Palvelut

Rouva Sanan palvelut

Sisällöntuotanto

Omien tuotteiden, palveluiden ja osaamisen markkinoiminen ja myyminen tapahtuu sisältöjen avulla. Sisältöjä tarvitaan kaikkialle, lähes joka ikinen päivä. Ulkoistamalla oman sisällöntuotannon, vaikka vain osittain, varmistat, että juuri oikeanlaiset viestit palvelevat  sinulle tärkeitä kohderyhmiä – oikeassa kanavassa, oikeaan aikaan.


LUE LISÄÄ


Työelämäviestinnän koulutukset, kurssit ja luennot

”Ei yhtään turhaa hetkeä.” ”Jäi ajateltavaa kotiin asti.” ”Oli pakko tulla uudestaan, kun edellisen koulutuksen muistiinpanot ovat olleet kovassa käytössä.” ”Nauroin vedet silmissä ja anteeksi… myös pissat housuissa.” Sisältötoimisto Rouva Sana on kouluttanut satoja kiinnostuneita kirjallisen sisällöntuottamisen ja asiantuntijaviestinnän saloihin. Tilaa oma koulutuksesi, valmennuksesi tai luentosi yritykseesi, työpaikallesi, organisaatioosi tai ihan vain itsellesi. 


LUE LISÄÄ

UK eli usein kysyttyä

Mitä yrityksen tai organisaation sisällöntuotannon ulkoistaminen tarkoittaa käytännössä? Mitä sisällöntuotantopalvelut ulkoistettuna maksavat? Mistä hinta koostuu ja mitä siihen sisältyy? Kuinka paljon minun tulee ymmärtää tarvitsemistani sisällöistä etukäteen? Voinko ulkoistaa sisällöntuotannostani vain osan? Entä jos haluaisin oppia tuottamaan sisältöjä myös itse? Kurkkaa vastaukset yleisimpiin sisällöntuottamisen ja markkinointiviestinnän palvelujen ostamiseen liittyviin kysymyksiin.


LUE LISÄÄ

Sisältötoimisto Rouva Sanan hinnasto

Sisältötoimisto Rouva Sana on tunnettu sisältöjensä laadusta, kielestä ja toimeksiantojen aikatauluissa pysymisestä. Sinulla on aina 100 prosenttinen tyytyväisyystakuu. Saat laskun vasta, kun olet hyväksynyt vastaanottamasi sisällöt. 


TUTUSTU