Ajankohtaista

Koulutuksia, tapahtumia ja muuta ajankohtaista

BLOGGAAJAN TYÖKIRJA ON ILMESTYNYT

Suuren suosion saaneen Minustako bloggaaja? - Bloggaajan käsikirjan jatko-osa ja sisarteos Bloggaajan työkirja on ilmestynyt. Myynnissä ovat painettu teos sekä e-kirja. Painetun teoksen saat Kirjavälityksen kautta mistä tahansa maamme kirjakaupasta ja Rouva Kustannuksen verkkokaupasta. E-kirja on myynnissä ainoastaan kustantamon verkkokaupassa. Lue lisää Bloggaajan työkirjasta ja sen sisällöstä täältä.

KEVÄÄN 2021 KAIKILLE AVOIMET KURSSIT - VERKOSSA

Vuoden 2021 ensimmäiset kaikille avoimet kurssit järjestetään verkossa. Voit opiskella bloggaamista ja oman osaamisesi markkinointia helposti ja vaivattomasti Zoomin avulla nyt omalta kotisohvaltasi ja työpöytäsi äärestä käsin. Zoom ei vaadi erillistä kirjautumista. Saat osallistumislinkin ennen kurssin alkamista, jonka avulla klikkaat itsesi mukaan. Poimi itsellesi alta sopiva kurssi ja ilmoittaudu mukaan heti. Kurssit toteutetaan yhteistyössä Heinolan kansalaisopiston kanssa. Huomaa, että kurssit ovat avoimia kaikille omasta asuinpaikasta riippumatta.

Minustako bloggaaja? -verkkokurssi

La 17.4 ja 24.4. 2021 klo 11-15 

Hinta 25 e

Yhteistyössä ja ilmoittautumiset: Heinolan kansalaisopisto

Blogi on tehokas markkinointikanava. Blogin avulla moni on perustanut oman yrityksen, löytänyt uuden työpaikan tai suunnan työelämälleen. Blogin avulla pidät verkkosivusi säännöllisesti päivittyvinä. Blogin avulla myyt ja markkinoit omaa osaamistasi. Sinustakin voi tulla bloggaaja.

Minustako bloggaaja? -kurssin avulla saat perustiedot tavoitteellisesta bloggaamisesta. Kurssi on suunnattu vasta-alkajille, mutta sen annista hyötyvät myös tovin aikaa bloganneet. Kurssin aikana käydään läpi tavoitteellisen bloggaamisen perusteet ja blogin suunnitteleminen, blogin perustamiseen liittyvät vaiheet sekä käsitellään bloggaajan arkea, työtä ja blogin markkinointia. Kurssin jälkeen osaat perustaa blogin ja käynnistää tavoitteellisen bloggaamisen.

Kurssi toteutetaan verkossa Zoomin kautta. Ilmoittaudu viimeistään la 10.4. mennessä Heinolan kansalaisopiston ilmoittautumislinkin kautta.

ILMAINEN BLOGIKURSSI VERKOSSA - hyödynnä opit

Sisältötoimisto Rouva Sanan kaikille avoimen blogikurssin avulla voit opetella bloggaamista verkon kautta ihan ilmaiseksi. Verkkosivuilla jaettu materiaali on kenen tahansa opiskeltavissa, eikä se vaadi kirjautumista tai sähköpostiosoitteen luovuttamista.

Blogikurssi on suunnattu erityisesti omaa osaamistaan ja yritystään blogin avulla markkinoiville asiantuntijoille ja yrittäjille, mutta siitä hyötyvät myös harrastajabloggaajat. Blogikurssi pohjautuu Sisältötoimisto Rouva Sanan verkkosivuilla totetutettuun Kesän 2019 blogikirjoituskouluun. Löydät koko blogikurssin materiaalin kootusti klikkaamalla tänne. Hyödynnä tiedot hyväksesi!


Bloggaajan käsikirja (kuva: Marjo Aaltonen, Marjon matkassa -blogi)

Kysy lisää

Kysy halutessasi lisää!  Saat yhteyden käyttämällä alla olevaa lomaketta.

YHTEYDENOTTOLOMAKE