Tilaa Bloggaajan työkirja ennakkotilaajan hintaan

Posted on Posted in Bloggaajan työkirja

Odotettu Minustako bloggaaja? – Bloggaajan käsikirjan sisarteos Bloggaajan työkirja ilmestyy helmi-maaliskuun vaihteessa. Tilaamalla tietokirjan nyt, ennakkoon ennen sen ilmestymistä, saat uunituoreen teoksen huippuedulliseen hintaan 19,95 e (norm. 24,95 e). ENNAKKOTILAAJAN HINTA ON VOIMASSA VAIN 28.2. ASTI. Ennakkotilaajan hinta on voimassa ainoastaan Rouva Kustannuksen verkkokaupassa.

Bloggaajan työkirja sai alkunsa koulutuksiini osallistuneiden kurssilaisten palautteiden perusteella. Bloggaamiseen liittyvät kurssit ja koulutukset koetaan yleisesti tarpeellisiksi ja niiden aineistot hyödyllisiiksi Kurssilaisten toiveena on kuitenkin ollut konkreettinen ja pitempiaikainen työkalu oman työpöydän ääreen: ”kättä pidempää” bloggaamiseen liittyvien tietojen jalkauttamisessa käytäntöön.

Bloggaajan työkirjan avulla suuntaat
bloggaamisesi tavoitteelliseen suuntaan

Toiveeseen on vastattu. Bloggaajan työkirja on apuväline omalla bloggaajan taipaleellasi. Se on nimensä mukaisesti täytettävä työkirja, jonka tähtiä olet sinä ja sinun blogisi. Bloggaajan työkirjaan kirjaat itse kaiken tärkeän, joka sinun tulee omasta blogistasi muistaa. Kirjaamalla paitsi opiskelet tavoitteellista bloggaamista, mutta samalla työstät omaa tekemistäsi: kirjaat havaintojasi ja suunnitelmiasi, kehität uutta ja harjoittelet.

Kaikki omaan blogiisi liittyvä säilyy yksien kansien välissä. Voit palata merkintöihisi uudelleen niin usein kuin haluat. Muistiin merkitsemisellä on myös toinen hyvä puoli. Kun kirjaat suunnitelmasi ja aikeesi, ohjaat tekemistäsi tavoitteellisempaan suuntaan ja sitoutat itseäsi omaan tekemiseesi.

Bloggaajan työkirja tukee
Bloggaajan käsikirjan oppeja

Bloggaajan työkirjan näkökulmana on tavoitteellinen bloggaaminen. Työkirja on suunnattu oman osaamisen (palveluiden ja tuotteiden) markkinoinnista kiinnostuneille asiantuntijoille ja yrittäjille. Bloggaajan työkirja sopii myös uutta suuntaa etsiville ja tavoitteellisesta bloggaamisesta kiinnostuneille harrastajabloggaajille.

Bloggaajan työkirja tukee Bloggaajan käsikirjan sisältöä. Saat työkirjasta parhaimman tehon irti, kun käytät sitä rinnakkain Bloggaajan käsikirjan kanssa. Muista, että et välttämättä kuitenkaan tarvitse Bloggaajan käsikirjaa. Työkirja palvelee sinua myös itsenäisenä teoksena.

Kiinnostuitko? Tutustu Bloggaajan työkirjaan ennakkoon täällä. Lisää Bloggaajan työkirjan sisällöstä ja hyödyistä löydät myös tästä blogikirjoituksesta. Ennakkotilaajan hintaan löydät Bloggaajan työkirjan Rouva Kustannuksen verkkokaupasta. Tee tilauksesi helmikuun aikana!

Jaa ja käy tykkäämässä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *