Bloggaajan kesäkurssi – Uutta virtaa bloggaamiseen

Toiveisiin ja pyyntöihin on nyt vastattu: Sisältötoimisto Rouva Sanan historian ensimmäinen bloggaajan kesäkurssi verkossa näkee päivänvalon tiistaina 15.6. Sinut on kutsuttu mukaan! Kesäkurssi on investointi itseesi ja kehittymiseesi omassa työssäsi.

Kesä on parasta aikaa
kirjoittamisen ja bloggaamisen treeneille

Oma mottoni on, että ei ole kesää ilman luovan kirjoittamisen treenejä. Vaikka olen kirjoittanut työkseni 25 vuotta, kursseilta voi aina saada matkaansa jotain uutta. Olen oppinut arvostamaan myös kurssien yhteisöllistä henkeä. Mikä onni ja autuus onkaan kokoontua vaikka vain yhden päivän ajaksi samanhenkisten ihmisten seuraan: ihmisten, jotka kirjoittavat työkseen (tai ainakin melkein-työkseen) ja rakastavat kirjoittamisesta puhumista!

Olen pysynyt periaatteessani muutamia ruuhkavuosien (ja koronan) aiheuttamia poikkeuksia lukuun ottamatta. Eli sano mitä sanot, mutta konkarin äänellä siis kuulutan, että kesä on parasta aikaa kirjoittamisen ja bloggaamisen treeneille.

Kun mieli seikkailee kohti joutilasta, loman täyteistä aikaa, vapautuu myös tyhjää kaistaa oman luovuuden ruokkimiselle. Ja kirjoittaminen ja bloggaaminenhan, jos mitkä, edellyttävät sitä.

Oman työnsä ohessa bloggaava ei todellakaan ole mikään kone, joka sylkee nohevia asiantuntijatekstejä pelkkää nappia painamalla. Bloggaaja tarvitsee jaksaakseen vertaistukea, ideoita ja mahdollisuuden ajatusten vaihtamiseen. Ja nyt sitä on todellakin tarjolla.

Kenelle Uutta virtaa bloggaamiseen
-bloggaajan kesäkurssi on suunnattu?
Tee testi

Uutta virtaa bloggaamiseen on yhden päivän mittainen kesäkurssi verkossa. Kurssi toteutetaan Zoomin avulla ja voit osallistua siihen juuri sieltä, missä olet ja mistä haluat: omalta työpaikaltasi, kotisohvaltasi, keittiön pöydän äärestä tai vaikka kesämökiltä.

Verkkokurssi on suunnattu työkseen (vaikka vain osana sitä) bloggaaville ja kirjoittaville asiantuntijoille ja yrittäjille. Opeista iloa ja hyötyä saavat myös kaikki kirjoittamisesta ja bloggaamisesta kiinnostuneet. Kurssi sopii erinomaisesti oto-bloggaajien ja -viestijöiden lisä- ja täydennyskoulutukseksi.

Testaa. Kuinka monta kohtaa tunnistat omalla kohdallasi alla olevista kysymyksistä?

 • Onko bloggaamisestasi mennyt kirjoittamisen ja tekemisen ilo? Kaipaatko työkirjoittamiseesi sykettä, joka sinulla on ehkä joskus ollut, mutta joka on nyt… jossain?
 • Tuntuuko sinusta, että olet urautunut omassa tekemisessäsi? Toistatko bloggaamisessa samaa kaavaa kuukausi toisensa jälkeen? Oletko kyllästynyt siihen?
 • Koetko, että bloggaamisesi on rutiininomaista puurtamista?
 • Kaipaatko vertaistukea ja samanhenkisten bloggaajien ja asiantuntijakirjoittajien seuraa?
 • Kärsitkö palautteen puutteesta? Haluaisitko kuulla, mitä muut oikeasti ajattelevat sinun tarinoistasi?
 • Mietitkö, että oispa jossain tarjolla edes jokin inspiroiva vinkki (tai kaksi) blogiarkea innostamaan?

Montako kertaa vastasit kyllä? Jos nyökyttelit vaikka vain kerrankin, Uutta virtaa bloggaamiseen – bloggaajan kesäkurssi on juuri sinulle.

Mitä kaikkea saat Uutta virtaa bloggaamiseen -kesäkurssista?

Uutta virtaa bloggaamiseen -bloggaajan kesäkurssilla ladataan bloggaajan akkuja koko loppuvuoden ajaksi. Osallistujat saavat vinkkejä kirjoittamisen ja bloggaamisen ilon löytämiseen. Pohdimme yhdessä, minkälaisten eväiden avulla on mahdollista ponnistaa pois luovasta kuopasta.

Aiheisiin syvennytään erilaisten harjoitusten, käytännön esimerkkien sekä keskustelun avulla. Tavoitteena on, että yhden päivän mittainen kurssi antaa iloa ja uutta virtaa omaan kirjoittamiseen ja asiantuntijabloggaamiseen pitkälle syksyyn ja talveen.

Tämän kaiken saat Uutta virtaa bloggaamiseen -kesäkurssista:

 • Konkreettisia työkaluja oman bloggaajan luovuuden ruokkimiseen. Voit hyödyntää työkaluja töissäsi kesälomakauden jälkeen.
 • Rakentavaa palautetta ainakin yhdestä omasta blogitekstistäsi.
 • Kanssasi samassa tilanteessa olevien bloggaajien vertaistuen, mahdollisuuden jakaa ja vaihtaa ajatuksia oman työnsä ohessa liittyvään kirjoittamiseen ja bloggaamiseen sekä verkostoitua.
 • Erilaisia ja samalla ehkä myös uusia näkökulmia oman työn ohessa bloggamiseen ja kirjoittamiseen.
 • Yhteisöllisen, turvallisen ja luottamuksellisen ilmapiirin ja hengen.
 • Mahdollisuuden osallistua kurssille juuri sieltä, mistä haluat helposti verkon kautta.
 • Iloa, innostusta ja inspiraatiota koko loppuvuodeksi.

Muista, että et jää kurssin jälkeenkään yksin. Päivän jälkeen sinua omassa bloggaajan työssäsi kannattelee ja sparraa Sisältötoimisto Rouva Sanan ja Minustako bloggaaja? – Bloggaajan käsikirjan yhteistyössä ylläpitämä Minustako bloggaaja? –ryhmä Facebookissa. Voit liittyä mukana ryhmään halutessasi vaikka heti.

Miten pääset mukaan Uutta virtaa bloggaamiseen -kesäkurssille?

Varaa tiistai 15.6. jo nyt kalenteristasi. Yksi päivä on lyhyt hetki ihmiskunnalle, mutta se on merkityksellinen aika bloggaajalle. Irrottautumalla yhden päivän ajaksi omasta arkityöstäsi lataat työakkujasi pitkälle loppuvuoteen. Useat työnantajat hyväksyvät verkkokurssin myös ammattia kehittävänä koulutuksena. Tarkista työnantajaltasi. Kesäkurssi on investointi itseesi ja omaan työhösi.

Uutta virtaa bloggaamiseen -bloggaajan kesäkurssi toteutetaan yhteistyössä Päijät-Hämeen kesäyliopiston kanssa. Kurssiin sisältyy lyhyt ennakkotehtävä. Ilmoittaudu mukaan heti tai viimeistään sunnuntaina 6.6. (huom! ilmoittautumisaikaa on jatkettu).

 

Jaa ja käy tykkäämässä