#blogiperjantai19

#blogiperjantai19 huipentuu perjantaina 7.6. Jumboon

#blogiperjantai19-tapahtuma saapuu jälleen – elinvoimaisempana ja tapahtumarikkaampana kuin koskaan. Lähes päivälleen vuosi sitten kesäkuun ensimmäisenä perjantaina päivänvalon nähnyt, verkossa ja somessa vietettävä Blogiperjantai rantautuu ensi perjantaina 7.6. Suomalaiseen Kirjakauppaan kauppakeskus Jumboon Vantaalle.

Blogiperjantain taustalla on ajatus nostaa paitsi blogin merkitystä markkinoinnissa ja oman osaamisen näkyväksi tekemisessä, mutta tuoda myös esiin blogin muita hyvää tekeviä vaikutuksia: kirjoittamisen ja sisältöjen tuottamisen iloa ja verkostoitumismahdollisuuksia.

Blogiperjantai on ilmainen ja avoin kaikille blogista kiinnostuneille, blogin perustamista suunnitteleville sekä kaikille bloggaajakonkareille. Jokainen voi osallistua teemapäivän viettoon haluamallaan tavalla paitsi verkossa, omassa blogissa ja somessa, mutta nyt myös vierailemalla kauppakeskus Jumbon Suomalaisessa Kirjakaupan päätapahtumassa.

#blogiperjantai19: Tee blogin avulla unelmistasi totta

Blogiperjantain teemana on ”Tee blogin avulla unelmistasi totta”. Miten blogi voi toimia välineenä ja keinona omien unelmien toteuttamisessa, mitä se vaatii, millaisia mutkia matkaan voi liittyä, ja mitä vinkkejä juuri sinä voisit poimia omalle bloggaajan tiellesi jo unelmiaan toteuttaneilta? Tule ottamaan kysymyksistä selvä Suomalaiseen Kirjakauppaan Jumboon.

Blogiperjantai-päätapahtumassa mukana on kaikkiaan viisi maamme eturivin bloggaajaa ja sisällöntuottajaa, joista jokainen on toteuttanut blogin avulla oman unelmansa ja julkaissut vähintään yhden kirjan.

#blogiperjantai19-tapahtumassa mukana perjantaina 7.6. ovat:

– Tiina Arponen/Muita ihania -blogi
– Saila Routio/Saaripalsta-blogi
– Anni Paakkunainen/Annin uunissa -blogi
– Frida Steiner/Visualaddict-blogi

Mukana tapahtumassa myös on Minustako bloggaaja? – Bloggaajan käsikirja sekä kirjan kirjoittaja Minna Luoma alias Rouva Sana.

#blogiperjantai19-päätapahtuma on Suomalaisessa Kirjakaupassa kauppakeskus Jumbossa pe 7.6. klo 17-19. Tilaisuus on avoin ja ilmainen. Tapahtuman sinulle järjestävät Bloggaajan käsikirja ja Rouva Kustannus, Suomalainen Kirjakauppa/Jumbo sekä tapahtumaan osallistuvat bloggaajat. Klikkaa itsesi Facebookin puolelle ja lue lisää tapahtumasta ja bloggaajista.

Blogiperjantai-tapahtumaan voit osallistua myös verkossa, blogissa ja somessa aihetunnisteella #blogiperjantai19. Mikä on sinun unelmasi, ja miten sen toteutumisessa hyödynnät matkallasi blogia? Kerro ja jaa. Koska blogi on sen arvoinen.

Jaa ja käy tykkäämässä