Vihdoinkin – Sisältötoimisto Rouva Sanan uudet verkkosivut

Posted on Posted in Uncategorized

Nyt ne ovat vihdoin totta: Sisältötoimisto Rouva Sana on saanut uudet verkkosivut. Pitkä, loppumetreillä hieman kivinenkin tie uudistusten vuoksi on kuljettu, mutta ne ovat nyt valmiit. Mitä mieltä olet? Tykkäätkö?

Hommassa kävi kuin rutkasti hiivaa saaneessa pullataikinassa. Vanhojen, olemassa olevien verkkosivujen ulkoasu-uudistuksesta käyntiin lähtenyt projekti paistui kuukausien aikana mittavaksi hankkeeksi, jossa oikeastaan melkein kaikki meni uusiksi. Ja vain yhdestä syystä. Kulunut kesä osoitti, että Rouva Sanan keskiuusmaalaista elämää valottaneen blogin ja sisältötoimiston yhdistäneet verkkosivut eivät riittäneet enää palvelemaan Rouva Sanan kasvaneita ja muuttuneita lukija- ja seuraajaryhmiä niin blogin kuin sisältötoimistonkaan puolella. Tuli aika eriyttää toiminnot omille sivuilleen. Ja tässä sitä nyt ollaan.

Olitpa sitten sisältömarkkinoinnista kiinnostunut yrittäjä, blogia suunnitteleva yhdistyksen tai yhteisön jäsen tai muuten vain oman blogisi ja kirjoittamisesi kehittämisestä kiinnostunut, löydät näiltä verkkosivuilta jatkossa kaikki Sisältötoimisto Rouva Sanaan liittyvät ammattiasiat: kaikki ne, jotka olivat aikaisemmin suloisessa sekamelskassa kulttuurin ja arkisen keskiuusmaalaisen elämän kanssa.

Siis paitsi sisältötoimiston tulevat kurssit ja koulutukset, tiedot sisältötoimiston palveluista, Minustako bloggaaja? – Näin markkinoin sisällöillä verkossa –verkkokurssista sekä linkin verkkokauppaan, mutta myös kaikki sisällöntuotantoon ja sisältömarkkinointiin liittyvät ammattibloggaukset. Kaikki yhden ja saman osoitteen alta – eikä sitten mitään muuta.

Vanhan blogin puolella julkaistut Rouva Sanan ajankohtaiset ja edelleen relevantit ammattibloggaukset on siirretty tämän blogin puolelle. Jos et löydä täältä etsimääsi, kaikki vuosien varrella julkaistut jutut löytyvät edelleen haku-toiminnon avulla vanhoilta sivuilta. Mitään tarinaa ei ole hävitetty.

Kaikki muu säilyykin sitten ennallaan. Jos mietit, missä keskiuusmaalaiseen kulttuuriin ja hyvään fiilikseen painottunut blogi on, se jatkaa hyvin käynnistyneitä elon vuosiaan, mutta jatkossa löydät sen uuden osoitteen alta. Rouva Sanan blogi, siis se rennompi versio, majailee nyt osoitteessa www.rouvasana.com.

Com-päätteiset verkkosivut ovat siis tästä eteenpäin vain ja ainoastaan Rouva Sanan keskiuusmaalaista arkea kuvaavien ajatusten käytössä, ja fi-päätteisiä sivuja emännöi sisältötoimisto. Eli kertauksena vielä – kaksi eri verkkosivuosoitetta: sisältötoimisto on fi ja blogi on com. Saattaa tuntua alkuun hyvin sekavalta, mutta valitsitpa myöhemmin kumman osoitteen tahansa, pääset sivuilta aina haluamaasi paikkaan.

Sisältötoimisto jakaa Rouva Sanan keskiuusmaalaista elämää valottavan blogin kanssa yhteiset Facebook-sivut. Klikkaamalla itsesi niiden taajuudelle tiedät, koska blogi päivittyy. Myös muut some-kanavat jatkavat tuttua eloaan.

Nyt seuraa kiitosten aika. Yksinyrittäjä ei ole yksin mitään vaan se on verkostojensa summa. Nämä tänään päivänvalon nähneet verkkosivut eivät olisi syntyneet ilman Rouva Sanan elintärkeitä yrittäjäkollegoja: oman alansa ammattilaisia, jotka omalla osaamisellaan ovat mahdollistaneet, että Sisältötoimisto Rouva Sanan verkkosivut ovat oikeasti totta.

Erityisen suuri kiitos visuaalisen viestinnän ammattilaiselle, Graphic Roomin Susannalle, joka vastaa paitsi sisältötoimiston uudesta graafisesta ilmeestä, logosta – ja ylipäätään kaikesta, mikä liittyy verkkosivuihin ja graafiseen ulkoasuun. Susanna teki ihan mielettömän, pyyteettömän ja ennen kaikkea joustavan työn, kun Rouva Sanan verkkosivunälkä kasvoi kuukausien aikana. Nämä verkkosivut eivät olisi koskaan valmistuneet ilman Graphic Roomin rautaista ammattitaitoa ja ymmärrystä asioista, joista tämä rouva ei tiedä sitten niin yhtään mitään (mutta jonka mielikuvitus on silti rajaton). Iso kiitos!

Superkiitos By Satu Hartin Sadulle ratkiriemukkaista valokuvaussessioista, joiden ansiosta verkkosivuilla on nyt valokuvaamisen ammattilaisen kuvitus eikä tukku selfieitä; ihanalle Vaatepuun Soile-Marialle, joka mahdollisti, että Rouva Sana on verkkosivujen kuvissa muissakin kuin reikäisissä farkuissa ja t-paidassa (ja terkkuja Vimma Companylle); aurinkoiselle Kinuskilla-kahvilan yrittäjälle Mallalle, joka lainasi kahvilansa tilaa kuvauksiamme varten kesken kiireisen alkukesän päivän; ja HairCutin aina yhtä taitavalle Pialle, joka loihti Rouva Sanan yhden päivän ajaksi pois rehottavasta otsatukasta ja ponnarista.

Iso kiitos ja halaus! Teidän ansiosta Rouva Sana on tänään juuri tämän näköinen.

Jatkossa tämä sisältötoimiston blogi päivittyy sisältöjen tuottamiseen ja sisältömarkkinointiin liittyvillä ammattiasioilla aina, kun sellaisiin on aihetta. Viime aikoina aika usein on ollut.

Tavataanhan täällä jälleen! Loistokasta syksyä!

Jaa ja käy tykkäämässä

4 thoughts on “Vihdoinkin – Sisältötoimisto Rouva Sanan uudet verkkosivut

    1. Syntyneet verkkosivut olivat ison uurastuksen tulos normaalityön ohessa (eivätkä ne olisi koskaan toteutuneet ilman huippuja yhteistyökumppaneita). Siksi tuntuu supermahtavalle, jos sivut ovat mukava katsoa ja lukea. Kiitos Marika <3.

    1. Mahtavaa, kiitti hei <3! Pitkän uurastuksen jälkeen palautteesi tuntuu enemmän kuin ihanalle. Sillä teille lukijoille ja seuraajille nämä sivut on nimenomaan tehty. Iso, lämmin kiitos Sari <3!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *