Kesän 2021 blogikirjoituskoulu

Kesän 2021 blogikirjoituskoulu – opiskele bloggaamista verkossa ilmaiseksi

Posted on Posted in Blogikirjoituskoulu

Kesä ja joutilaat hetket ovat kirjoittamisen ja bloggaamisen treenien kulta-aikaa.  Sisältötoimisto Rouva Sanan ja Bloggaajan käsikirjan Kesän 2021 blogikirjoituskoulu on kaikille avoin blogikurssi, joka tarjoilee sinulle tavoitteellisen ja vaikuttavan bloggaamisen perusteet. Ja mikä parasta – ilman minkäänlaista ketunhäntää kainalossa ihan ilmaiseksi.

Kesän 2021 blogikirjoituskoulun avulla opit tavoitteellisen ja vaikuttavan bloggaamisen perusteet. Tiedot on tarjoiltu sinulle todella tiiviissä ja helposti omaksuttavassa muodossa. Jokaisen kurssin 11 jakson aineistosta löytyy vapaasti verkkosivuilta. Opiskelemista varten sinun ei tarvitse edes luovuttaa sähköpostiosoitettasi.

Mitä Kesän 2021 blogikirjoituskoulu sisältää?

Blogikirjoituskoulun aiheita ovat muun muassa miksi blogi kannattaa vuonna 2021 perustaa ja mitä hyötyä bloggaamisesta on, mitkä asiat kuuluvat bogin perustamisen pohjatöihin, mikä on sisältösuunnitelma, miksi sitä kannattaa ylläpitää ja miten se tehdään.

Aiheita ovat myös blogikirjoitusten ideoiminen ja kuvittaminen, bloggaajan ajankäyttö ja kaaoksen taltuttaminen, palautteen saamisen ja antamisen merkitys sekä se, miten blogikirjoitus laaditaan ja millainen on hyvä blogikirjoitus. Jaksoja on kaikkiaan 11.

OSALLISTU KESÄN 2021 BLOGIKIRJOITUSKOULUUN TÄÄLLÄ!

Kenelle Kesän 2021 blogikirjoituskoulu on suunnattu?

Blogikirjoituskoulusta hyötyvät kaikki, jotka haluavat opiskella tai kerrata tavoitteellisen ja vaikuttavaan bloggaamiseen liittyviä perusteita. Blogikirjoituskoulu on suunnattu erityisesti:

 • asiantuntijoille
 • yrittäjille
 • vuoden 2021 aikana blogin perustamista suunnitteleville
 • konkaribloggaajille, jotka haluavat kerrata ja muistella bloggaamisen perusoppeja.

Mitä hyötyä Kesän 2021 blogikirjoituskoulusta on?

Blogikirjoituskoulu toimii treenialustana joko tavoitteellisen bloggaamisen perusoppeja haluaville tai bloggaamisen tietoja ja taitoja kertaaville. Blogikirjoituskoulun avulla:

 • opit perustamaan blogin
 • ymmärrät, miksi blogin perustamiseen kannattaa käyttää tovi aikaa
 • opit bloggaamisen perusrutiinit
 • ymmärrät, miksi omaa bloggaamista kannattaa suunnitella säännöllisesti
 • tunnistat bloggaamiseen liittyvät sudenkuopat ja ymmärrät, miksi niihin kannattaa kiinnittää huomiota
 • hahmotat, kuinka bloggaaminen ei ole pikajuoksu vaan maraton, joka ei pääty oikeastaan koskaan
 • saat vinkkejä, miten omaa bloggaamista on mahdollista kehittää.
Osallistu Kesän 2021 blogikirjoituskouluun viimeistään nyt! Löydät kaikki kurssiaineiston 11 osaa kootusti TÄMÄN LINKIN KAUTTA.

Mikä Kesän 2021 blogikirjoituskoulu on – taustaa?

Kesän 2021 blogikirjoituskoulu perustuu Sisältötoimisto Rouva Sanan vuosien aikana ilmaiseksi asiakkailleen ja seuraajilleen toteutettuun bloggaamisen aineistoihin. Ensimmäinen blogikirjoituskoulu sai alkunsa vuonna 2018 blogissa ja Facebookissa. Sitä on sittemmin vuosien varrella muokattu ja päivitetty nykyiseen muotoonsa.

Bloggaamisen opiskelusi tukena ja apuna toimivat tavoitteellisen bloggaamisen tietokirjat, Minustako bloggaaja? – Bloggaajan käsikirja (2019) ja Minustako bloggaaja? – Bloggaajan työkirja (2021). Tutustu teoksiin täällä ja lue myös käyttäjien kokemuksia. Tietokirjoista erityisesti Bloggaajan työkirja on oiva lisä verkkokurssille, sillä työkirjan avulla hahmotat ja kirjaat itsellesi muistiin kaiken blogikirjoituskoulussa oppimasi.

Opiskelemisen ja bloggaamisen iloa, ja aurinkoista kesää!

Jaa ja käy tykkäämässä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *