Rouva Kustannus

Rouva Kustannus - pieni ja ketterä kustantamo sinun apunasi

Rouva Kustannus on julkaisujen laatimiseen, tuottamiseen ja kustantamiseen erikoistunut yritys. Kustantamo on julkaissut tavoitteellisen bloggaamisen tietokirjat Minustako bloggaaja? – Bloggaajan käsikirjan sekä Minustako bloggaaja – Bloggaajan työkirjan. Kustantamo tuottaa myös muun muassa vuosittain ilmestyvän Vuosi Tuusulanjärvellä – keskiuusmaalaisen kulttuuri-ja luontokalenterin. Rouva Kustannus on osa Sisältötoimisto Rouva Sanaa. Onko sinulla mielessäsi julkaisu, jonka haluaisit julkaista? Ota yhteyttä!

Poikkea Rouva Kustannuksen verkkokauppaan

Löydät kustantamon myynnissä olevat tuotteet verkkokaupasta tai lähimmästä kirjakaupastasi.

Kaipaatko apua julkaisusi tai kirjasi toteuttamiseen?

Suunnitteletko julkaisua? Onko sinulla valmis käsikirjoitus? Haaveiletko sen painamisesta yksien kansien väliin? Rouva Kustannus tarjoaa sinulle väylän minkä tahansa julkaisun ja valmiin käsikirjoituksen toteuttamisen painetuksi teokseksi. Projektisi koolla ei ole väliä. Julkaisusi voi olla sivumäärältään ja painokseltaan iso tai pieni: lehti, tietokirja, runoteos tai vaikka yrityksesi juhlajulkaisu. Kysy lisää!

Kustantamon kautta saat muun muassa:

  • tarvittavan käsikirjoituksen (haamukirjoittaminen)
  • valmiin käsikirjoituksesi oikolukemisen
  • ulkoasun graafisen suunnittelun
  • kuvituksen
  • kirjan painotyön
  • sekä tarvittaessa kaikki kirjan tiedottamiseen, markkinointiin, jakeluun ja välittämiseen liittyvän avun.

 

Sisältötoimisto Rouva Sana on erikoistunut kirjalliseen sisällöntuottamiseen sekä kirjallisen viestinnän ja markkinoinnin kouluttamiseen. Osoitteessa sijaitsee myös Rouva Kustannus.