Sisällöntuotanto

Sisällöntuotantopalvelut

Tarpeellasi ei ole väliä. Tarvitsipa sitten vaikka vain yhden tarinan tai kaiken sisällöntuotannon yritykseesi ulkoistettuna, saat Sisältötoimisto Rouva Sanan kautta kaikki kirjalliset sisällöt. Sellaisia voivat olla muun muassa:

 • verkkotekstit ja blogikirjoitukset
 • journalistiset lehtiartikkelit
 • natiiviartikkelit 
 • advertoaalit (yhden sivun, aukeaman tai kokonaisen julkaisun kokoiset, markkinointisisältöä sisältävät liitteet ja/tai -julkaisut)
 • olemassa olevien verkkosivujen sisältöjen päivittäminen, täydentäminen, muokkaaminen ja editointi
 • uusien verkkosivujen sisällöntuotanto
 • uutis- ja asiakaskirjeet
 • lehdistö-/mediatiedotteet (mahdollisuus myös valtakunnallisen ePressin tiedotejakeluun, huom! mediajakelu koskee vain sisältötoimistossa tuotettuja tiedotteita)
 • erilaiset lyhyet ja pitkät markkinointitekstit
 • sisällöt sosiaalisen median kanaviin
 • tekstit ja artikkelit erilaisiin julkaisuihin ja lehtiin kuten henkilöstö-, yritys- ja asiakaslehtiin
 • kokonaiset julkaisut ja niiden tuottaminen avaimet käteen -periaatteella
  (esimerkiksi vuosikertomukset, yritysjulkaisut, asiakaslehdet, projektikertomukset jne.)
 • yms.

Kaikkiin sisällöntuotantopalveluihin on mahdollista liittää valokuvaus ja sisältömarkkinoinnin suunnittelu sekä kumppanuusverkoston avulla graafinen suunnittelu ja/tai painotyö. Käytössäsi on myös Rouva Kustannuksen tietotaito ja ammattiosaaminen julkaisujen ja kirjojen tuottamiseen ja kustantamiseen liittyen. 

Erityisosaamisaihealueita: kirjallinen viestintä, työelämäkirjoittaminen, oman osaamisen markkinointi, yrittäjyys, asiantuntijuus, markkinointi ja liiketoiminta, kouluttaminen ja opettaminen, koulumaailma, työelämä ja työelämän muutokset sekä itsensä kehittäminen (lisäksi kulttuuri, hyvinvointi ja matkailu).

Ulkoista vaikka vain osa omasta sisältötarpeestasi alan ammattilaiselle. Sisällöntuotantopalvelut on mahdollista tilata nyt myös edullisempana kuukausipakettina. TUTUSTU PALVELUHINNASTOON TÄSTÄ.

Kiinnostuitko sisällöntuotantosi ulkoistamisesta?

NÄIN SISÄLLÖNTUOTANNON ULKOISTAMINEN TAPAHTUU – VAIHEET:

Olitpa kiinnostunut yhden verkkotekstin, asiakaslehden artikkelin tai vaikkapa blogikirjoituksen sisällöntuotannon ulkoistamisesta, kaikki sisältävät karkeasti seuraavat työvaiheet:

 1. Toimeksiannon määritteleminen: Yhteydenottosi jälkeen määrittelemme toivomallesi sisällölle tavoitteet ja kohderyhmän, päätämme yhdessä näkökulman, ja sovimme työn aikataulusta. Huoli pois, vaikka et ymmärtäisi näistä juuri mitään. Riittää, että varaat kalenteristasi yhteisen hetken. Loppu selviää.
 2. Työn valmisteleminen: Toimeksiannosta sopimisen jälkeen et kuule minusta hetkeen. Kulissien takana ensimmäisenä aloitan sisällöntuotantotyön valmistelemisen. Siihen kuuluu mahdollisten haastateltavien kontaktointi ja haastatteluista sopiminen sekä tausta-aineiston hankinta ja siihen perehtyminen.
 3. Varsinainen sisällöntuotantotyö: Kun taustatyö on tehty, käynnistyy varsinainen sisällöntuotantotyö. Teen sisältöösi tarvittavat haastattelut, tuotan eli kirjoitan varsinaisen sisällön ja oikoluetan puolestasi syntyneen sisällön etukäteen kaikilla haastateltavilla. 
 4. Sisällön editointi ja muokkaaminen: Tässä vaiheessa syntynyt sisältö on muokkaustilassa. Kierros 1. sisältää sisällön muokkaamisen haastateltavien kommenttien ja korjausten perusteella. Tämän jälkeen saat syntyneen sisällön ensimmäistä kertaa luettavaksesi. Kierros 2. sisältää sisällön muokkaamisen asiakkaan eli sinun kommenttiesi ja korjaustesi perusteella. Kun kakkoskierros on päätöksessä, sisältö on yleensä valmis.
 5. Sisällön luovuttaminen: Kun olet hyväksynyt muokatun ja korjatun työn, saat sisällön julkaisuvalmiina sähköisesti toimitettuna sovittuun määräaikaan mennessä. Yleensä toimitus tapahtuu sähköpostitse Word-tiedostona. Tämän jälkeen voit julkaista tilaamasi sisällön suunnittelemassasi kanavassa. Jos olet saanut sisältöön täydet käyttöoikeudet, voit julkaista saman sisällön tai osia siitä halutessasi myös muualla omissa kanavissasi – tai hyödyntää sisältöä myöhemmin uudelleen. 

Tutustu sisällöntuotantotyön eri vaiheisiin blogikirjoituksessa, joka esittelee vaiheet askel askeleelta. Kurkkaa samalla myös blogikirjoitus sisällöntuotantotyön hinnoittelusta ja siitä, mikä työssä oikein maksaa.   

VOISINKO OLLA SINULLE AVUKSI?