Palvelut

Mikään tarina ei ole liian pieni kerrottavaksi

Sisältötoimiston palvelut

Mikä erottaa Sisältötoimisto Rouva Sanan muista sisältötoimistoista? Mikään tarina ei ole liian pieni kerrottavaksi. Rouva Sana on kirjalliseen sisällöntuottamiseen ja tarinankerrontaan erikoistunut markkinointiviestinnän toimisto.

Ei ole se ja sama, millaisin sisällöin julkaisuissasi, markkinointiviesteissäsi, some-päivityksissäsi, blogikirjoituksissasi ja verkkosivuillasi viestit. Sisältöjen on tarkoitus tarjota tietoa, markkinoida, viihdyttää ja ennen kaikkea sitouttaa. Hyvä tarina jää lukijan ja seuraajan mieleen. Ammattitaitoisesti sisällöillä palvelluksi tullut asiakas palaa luoksesi uudestaan.

 

SISÄLLÖNTUOTANTO, BLOGGAUS, NATIIVIMAINONTA, TARINANKERRONTA

 • Tekstit erilaisiin julkaisuihin ja eri tarpeisiin, pieneen ja isoon: muun muassa julkaisuihin, lehtiin ja kirjoihin, verkkosivuille, blogikirjoituksiin, some-päivityksiin ja asiakaskirjeisiin.
 • Natiivi- eli maksettuun mainontaan liittyvät tekstit, jutut ja tarinankerronta.
 • Journalistiset jutut, henkilötarinat, reportaasit sekä kolumnit ja muut lehtikirjoitukset.
 • Uusien verkkosivujen sisällöntuotanto sekä vanhojen, olemasssa olevien verkkosivujen uudistus päivitetyin sisällöin.

Kaikkeen sisällöntuotantoon on mahdollista yhdistää myös valokuvaus.

Uusien verkkosivujen osalta visuaalisen ja teknisen puolen tarvittaessa toteuttaa Rouva Sanan yhteistyökumppani Graphic Room.

Rouva Sanan säännölliseen sisältöjen tuottamiseen liittyviä asiakkaita ovat/ovat olleet muun muassa KRAPI (verkkosivusisällöntuotanto), OTAVAMEDIA (natiivimainonta), TUUSULAN KUNTA (julkaisut), KIELIPOLKU-lehti (kolumnit), SUOMEN BIOTEEKKI (natiivimainonta ja vaikuttajayhteistyö), BLOGGAAJAN KÄSIKIRJA (bloggaamisen tietokirja, ilmestyy keväällä 2019). Rouva Sana tuottaa sisältöjä joka tarpeeseen. Kysy lisää ja pyydä tarjous!

SISÄLTÖMARKKINOINNIN SUUNNITTELU JA SPARRAUS

Paljon saa aikaan jo yksin. Mikään markkinointi ei ole kuitenkaan tehokasta, järkevää, eikä kannattavaa, jos sitä ei suunnitella etukäteen. Olitpa sitten yksinyrittäjä tai pk-yrityksen tai yhteisön markkinoinnista vastaava, pyydä apua tai sparrausta oman sisältömarkkinointisi suunnittelemiseen.

Suunnitteluavun ja sparrauksen kohteita voivat sisältömarkkinoinnin osalta olla muun muassa:

 • markkinointisuunnitelman laatiminen ja päivittäminen
 • markkinoinnin vuosikellon laatiminen ja päivittäminen
 • sisältöstrategian sparraus ja laatiminen
 • verkkoon ja sosiaalisen median kanaviin suunnatun sisältösuunnitelman sparraus ja laatiminen
 • työyhteisöllesi suunnatut työpajat ja koulutukset em. aiheista (räätälöidään toiveiden mukaan, kesto toiveistä riippuen keskimäärin 1-3 tuntia)

Investointi oman markkinoinnin suunnitteluun kannattaa. Usein jo muutama tunti sparrausta ja suunnitteluapua tai lyhyt työpaja saa sinut toimimaan omassa työssäsi tehokkaammin ja se näkyy ennen pitkää viivan alla.

VAIKUTTAJAVIESTINTÄ, KESKI-UUDENMAAN BLOGIT - KUBLO

Vaikuttajamarkkinointi on yksi markkinoinnin kasvavimmista trendeistä vuonna 2019. Se ei ole ihme, sillä tänä päivänä kohderyhmäsi, seuraajasi ja asiakkaasi tietävät, että yrityksen oma kehu ei ole uskottavaa. Totuus tuotteista ja palveluista halutaan kuulla ulkopuolisen suusta. Siksi vaikuttajamarkkinointiin kannattaa satsata. Ulkopuolisen tuottamien sisältöjen avulla saat myös vaikuttajan omat kanavat käyttöösi.

Vaikuttajaviestintään liittyviä palveluja ovat muun muassa:

 • vaikuttajamarkkinoinnin perusteisiin ja käytäntöön opastaminen, neuvonta ja sparraus
 • vaikuttajamarkkinoinnin suunnittelu
 • vaikuttajamarkkinoinnin toteus ja kaupallinen sisältöyhteistyö Rouva Sana -blogin kanssa

Muista myös keskiuusmaalaisten sisällöntuottajien yhteisö Keski-Uudenmaan blogit eli KUBLO. Kublo tavoittaa noin 30 alueellisen vaikuttajansa kautta noin 200 000 lukijaa ja seuraajaa joka viikko. KUBLO on jokaisen keskiuusmaalaisen must-kanava. Rouva Sana on toinen yhteisön perustajista ja vetäjistä. Saat halutessasi kauttani myös Kublon palvelut käyttöösi. Ota yhteyttä!

KOULUTUKSET, KURSSIT, VALMENNUKSET JA ASIANTUNTIJAPUHEENVUOROT

Sisältötoimisto Rouva Sana tarjoaa paitsi omia koulutuksia ja valmennuksia, mutta toimii tilauksesta kouluttajana ja valmentajana myös räätälöidyissä koulutuksissa. Koulutukset voivat olla yhden päivän/muutaman tunnin mittaisia luentoja, puheenvuoroja ja työpajoja tai useammasta kokoontumiskerrasta koostuvia kurssi- ja koulutuskokonaisuuksia. Palveluita tilaavat erilaiset oppilaitokset ja opistot sekä yritykset kuten Keuda, Luksia, Keravan Opisto ja Järvenpään kirjasto.

Koulutusten, kurssien, valmennusten ja asiantuntijapuheenvuorojen aiheita voivat olla muun muassa:

 • blogi ja bloggaaminen
 • oman osaamisen markkinoiminen ja brändääminen sisältöjen avulla
 • sisällöillä tapahtuva markkinointi verkossa ja somessa
 • luova kirjoittaminen ja luovuus
 • verkko ja some työnhaussa, omien unelmien toteuttaminen blogin, verkon ja somen avulla
 • vaikuttajamarkkinointi, kaupallinen vaikuttajayhteistyö, Keski-Uudenmaan blogit - KUBLO

ROUVA SANAN ERIKOISPALVELU BLOGGAAJILLE

Omaa olemassa olevaa blogia voi olla joskus haastava kehittää. Bloggaajista harva omaa hovilukijan tai rehellisen arvioitsijan, jonka kanssa voisi luottamuksella sparrata oman blogin sisältöä sekä kehittää sitä edelleen. Sisältötoimisto Rouva Sana on luonut bloggaajille erityisen Blogianalyysin. Sen avulla saat puolueettoman arvion siitä, miltä blogisi maistuu, tuoksuu ja tuntuu sekä tukun vinkkejä, miten voisit blogiasi kehittää. Lue lisää Blogianalyysistä.

VERKKOKAUPPA PALVELEE SINUA YMPÄRI VUOROKAUDEN

Sisältötoimisto Rouva Sanan verkkokaupasta löydät osan yrityksen palveluista. Verkkokaupan puolella pysyvästi myynnissä on muun muassa supersuosittu ja oman blogin kehittämisessä hyödynnetty Blogianalyysi. Klikkaa itsesi verkkokauppaan ja kurkkaa! Jos tarvitsemaasi palvelua ei löydy verkkokaupasta, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!