blogikirjoituskurssi

Ilmainen blogikurssi

Posted on Posted in bloggaaminen

Ilmainen blogikurssi on Sisältötoimisto Rouva Sanan ja Bloggaajan käsikirjan yhteistyössä toteuttama kaikille avoin blogikurssi. Se on suunnattu erityisesti omaa osaamistaan ja yritystään markkinoiville yrittäjille ja asiantuntijoille, mutta siitä hyötyy kuka tahansa blogia vasta suunnitteleva tai jo bloggaava.

Tämän jälkeen ainakaan raha ei ole este oman blogin käynnistämiselle. Tarvitset vain päätöksen bloggaamiseen satsaamisesta sekä aikaa. Edes kirjautumista ja sähköpostin luovuttamista markkinointikäyttöön ei sinulta vaadita. Blogikurssin materiaalin avulla polkaiset oman blogin käyntiin tai viet olemassa olevaa blogiasi tavoitteellisempaan suuntaan.

Ilmainen blogikurssi on julkaistu alun perin kesällä 2019, ja sitä on päivitetty soveltuvilta osin. Se on kenen tahansa verkossa opiskeltava peräti 11 jakson kokonaisuus, jonka mottona on yksinkertaisuus, helppous ja rentous. Aineistot löytyvät täältä blogin puolelta pysyvästi, ja voit palata osien pariin omaan tahtiisi milloin vain.

Ilmainen blogikurssi – aiheet:

Opiskele ilmainen blogikurssi omaan tahtiisi. Pääset kurssiaineistoon klikkaamalla jokaisen osan jälkeen löytyvää linkkiä. Laita ne vaikka kirjanmerkkeihisi, ja lue ja kertaa niin useasti kuin haluat.

Osa 1. Miksi blogi? Kannattaako bloggaaminen?

Osa 2. Pohjatyö kaiken bloggaamisen aa ja oo.

Osa 3. Perustetaan blogi.

Osa 4. Sisältösuunnitelma on bloggaamisen ja ajankäytön ydin.

Osa 5. Miten blogiin liittyviä aiheita ideoidaan?

Osa 6. Ei ole blogia ilman kuvitusta.

Osa 7. Bloggaaminen on luovaa työtä.

Osa 8. Näin blogikirjoitus syntyy.

Osa 9. Hyvän blogikirjoituksen elementit.

Osa 10. Bloggaajan arki on yhtä kaaosta: vinkkejä ajankäyttöön.

Osa 11. Palaute on bloggaajan vitamiinia.

Oman opiskelemisesi ja bloggaamisesi tukena toimii myös Rouva Sanan ja Bloggaajan käsikirjan yhteinen Minustako bloggaaja? – suljettu Facebook-ryhmä. Liity joukkoon, jos et ole vielä mukana.

Tilaa Bloggaajan käsikirja alennushintaan

Vai jäitkö kaipaamaan tuhdimpaa blogitietoutta? Tilaa maamme kattavin suomenkielinen bloggaamisen tietokirja Minustako bloggaaja? – BLOGGAAJAN KÄSIKIRJA (Minna Luoma, Rouva Kustannus). Saat tietokirjan loppuerän nyt tuhtiin alennushintaan kustantajan verkkokaupasta.

Alennuksessa on Bloggaajan käsikirjan painettu teos sekä e-kirja, ja tilauksesi voit maksaa kaikilla yleisimmillä maksuvälineillä, myös luottokortilla. Bloggaajan käsikirja on myynnissä myös kaikissa maamme kirjakaupoissa, mutta tuhti alennushinta on voimassa ainoastaan kustantajan verkkokaupassa.

Tutustu Bloggaajan käsikirjaan ja tee tilaus suoraan Rouva Kustannuksen verkkokaupassa.

Jaa ja käy tykkäämässä

10 thoughts on “Ilmainen blogikurssi

  1. Lämpimästi tervetuloa mukaan Pirjo! Pääset mukaan klikkailemalla yllä olevan artikkelin linkkejä osasta yksi osaan 11 asti. Voit napsia niitä mieleisessä tahdissasi ja järjestyksessä sekä palata halutessasi niihin uudestaan niin monta kertaa kuin on tarpeen.

   Toivottavasti aineistosta on sinulle hyötyä blogitaipaleellasi. Opiskelemisen iloa!

  1. No ehdottomasti KYLLÄ! Tervetuloa mukaan blogikurssille! Uskon, että saat sen kautta paljon eväitä haaveesi toteuttamiseen :). Jos mieltäsi jää kaivelemaan jotain, liity mukaan Minustako bloggaaja? -Fb-ryhmään ja jatkopähkäile asioita siellä.

   Viime viikolla toteutimme Fb-ryhmässä vuoden ensimmäisen kyselytunnin. Aiheena oli erityisesti blogikirjoitusten ideointi. Vaikka kyselytunti on tässä vaiheessa ollutta ja mennyttä, keskustelu ja vinkit ovat yhä löydettävissä ryhmän feedistä.

   Linkki ryhmään on tässä: https://www.facebook.com/groups/minustakobloggaaja/ Tervetuloa mukaan!

   Niin – ja teethän haaveistasi totta! Bloggaamisen iloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *