Uudistettu Minustako bloggaaja? -verkkokurssi on tuhti paketti bloggaamista kehittävälle tai suunnittelevalle

EDIT: Verkkokurssi on poistunut myynnistä elokuussa 2018. Tuotekonsepti kehittyy.

Runsaasti kysytty Minustako bloggaaja? – Näin markkinoin sisällöillä verkossa –verkkokurssin konsepti uudistuu, ja vuoden alussa päivitetty ja muokattu verkkokurssi poistuu kesälomakauden jälkeen myynnistä. Saat verkkokurssin nyt 50 prosentin alennushintaan eli maksat siitä vain 48 euroa. Löydät kurssin Sisältötoimisto Rouva Sanan verkkokaupasta. Lue kurssin sisällöstä lisää alla olevasta kuvauksesta.

Mitä uutta Minustako bloggaaja? – Näin markkinoin sisällöillä verkossa vol 2 tuo mukanaan?

Uutta Minustako bloggaaja? -verkkokurssissa ovat muun muassa social selling -osuus, sisältöstrategian laatiminen ja onnistuneen sisällön elementit. Lisäksi valokuvaaminen ja blogin visuaalisuus on irrotettu omaksi kokonaisuudekseen, ja sitä on laajennettu. Omaan käyttöön kopioitavat tehtäväpohjat on kaikki uudistettu, ja niitä on aikaisempaa enemmän; yhteensä viisi. Aineistoa on myös päivitetty läpi koko kurssin.

Uutta on, että jokaiseen verkkokurssiin sisältyy noin A4-sivun mittainen palaute olemassa olevasta blogistasi ja sen mahdollisista kehittämiskohteista. Mahdollisuus on ainutlaatuinen. Saat ulkopuolisen sisältöjen tuottamisen ammattilaisen arvion siitä, miltä blogisi tuntuu, näyttää ja vaikuttaa sekä konkreettisia vinkkejä oman blogisi kehittämiseen. Halutessasi voit hyödyntää saamaasi palautetta jo kurssin tehtäviä laatiessasi. Näin saat kurssista tehokkaimman mahdollisen hyödyn irti.

Minustako bloggaaja? – Näin markkinoin sisällöillä –kurssin tueksi on perustettu samanniminen Facebook-ryhmä, joka toimii ennen kaikkea kurssilaisten vertaistukena ja kanavana yhteydenpitoa ja kysymyksiä varten.  Käytä mahdollisuus hyödyksesi. Ryhmä on avoin myös muille tavoitteellisesta bloggaamisesta kiinnostuneille.

Uutta myös on, että verkkokurssin aineisto on pdf-muodossa. Saat kurssille osallistuttuasi koko aineiston yhdellä kertaa. Se mahdollistaa materiaalin läpi käymisen juuri sinulle sopivaan tahtiin ilman, että menetät mitään. Kurssiaineisto on laaja. Se käsittää kaikkiaan 139 sivua ja viisi tehtäväpohjaa.

Kenelle Minustako bloggaaja? –verkkokurssi on tarkoitettu?

Minustako bloggaaja? – Näin markkinoin sisällöillä verkossa –kurssi on suunniteltu erityisesti oman työnsä ohessa esimerkiksi työnantajan, yhdistyksen tai yhteisön puolesta bloggaaville, harrastajabloggaajille, pk-yrittäjille, jotka haluavat markkinoida ja brändätä omia tuotteita, palveluita ja yritystoimintaansa sekä omaa osaamistaan ja asiantuntijuutta markkinoiville.

Minustako bloggaaja? -verkkokurssi sopii sinulle, jos:

 • osallistut otona työpaikkasi verkkosivujen ja some-kanavien päivittämiseen
 • harrastat bloggaamista ja sinulla on joko oma blogi tai vasta suunnittelet sitä
 • olet pk-yrittäjä ja myyt tuotteita tai palveluita asiakkaillesi sekä vastaat ehkä samalla yrityksen markkinoinnista
 • toimit vapaa-ajallasi yhdistyksen tai yhteisön vapaaehtoisena, joka tiedottaa ja viestii edustamasi tahon toiminnasta verkkosivujen ja sosiaalisen median kautta
 • sinulla on jokin erityistaito ja toivot, että harrastuksestasi tulisi sinulle joskus ammatti
 • olet työtön tai
 • haluat markkinoida ja brändätä omaa asiantuntijuuttasi.

Minustako bloggaaja? –verkkokurssista hyötyvät paitsi bloggaamista vasta suunnittelevat ja sitä jo tovin aikaa harjoittaneet. Verkkokurssin aikana käydään blogin perustamisen perusteet tiiviissä paketissa, joka tiedot on helppo joko ottaa käyttöön heti tai hypätä yli.

 

Vihdoinkin ymmärrän, mistä sisältömarkkinoinnissa on oikein kysymys ja miksi minun kannattaa blogata. – Minustako bloggaaja? -kurssin opiskelija

Mitä hyötyä Minustako bloggaja? –verkkokurssista on?

Blogi on erinomainen, lähes ylivoimainen käyttöliittymä. Se antaa sinulle mahdollisuuden palvella ja auttaa omaa seuraaja- ja asiakaskuntaasi, markkinoida paitsi tuotteita ja palveluitasi myös omaa osaamista ja asiantuntijuuttasi sekä ennen kaikkea luo mahdollisuuden verkkosivujesi säännölliseen päivittyvyyteen. Jos sinulla on jo verkkosivut, millä muulla keinoin kuin blogin avulla tuot asiakkaillesi ja seuraajillesi syyn tulla verkkosivuillesi yhä uudestaan ja uudestaan?

Minustako bloggaaja – Näin markkinoin sisällöillä verkossa -kurssin avulla:

 • opit blogin perustamisen alkeet
 • ymmärrät miksi suunnittelu, suunnittelu ja taas suunnittelu on koko bloggaamisen aa ja oo
 • pohdit blogisi kohderyhmää ja analysoit ja määrittelet sen
 • asetat blogillesi omat tavoitteet, mittarit sekä suunnittelet tavat tavoitteidesi mittaamiseen
 • opit, miten juttuja ideoidaan ja ideoit niitä blogiasi varten
 • teet blogiasi varten sisältöstrategian sekä sisältösuunnitelman
 • opit muun muassa valokuvaamisesta, kuvankäsittelystä, ilmaisista kuvapankeista, hakukoneoptimoinnista sekä Google Analyticsista
 • opit bloggaamisen työjärjestyksen ja varaamaan työllesi riittävän ajan
 • opit, mitä tarkoittaa onnistunut, hyvä ja koukuttava blogisisältö, ja miten blogikirjoitus luodaan
 • kuulet tarinallistamisesta ja saat uusia ajatuksia tarinoidesi kirjoittamiseen
 • kuulet, mitä luovat kuopat bloggaajan taipaleella ovat ja miten niitä kaaoksen keskellä ehkäistään
 • saat vinkkejä bloggaajan ajankäytön hallintaan
 • kuulet, voiko omasta harrastuksesta tehdä blogin avulla ammatin ja miten se on mahdollista
 • opit markkinoimaan omaa asiantuntijuuttasi
 • saat vinkkivitoset vaikuttajamarkkinoinnin eli kaupallisen yhteistyön harjoittamiseen
 • opit ylipäätään, mitä sisältömarkkinointi ja sisällöntuotanto tarkoittavat käytännössä ja miksi et voi enää jättää bloggaamatta
Mikä Minustako bloggaaja? – Näin markkinoin sisällöillä verkossa -kurssin sisältö on?

Minustako bloggaaja? –verkkokurssi koostuu kuudesta jaksosta. Rakenne on alkuperäisestä verkkokurssista tuttu. Jokaiseen jaksoon on arvioitu kuluvan viikon verran aikaa. Uuden muodon ansiosta voit opiskella koko kurssin lyhyemmässä tai pitemmässä ajassa. Sinä päätät. Koko kurssiaineisto jää sinulle lopullisesti käyttöösi.

Minustako bloggaaja? -kurssin rakenne ja sisältö on:

 1. Pitääkö minunkin muka blogata? Sisältömarkkinoinnin ja sisältöjen tuottamisen taustaa; miksi juuri blogi, miksi ei jokin muu; social selling.
 2. Bloggaamista ei ole ilman suunnittelemista. Blogin ja bloggaamisen suunnitteleminen; tavoitteiden asettaminen ja niiden mittaaminen; sisältöstrategia.
 3. Sisältö on blogin kuningas. Blogin perustaminen; aiheiden ideointi; sisältösuuunnitelma; hakukoneoptimointi ja Google Analytics.
 4. Hyvä tarina tempaa mukaansa ja markkinoi. Hyvän bloggaajan tunnusmerkit; millainen on hyvä blogijuttu; vinkit onnistuneen sisällön tuottamiseen; blogikirjoituksen viisi työvaihetta; valokuvaaminen ja visuaalisuus; tarinallistaminen.
 5. Entä jos aika ei riitäkään kaikkeen? Bloggaaminen on luovaa työtä; mitä luovuus tarkoittaa; mitä ovat luovat kuopat; luovien kuoppien ennaltaehkäiseminen; bloggaajan ajankäytön hallinta.
 6. Puhutaanpa vielä hieman rahasta. Voiko bloggaamisesta tehdä ammatin ja voiko blogilla tienata; blogi ja bloggaaminen tulonlähteenä; vaikuttajamarkkinointi.
Mitä Minustako bloggaaja? -verkkokurssi maksaa?

Minustako bloggaaja? -kurssiaineisto on kaikkiaan 139 sivun mittainen ja sen liitteenä on viisi työkäyttöösi kopioitavaa pohjaa. Kurssiin sisältyy lyhyt arvio olemassa olevasta blogistasi sekä mahdollisuus liittyä Minustako bloggaaja? – Näin markkinoin sisällöillä verkossa – suljettuun Facebook-ryhmään. Koko kurssipaketin hinta on yhteensä 97 e (sis. alv).

 

Kiitos kattavasta tietopaketista! Sinulla on selkeä oma tyyli ja tekstiäsi on ilo lukea.
– Minustako bloggaaja? -kurssin opiskelija

 

Osta ja tilaa Minustako bloggaaja? – Näin markkinoin sisällöillä verkossa –verkkokurssi Sisältötoimisto Rouva Sanan verkkokaupasta – nyt!

Kurssi on poistunut myynnistä elokuussa 2018, ja tuotekonsepti kehittyy.

Jaa ja käy tykkäämässä