Ajankohtaista

Koulutuksia, luentoja ja muuta ajankohtaista

VUODEN 2020 TULEVIA KURSSEJA JA KOULUTUKSIA 

Koulutukset ja kurssit päivittyvät kevään aikana

UUTTA AJANKOHTAISTA 

Oletko huomannut? Rouva Kustannus on saanut oman verkkokaupan. Verkkokaupan puolelta löydät jatkossa keskitetysti kaikki Rouva Kustannuksen painotuotteet kuten muun muassa suositun Minustako bloggaaja? - BLOGGAAJAN KÄSIKIRJAn. Kurvaa VERKKOKAUPPAAN ja tutustu.

MINUSTAKO BLOGGAAJA? - BLOGGAAJAN KÄSIKIRJA, BLOGGAAMISEN TIETOKIRJA

Blogista kiinnostuneet, blogin perustamista suunnittelevat ja bloggaamiseen apua kaipaavat ovat saaneet kotimaisen tavoitteelliseen bloggaamiseen keskittyneen tietoteoksen. Minustako bloggaaja? - BLOGGAAJAN KÄSIKIRJA on suunnattu kaikille bloggaamisen taipaleella ensiaskeliaan ottaville ja hetken aikaa blogin kanssa tuttavuutta tehneille.

Bloggaajan käsikirja soveltuu asiantuntijoille ja yrittäjille, jotka haluavat jakaa omaa asiantuntijuuttaan sekä brändätä omaa osaamistaan, yrittäjille, jotka haluavat markkinoida omia tuotteitaan ja palveluitaan, henkilöille, jotka suunnittelevat ammatin - ja/tai alan vaihdosta tai muuten vain verkkokirjoittamisesta kiinnostuneille.

Bloggaajan käsikirjan painettu teos ja e-kirja ovat myynnissä verkkokaupan puolella. Löydät kirjan lisäksi Kirjavälityksen kautta kaikista maamme kirjakaupoista ja verkkokirjakaupoista. Kysy omasta kirjakaupastasi. Lue lisää Bloggaajan käsikirjasta ja sen sisällöstä blogin puolelta. Löydät samalta sivulta lukijoiden kommentteja ja palautteita.


Bloggaajan käsikirja (kuva: Marjo Aaltonen, Marjon matkassa -blogi)

Kysy lisää

Kysy lisää tai ilmoittaudu mukaan. Käytä alla olevaa lomaketta.
HUOM! Muiden kuin Sisältötoimisto Rouva Sanan koulutuksiin ilmoittaudutaan kurssin kohdalla annetun linkin kautta.

YHTEYDENOTTOLOMAKE