGAAJAN KÄSIKIRJA on suunnattu kaikille bloggaamisen taipaleella ensiaskeliaan ottaville ja hetken aikaa blogin kanssa tuttavuutta tehneille.

Bloggaajan käsikirja soveltuu asiantuntijoille ja yrittäjille, jotka haluavat jakaa omaa asiantuntijuuttaan sekä brändätä omaa osaamistaan, yrittäjille, jotka haluavat markkinoida omia tuotteitaan ja palveluitaan, henkilöille, jotka suunnittelevat ammatin - ja/tai alan vaihdosta tai muuten vain verkkokirjoittamisesta kiinnostuneille.

Bloggaajan käsikirjan painettu teos ja e-kirja ovat myynnissä verkkokaupan puolella. Löydät kirjan lisäksi Kirjavälityksen kautta kaikista maamme kirjakaupoista ja verkkokirjakaupoista. Kysy omasta kirjakaupastasi. Lue lisää Bloggaajan käsikirjasta ja sen sisällöstä blogin puolelta. Löydät samalta sivulta lukijoiden kommentteja ja palautteita.

 

Bloggaajan käsikirja (kuva: Marjo Aaltonen, Marjon matkassa -blogi)

Kysy lisää

Kysy lisää tai ilmoittaudu mukaan. Käytä alla olevaa lomaketta.
HUOM! Muiden kuin Sisältötoimisto Rouva Sanan koulutuksiin ilmoittaudutaan kurssin kohdalla annetun linkin kautta.

YHTEYDENOTTOLOMAKE