Poimi konkarilta vinkit asiantuntijabloggaamiseesi

Bloggaajan tietokirjan ilmestymistä juhlistettiin maanantaina 15.3. Facebook Liven kautta lähetettävissä  virtuaalijulkkareissa. Olet tallenteen kautta edelleen lämpimästi tervetullut mukaan. Julkistamistilaisuus oli avoin ja ilmainen kaikille asiantuntijabloggaamisesta kiinnostuneille, ja se kesti reilut puolisen tuntia. Löydät tallenteen alun linkin lisäksi Rouva Sanan ja Bloggaajan käsikirjan Facebook-sivujen kautta.

Bloggaajan tietokirjan julkistamistilaisuudessa Järvenpään Kukkatalon yrittäjä, floristimestari Saija Sitolahti jakaa tuhannen taalan vinkkinsä asiantuntijablogin ylläpitämiseen ja kertoo omasta bloggaamisestaan. Vinkit ovat hyödynnettävissä ja jalostettavissa kenen tahansa yrittäjän tai asiantuntijan blogiin. Tilaisuudessa kuulet, mitä hyötyä asiantuntijabloggaamisesta on Sitolahdelle ollut, ja miksi hän jaksaa satsata kohtalaisen sitovaan ja aikaa vievään blogiinsa.

Inspiroivia vinkkejä ja ajankohtaista asiaa

Sitolahti ylläpitää suosittua Saijan blogia. Järvenpään Kukkatalon verkkosivujen yhteydessä olevan bloginsa kautta Sitolahti markkinoi omaa asiantuntijuuttaan jakamalla ajankohtaisia ja inspiroivia vinkkejä kukista, kukilla sisustamisesta, asetelmista, taiteilemisesta ja askartelemisesta sekä kukkien ja viherkasvien hoidosta. Sitolahti on tunnettu muun muassa erilaisten kukkakorujen, -pantojen ja -seppeleiden tekemisen ohjaajana ja tekemisen innostajana.

Minustako bloggaaja? – Bloggaajan työkirja (Rouva Kustannus, 2021) on tavoitteellisen bloggaamisen tietokirja asiantuntijoille ja yrittäjille. Bloggaajan työkirja on tehtäväkirja, jonka havainnollisten kysymysten kautta pohdit omaa bloggaamistasi. Bloggaajan työkirjan avulla perustat blogin, jolla on markkinoinnillinen päämäärä, ja pyörität blogiarkeasi tavoitteellisesti.

Tutustu asiantuntijaan ja tietokirjaan

Saija Sitolahti 

Järvenpään Kukkatalon yrittäjä Saija Sitolahti on tunnettu muun muassa Presidentinlinnan itsenäisyyspäivävastaanoton, Ateneumin museon Helene Schjerbeck -näyttelyn ja erilaisten tapahtumien kukittamisesta. Hän on julkaissut myös suositun Kukkakirjan (Otava, 2018). Sitolahden kättentöitä on mahdollista ihastella tänä vuonna kuukausittain myös Unelmien Talo & Koti -lehdessä. Tutustu Sitolahteen ja hänen blogiinsa ennakkoon täällä.

Bloggaajan työkirja

Minustako bloggaaja? – Bloggaajan työkirja on jatkoa tavoitteellisen bloggaamisen tietokirjalle Minustako bloggaaja? – Bloggaajan käsikirjalle (Rouva Kustannus, 2019). Uutuuskirjan julkistamistilaisuudessa esittelee molemmat teokset kirjoittanut sisällöntuottaja ja toimittaja, yrittäjä Minna Luoma (Rouva Sana), jolla on kokemusta sisältöjen tuottamisesta erilaisille alustoille noin 25 vuoden ajalta. Tutustu Bloggaajan työkirjaan ennakkoon täällä.

Bloggaajan työkirjan julkistamistilaisuus järjestettiin maanantaina 15.3. Facebook Livessä. Löydät tallenteen tilaisuudesta joko Fb-tapahtuman alta, Rouva Sanan tai Bloggaajan käsikirjan Fb-sivuilta. Olet edelleen lämpimästi tervetullut kuuntelemaan. 

Jaa ja käy tykkäämässä