Bloggaajan käsikirja ilmestyy maaliskuussa

Rouva Sana julkaisee kevään aikana uuden tavoitteelliseen bloggaamiseen keskittyneen tietoteoksen Minustako bloggaaja? – BLOGGAAJAN KÄSIKIRJA.

Bloggaajan käsikirja on opas paitsi kaikille bloggaamisesta kiinnostuneille ja blogia suunnitteleville, mutta se soveltuu mainiosti myös bloggaamista tovin aikaa harjoittaneille, jotka kaipaavat tietoa ja vinkkejä verkkokirjoittamiseensa liittyen. Teoksen pääpaino on tavoitteellisessa bloggaamisessa.

Bloggaajan käsikirja soveltuu erityisesti oman alansa asiantuntijoille ja yrittäjille, jotka haluavat markkinoida omaa osaamistaan, omasta erityisosaamisestaan uutta ammattia suunnitteleville sekä harrastajille, jotka ovat kiinnostuneet oman kirjoitusharrastuksensa kehittämisestä ja tavoitteellisesta bloggaamisesta.

Bloggaajan käsikirja on verkkokirjoittamisen perustietoteos

Bloggaajan käsikirjan avulla opit, miksi blogi on yhä edelleen 2020-luvun kynnyksellä oivallinen markkinointikeino sosiaalisen median kanavien joukossa, ja mitä etuja ja hyötyä verkkosivuilla sijaitsevalla blogilla on useimpiin some-kanaviin verrattuna. Kirjan luettuasi ymmärrät, mitä blogin perustamisessa on hyvä ottaa huomioon, ja miksi blogia ja blogikirjoituksia kannattaa suunnitella.

Bloggaajan käsikirja avaa, mikä merkitys on tavoitteiden asettamisella ja kohderyhmän tuntemuksella. Samalla ymmärrät, mistä blogin punainen lanka muodostuu. Teoksessa käydään läpi blogialustojen perusteita ja blogin perustamista, visuaalisuutta ja kuvien merkitystä blogissa, kuvapankkeja sekä kuvankäsittelyä.

Suurimmassa roolissa teoksessa on itse bloggaaminen: se, mistä elementeistä hyvä tarina koostuu, mitä työvaiheita bloggaamiseen sisältyy, miksi pelkkä bloggaaminen itsessään ei koskaan riitä ja miten blogia markkinoidaan sekä miten luovuus ja bloggaaminen liittyvät yhteen. Oman kokonaisuutensa muodostavat vaikuttajamarkkinoinnin perusteet, johon omat vinkkinsä saavat niin kaupallista yhteistyötä suunnittelevat bloggaajat kuin heidän mahdolliset yhteistyökumppanitkin. Jokainen teoksen kappale päättyy tehtäviin.

Kuusi bloggaajaa kertoo oman tarinansa

Kirsikkana kakun päällä Bloggaajan käsikirjassa kuusi suomalaista eturivin asiantuntija- ja ammattibloggaajaa kertovat oman tarinansa, miksi he bloggaavat. Samalla jokainen jakaa vinkkejä ja keinoja, miten väistää mahdolliset sudenkupat.

Bloggaajan käsikirjasta julkaistaan sekä e-kirja (arvioitu ilmestymisaika helmikuu) että painettu teos (arvioitu ilmestymisaika maaliskuu).

Kirjan kustantaa Rouva Kustannus

Bloggaajan käsikirjan on kirjoittanut Minna Luoma, Rouva Sana –nimellä tunnettu ammattisisällöntuottaja, bloggaaja ja digitaalisen markkinointiviestinnän asiantuntija, jolla on reilun 20 vuoden työkokemus paitsi erilaisten sisältöjen tuottamisesta myös niiden julkaisusta niin lehtiin, verkkojulkaisuihin kuin eri yritysasiakkaiden markkinointikäyttöönkin.

Bloggaajan käsikirjan kustantaa Rouva Kustannus, joka on osa Sisältötoimisto Rouva Sana –yritystä.

Liity mukaan sisäpiiriin – ilmaiseksi ja sitoumuksetta

Kiinnostuitko? Liity Bloggaajan käsikirjan sisäpiiriin. Saat sitoumuksetta ja veloituksetta ennakkotiedon e-kirjan ja painetun teoksen ilmestymisestä, mahdollisuuden ennakkovaraajan alennukseen sekä muita etuja ja vinkkejä. Klikkaa itsesi tänne ja tule mukaan.

Liity samalla myös Bloggaajan käsikirjan Facebook-sivuille. Pysyt ajan tasalla, mitä kirjalle kuuluu, ja saat ajankohtaista tietoa bloggaamiseen liittyen.

2 thoughts on “Bloggaajan käsikirja ilmestyy maaliskuussa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *