Bloggaajan käsikirja

Bloggaajan käsikirja – tavoitteellisen bloggaamisen tietokirja

”Bloggaajan käsikirja on onnistuttu kirjoittamaan just niin, että se kolahti ja kovaa: missä on aiemmin mennyt vikaan ja mitä tavoitteellinen bloggaaminen oikeasti vaatii. Hommasin ensin e-kirjan, mutta ihastuin siihen niin, että piti hommata kirjakin hyllyyn ihasteltavaksi.”
Anni Hurmerinta

Minustako bloggaaja? – Bloggaajan käsikirja on maamme ainoa suomenkielinen tavoitteellisen bloggaamisen tietokirja asiantuntijoille ja yrittäjille. Bloggaajan käsikirja on perustietoteos yritys- tai asiantuntijablogia suunnitteleville ja jo jonkin aikaa blogganneille. Bloggaajan käsikirjasta hyötyvät myös harrastajabloggaajat, jotka haluavat viedä omaa sisällöntuottamistaan tavoitteellisempaan ja ammattimaisempaan suuntaan..

Muista myös Bloggaajan käsikirjan sisarteos, tavoitteellisen bloggamisen tehtäväkirja, Minustako bloggaaja? – Bloggaajan työkirja.  SAAT OMASI MISTÄ TAHANSA MAAMME KIRJAKAUPASTA KIRJAVÄLITYKSEN KAUTTA TAI ROUVA KUSTANNUKSEN VERKKOKAUPASTA! 

”Bloggaajan käsikirja tarjoaa selkeän ja helposti toteutettavan ohjelman blogin kirjoittamiseen ja aloittamiseen. Kirjan avulla opit bloggamisen perusasiat. Esimerkiksi yritysblogiin aloittamiseen löytyy kirjasta hyvät speksit. ”
– Yrittäjä Tuula Perälä, Tuulanneli-blogi

MINUSTAKO BLOGGAAJA? – BLOGGAAJAN KÄSIKIRJAN SISÄLTÖ

 1. Blogin juuret: mistä kaikki sai alkunsa ja miksi blogi on erinomainen markkinointikanava
 2. Tavoitteellisen blogin suunnittelu
 3. Tavoitteellisen blogin perustaminen
 4. Tavoitteellinen bloggaaminen ja blogiarki
 5. Kirjoittamisen olemus ja tarinallisuus
 6. Bloggaajan luovuus ja luovat kuopat
 7. Blogin kaupallistaminen, vaikuttajamarkkinointi

MINUSTAKO BLOGGAAJA? – BLOGGAAJAN KÄSIKIRJAN TIEDOT

 • Minustako bloggaaja? – BLOGGAAJAN KÄSIKIRJA (Minna Luoma – Rouva Kustannus, 2019), tavoitteellisen bloggaamisen tietokirja asiantuntijoille, yrittäjille ja omaa osaamistaan markkinoiville
 • ISBN 978-952-94-1572-4 (kirja)
 • ISBN 978-952-94-1573-1 (e-kirja, 2. päivitetty ja korjattu painos 2021)
 • Teoksessa on 150 sivua ja se on pehmeäkantinen
 • Bloggaajan käsikirjan on taittanut AD Susanna Muurman-Ovaska Graphic Roomista. Painotyö on Painojussien, ja teoksen on kustantanut Rouva Kustannus.

 

Bloggaajan käsikirja on myynnissä Kirjavälityksen kautta kaikissa maamme kirjakaupoissa ja verkkokirjakaupoissa (Adlibris ja Booky.fi) sekä Rouva Kustannuksen verkkokaupassa. E-kirja on myynnissä ainoastaan Rouva Kustannuksen verkkokaupassa.

LUE, MITÄ MIELTÄ MUUT OVAT OLLEET BLOGGAAJAN KÄSIKIRJASTA

KURKI TUNNELMIA BLOGGAAJAN KÄSIKIRJAN JULKISTAMISTILAISUUDESTA

 

Muista myös Minustako bloggaaja? – Bloggaajan työkirja

Minustako bloggaaja? – Bloggaajan käsikirja (2019) ja Minustako bloggaaja? – Bloggaajan työkirja (2021) ovat tavoitteellisen bloggaamisen tietokirjoja. Kirjat muodostavat peruskoulusta tutun parin: Bloggaajan käsikirja on tietokirja ja Bloggaajan työkirja on siihen liittyvä tehtäväkirja. Tietokirjat tukevat toinen toisiaan, mutta työkirja on suunniteltu niin, että sitä voi käyttää myös yksin. Molemmat teokset on kirjoittanut 25-vuotisen työuran sisältöjen parissa tehnyt Minna Luoma (Rouva Sana).

Bloggaajan käsikirjan