Ajankohtaista

Koulutuksia, luentoja ja muuta ajankohtaista

ILMAINEN BLOGIKURSSI

Juuri nyt on paras aika kehittää omaa osaamista. Sisältötoimisto Rouva Sanan kaikille avoimen blogikurssin avulla voit opetella bloggaamista ihan ilmaiseksi. Verkkosivuilla jaettu materiaali on kenen tahansa opiskeltavissa, eikä se vaadi kirjautumista tai edes sähköpostin luovuttamista.

Blogikurssi on suunnattu erityisesti omaa osaamistaan ja yritystään blogin avulla markkinoiville asiantuntijoille ja yrittäjille, mutta siitä hyötyvät myös harrastajabloggaajat. Blogikurssi pohjautuu Sisältötoimisto Rouva Sanan verkkosivuilla totetutettuun Kesän 2019 blogikirjoituskouluun.

Löydät koko blogikurssin materiaalin kootusti klikkaamalla tänne. Hyödynnä tiedot hyväksesi!

BLOGGAAJAN KÄSIKIRJAN LOPPUERÄ PUOLEEN HINTAAN

Kaipaatko bloggaamisesta syvällisempää ja tuhdimpaa tietoa kuin ilmaisen blogikurssin perustiedot? Minustako bloggaaja? - BLOGGAJAN KÄSIKIRJA täydentää sen, mitä et blogikurssista löydä. Saat nyt markkinoilla olevan ainoan suomenkielisen tietoteoksen nyt puoleen hintaan.

Painettu kirja 14,95 e (norm. 29,90 e) ja e-kirja 9,45 e (norm. 18,90 e).  Painetun kirjan tilauksiin lisätään postikulut 3,20 e.

Tämän edullisemmin et bloggaamisen tietokirjaa enää saa. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan ainoastaan Rouva Kustannuksen verkkokaupassa. Hyödynnä tilaisuutesi heti!

VUODEN 2020 TULEVIA KURSSEJA JA KOULUTUKSIA 

Seuraavat koulutukset ja kurssit ovat luvassa aikaisintaan ensi syksynä. 


Bloggaajan käsikirja (kuva: Marjo Aaltonen, Marjon matkassa -blogi)

Kysy lisää

Kysy halutessasi lisää!  Saat yhteyden käyttämällä alla olevaa lomaketta.

YHTEYDENOTTOLOMAKE