blogikirjoituskurssi

Ilmainen blogikurssi

Ilmainen blogikurssi on Sisältötoimisto Rouva Sanan ja Bloggaajan käsikirjan yhteistyössä toteuttama kaikille avoin blogikurssi. Se on suunnattu erityisesti omaa osaamistaan ja yritystään markkinoiville yrittäjille ja asiantuntijoille, mutta siitä hyötyy kuka tahansa blogia vasta suunnitteleva tai jo bloggaava.

Tämän jälkeen ainakaan raha ei ole este oman blogin käynnistämiselle. Tarvitset vain päätöksen bloggaamiseen satsaamisesta sekä aikaa. Edes kirjautumista ja sähköpostin luovuttamista markkinointikäyttöön ei sinulta vaadita. Blogikurssin materiaalin avulla polkaiset oman blogin käyntiin tai viet olemassa olevaa blogiasi tavoitteellisempaan suuntaan.

Ilmainen blogikurssi on julkaistu alun perin kesällä 2019, ja sitä on päivitetty soveltuvilta osin. Se on kenen tahansa verkossa opiskeltava peräti 11 jakson kokonaisuus, jonka mottona on yksinkertaisuus, helppous ja rentous. Aineistot löytyvät täältä blogin puolelta pysyvästi, ja voit palata osien pariin omaan tahtiisi milloin vain.

Ilmainen blogikurssi – aiheet:

Opiskele ilmainen blogikurssi omaan tahtiisi. Pääset kurssiaineistoon klikkaamalla jokaisen osan jälkeen löytyvää linkkiä. Laita ne vaikka kirjanmerkkeihisi, ja lue ja kertaa niin useasti kuin haluat.

Osa 1. Miksi blogi? Kannattaako bloggaaminen?

Osa 2. Pohjatyö kaiken bloggaamisen aa ja oo.

Osa 3. Perustetaan blogi.

Osa 4. Sisältösuunnitelma on bloggaamisen ja ajankäytön ydin.

Osa 5. Miten blogiin liittyviä aiheita ideoidaan?

Osa 6. Ei ole blogia ilman kuvitusta.

Osa 7. Bloggaaminen on luovaa työtä.

Osa 8. Näin blogikirjoitus syntyy.

Osa 9. Hyvän blogikirjoituksen elementit.

Osa 10. Bloggaajan arki on yhtä kaaosta: vinkkejä ajankäyttöön.

Osa 11. Palaute on bloggaajan vitamiinia.

Oman opiskelemisesi ja bloggaamisesi tukena toimii myös Rouva Sanan ja Bloggaajan käsikirjan yhteinen Minustako bloggaaja? – suljettu Facebook-ryhmä. Liity joukkoon, jos et ole vielä mukana.

Tilaa uusi Bloggaajan työkirja
– tai Bloggaajan käsikirja alennushintaan

Vai jäitkö kaipaamaan tuhdimpaa blogitietoutta? Tilaa maamme kattavin suomenkielinen tavoitteellisen bloggaamisen tietokirjapari, keväällä 2021 ilmestynyt MINUSTAKO BLOGGAAJA? – Bloggaajan työkirja ja Minustako bloggaaja? – BLOGGAAJAN KÄSIKIRJA (Minna Luoma, Rouva Kustannus). 

Bloggaajan työkirjasta ja Bloggaajan käsikirjasta on saatavilla painettu teos sekä e-kirja, ja tilauksesi voit maksaa kaikilla yleisimmillä maksuvälineillä, myös luottokortilla. Teokset ovat myynnissä myös kaikissa maamme kirjakaupoissa ja verkkokirjakaupoissa. Bloggaajan käsikirjan ensimmäisen painoksen loppuerä on saatavilla alennushintaan Rouva Kustannuksen verkkokaupassa. Tutustu Bloggaajan käsikirjaan ja Bloggaajan työkirjaan täällä.

Tekstiä on päivitetty 6.5.2021.

Jaa ja käy tykkäämässä