#blogiperjantai20

#Blogiperjantai20 – bloggaamisen ilo (ja flow)

Se tulee jälleen. Maassamme vietetään kesäkuun ensimmäisenä perjantaina, 5. kesäkuuta, järjestyksessä neljättä valtakunnallista #blogiperjantai-päivää. #Blogiperjantai20-päivän teemana on tänä vuonna bloggaamisen ilo (ja flow). Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Sisältötoimisto Rouva Sana ja Bloggaajan käsikirja.

Mikä tuottaa sinulle bloggaamisessa iloa? Mistä nautit eniten? Oletko saanut blogin kautta uusia ystäviä, uuden työn tai löytänyt elämällesi uuden suunnan? Onko bloggaaminen sinulle markkinointikeino, joka tuottaa runsaan ajankäytön vastapainoksi aitoa hyötyä? Oletko harrastajabloggaaja, joka nauttii yksinkertaisesti vain jo pelkästä kirjoittamisen ilosta?

Entä oletko saavuttanut koskaan blogatessa flown, ja miltä se on sinusta tuntunut? Vai onko flow ja bloggaaminen yhdistelmänä ehkä sittenkin silkkaa hevon puppua? Bloggaamisen iloja ja flown tunteita on yhtä monta kuin on bloggaajiakin. Kerro kokemuksesi ja tunteesi oman blogisi puolella, ja jaa tieto kirjoituksestasi some-kanavissa aihetunnisteella #blogiperjantai20. Koska blogi toden totta on sen arvoinen.

Bloggaamisen hyöty ja ilo

#Blogiperjantai sai alkunsa kaksi vuotta sitten vuonna 2018. Sisältötoimisto Rouva Sanassa ihmeteltiin tuolloin, kuinka alavireisessä olotilassa blogi Suomessa oikein oli. Siihen tarvittiin muutos. Blogi tarvitsi itselleen oman teemapäivän.

Teemapäivän tarkoituksena on nostaa  esiin blogin ja bloggaamisen hyötyjä. Blogi on uusien sisältökanavien ristiaallokossa yhä tehokas ja merkityksellinen käyttöliittymä. Blogin tärkeys korostuu erityisesti verkkosivuilla. Teemapäivän tarkoituksena on myös kiinnittää huomiota kirjallisen ilmaisutaidon merkitykseen ja tärkeyteen sekä osoittaa, mitä kaikkea kirjoittaminen ja blogi antavat bloggaajalleen.

Ensimmäisenä vuonna kahdesti vietetystä virtuaalitapahtumasta teemapäivän vietto kutistui viime vuonna kerran vuodessa järjestettävään tapahtumaan. Samalla se kuitenkin järjestettiin ensimmäistä kertaa konkreettisena tapahtumana, joka huipentui kauppakeskus Jumbossa Vantaalla Suomalaisessa Kirjakaupassa järjestettyyn yhden illan mittaiseen tilaisuuteen. Yhteistyökumppanina oli ensimmäistä kertaa Bloggaajan käsikirja.

Tänä vuonna #blogiperjantai palaa takaisin juurilleen. Ensi viikon perjantaina #blogiperjantai20-tapahtumaa vietetään virtuaalisesti jokaisessa niemessä ja notkelmassa ympäri Suomen, kotona, työpöydän ääressä tai vaikka kesken vapaapäivän hyvän kirjan lomassa.

Osallistu #blogiperjantai20-tapahtumaan

Osallistu #blogiperjantai-tapahtumaan näin:

1. Olitpa asiantuntijabloggaaja, bloggasitpa jonkin tietyn yrityksen sivuille tai harrastitpa sitten bloggaamista ihan vain omaksi iloksesi, kerro ja jaa omassa blogissasi ja/tai some-kanavillasi, mikä bloggaamisessa tuottaa sinulle aitoa iloa.

2. Käytä sisällöissäsi aihetunnistetta #blogiperjantai20.

3. Klikkaa itsesi osallistujaksi #blogiperjantai20-tapahtumaan Facebookissa, seuraa muita teemapäivän aihetunnisteella jaettuja sisältöjä, osallistu niissä käytävään keskusteluun ja nauti.

#Blogiperjantai20-teemapäivän päätapahtumaa vietetään Facebookissa täällä.

Antoisaa #blogiperjantai-päivää – ja bloggaamisen iloa!

Jaa ja käy tykkäämässä