Rouva Sana

Mikään tarina ei ole liian pieni kerrottavaksi

ROUVA SANA

Hei, olen Minna Luoma alias Rouva Sana, sanojen ja kirjoittamisen sekatyöläinen. Sanat ovat elantoni ja elämäntapani. Kun en kirjoita työkseni, kirjoitan harrastuksekseni - ja toisin päin. Olen kirjoittanut ammatikseni ja harrastuksekseni oikeastaan aina.

Olen toimitusalan konkari. Olen tehnyt toimittajan, toimitussihteerin ja toimituspäällikön töitä sanoma- ja aikakauslehdissä lähes 20 vuotta. Tunnen julkaisujen maailman kirjoittamisesta ja suunnittelusta tarinoiden editointiin ja julkaisemiseen asti. Olen tehnyt myös viestintä- ja tiedotusalan töitä. Olen opiskellut markkinointia, viestintää ja kirjoittamista sekä suorittanut muita mielenkiintoani ylläpitäviä opintoja kuten yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon (valmis syksyllä 2019).

Sisältötoimisto Rouva Sana sai alkunsa vuonna 2016 kirjoittamisen ja sisältöjen tuottamisen tarpeestani sekä havainnosta, kuinka mikään tarina ei ole liian pieni kerrottavaksi. Tarinoista jokainen ansaitsee tulla tavalla tai toisella kerrotuksi.

Minua kiinnostaa juuri nyt:

  • ympäröivän maailman tarkkaileminen olohuoneen suurien ikkunoiden kautta, kaupan kassalla tai puiston penkillä
  • vuodenaikojen seuraaminen Tuusulanjärvellä
  • juoksu- tai salilenkkarini tai se, kun niitä ei tarvita hetkeen lainkaan (=jooga, toim. huom.)
  • väkevä taide-elämys: näytelmä, konsertti, taidenäyttely, tanssiesitys, mikä vain - pääasia, että se liikauttaa
  • venyvien viikonloppuaamujen, villasukkien ja hiirenkorvalle merkittyjen kirjojen yhdistelmä.
SISÄLTÖTOIMISTO ROUVA SANA

Sisältötoimisto Rouva Sana on sisältöjen tuottamiseen sekä sisältömarkkinoinnin sparraamiseen ja kouluttamiseen erikoistunut markkinointiviestinnän toimisto. Rouva Sanan missiona on täyttää koko maa laadukkailla ja seuraajia kiinnostavilla sisällöillä ja tarinoilla.

Ihmiset eivät ole muuttuneet ajasta sitten leirinuotioiden. Sanoissa on jotain hyvin ainutlaatuista. Rakastamme tarinoiden voimaa. Tunteita, joita ne meissä synnyttävät. Niin kauan kuin on ihmisiä, säilyy kaipuumme tarinoihin ja niiden synnyttämään yhteisöllisyyteen; tarve sanojen ja tarinoiden kuulemiseen, kertomiseen ja jakamiseen toistemme kesken.

Sisältötoimisto Rouva Sanan arvoja ovat:

  • rakkaus omaan äidinkieleen ja  suomen kielen vaaliminen: työssäni ei ole mitään tärkeämpää kuin kielellisesti taidokkaasti ja ammattitaidolla laaditut sisällöt
  • aikataulut: deadlinet ovat työssäni pyhät - sovituista aikatauluista ei tingitä
  • kumppanuus ja yhteistyö: asiakkaan arjen ymmärrys, taito asettua asiakkaan asemaan ja kyky puhua hänen kanssaan samaa kieltä
  • vaikka työ on vakavaa, elämä ei ole: ain hymyillen työtäs tee - pilke silmäkulmassa vie eteenpäin aina, myös töissä.

Tiesitkö, että

Rouva Sana on alueellisen sisällöntuottajayhteisön Keski-Uudenmaan blogien eli Kublon toinen perustaja ja vetäjä. Kiinnostaako sinua vaikuttajamarkkinointiyhteistyö Keski-Uudellamaalla? Kublo on palveluksessasi. Kysy, pyydä käymään!

Sisältötoimisto Rouva Sana on Suomen Yrittäjien jäsenyritys ja kuuluu paikallisyhdistyksen kautta Järvenpään Yrittäjiin.

Etsitkö ala- tai yläkouluusi tai ehkä jopa toisen asteen oppilaitokseen yrittäjäyhteistyökumppania? Sisältötoimisto Rouva Sana on vapaaehtoinen YES Kummi, jonka tehtävänä on auttaa lapsia ja nuoria tutustumaan työelämään, yrittäjyyteen ja työelämässä tarvittaviin taitoihin. Pyydä vierailulle kouluusi!