Vuosi Tuusulanjärvellä

Vuosi Tuusulanjärvellä -seinäkalenteri

Vuosi Tuusulanjärvellä on paikallinen, 100 prosenttisesti keskiuusmaalainen vuosikalenteri. Seinälle ripustettavan kulttuuri- ja luontoaiheisen kalenterin jokaista kuukautta koristaa vuodenaikaan sopiva kuva Tuusulanjärveltä tai sen välittömästä läheisyydestä. Kalenteri on oiva kaikille keskiuusmaalaisesta luonnosta ja kulttuurista kiinnostuneille.

Seinäkalenterin sivuille on merkitty kaikki pyhäpäivät, valtakunnalliset kulttuuriset ja luontoon liittyvät merkkipäivät sekä paikalliset, Tuusulanjärven taiteilijayhteisön jäsenten juhlapäivät. Kalenterissa on tilaa myös omille merkinnöille. Kalenterissa on mukana myös kaikki valtakunnalliset viralliset liputuspäivät.

Osta oma seinäkalenterisi jälleenmyyjältäsi

Ostamalla seinäkalenterin tuet keskiuusmaalaista työtä. Jokainen seinäkalenterista maksamasi sentti tuloutuu takaisin Keski-Uudellemaalle. Vuosi Tuusulanjärvellä -kalenterin myynti tapahtuu paikallisten jälleenmyyjien kautta. 

Sisältötoimisto Rouva Sana on erikoistunut kirjalliseen sisällöntuottamiseen sekä kirjallisen viestinnän ja markkinoinnin kouluttamiseen. Osoitteessa sijaitsee myös Rouva Kustannus.