Vuosi 2019 Tuusulanjärvellä -seinäkalenteri myynnissä nyt

Vuosi 2019 Tuusulanjärvellä -seinäkalenteri sai vuosia, vuosia sitten alkunsa omasta henkilökohtaisesta halustani hyödyntää vuoden aikana ikuistamiani valokuvia kotijärvestäni jollakin pysyvällä tavalla. Siis siten, että kuvia voisi katsella muutenkin kuin kerran läppärin näyttöruudulta ennen kuin ne katoavat kovalevyn uumeniin – ja lähes poikkeuksetta unohtuvat sinne. Vuoden 2019 -seinäkalenteri on julkisessa myynnissä järjestyksessä kolmas.

Vuosi 2019 Tuusulanjärvellä -seinäkalenteri noudattaa samaa, edellisvuosista tuttua kaavaa. Jokaista kuukautta koristaa vuoden aikaan sopiva maisemakuva Tuusulanjärveltä. Kuvista osa on tuttuja täältä blogin puolelta tai muussa julkisessa muodossa nähtyjä, osa on entuudestaan täysin uusia ja ennen näkemättömiä.

Paljon tuttua, vähän uutta

Myös idea kalenterin taustalla on sama entinen. Vuosi 2019 Tuusulanjärvellä esittelee paitsi keskiuusmaalaisia rantamaisemia myös paikallista kulttuuria. Kalenterissa on huomioitu kaikki Tuusulanjärven taiteilijayhteisön jäsenten merkkipäivät (ja muutama muu ekstra) sekä valtakunnalliset kulttuuriin ja luontoon liittyvät päivät.

Muistatko, milloin on Pekka Halonen tai Jean Sibelius viettävät merkkipäiväänsä? Milloin on Suomen kuvataiteen tai musiikin päivä tai milloin nykäistään lippu salkoon suomalaisen luonnon kunniaksi? Vuosi 2019 Tuusulanjärvellä -kalenterin avulla muistat.

Uutta on, että Vuosi 2019 Tuusulanjärvellä on nyt täysin keskiuusmaalaista, tarkemmin sanottuna järvenpääläistä, alkuperää. Kuvat ovat Rouva Sanan, ja kalenterin toteutus ja painatus on Järvenpäässä sijaitsevan Kirje- ja Lomakepainon.

Paikallisen painon myötä kalenterin koko seinällä on hieman muuttunut. Vuoden 2019 kalenteri on seinällä pystyssä olevan aanelosen kokoinen. Kalenterin sivut on kierresidottu, ja keskellä on ripustusreikä.

Muista myös Tuusulanjärvi-muistivihkot

Vuosi 2019 Tuusulanjärvellä  -seinäkalenteri koristaa jokaisen keskiuusmaalaisen kotia, mutta se on myös erinomainen lahjaidea kaikille kulttuurin ystäville ja Tuusulanjärven maisemista nauttiville. Saat oman seinäkalenterisi Sisältötoimisto Rouva Sanan verkkokaupasta.

Huomaa myös kaksi uutuustuotetta: kaksi erilaista muistivihkoa, joiden kantta koristaa Tuusulanjärven rantamaisemakuva sekä slogan ”Mikään tarina ei ole liian pieni kerrottavaksi”.

Uniikkia ja erilaista! Vastaavanlaisia lahjoja et mistään muualta saa. Tuotteet sopivat erinomaisesti myös yrityslahjoiksi. Tilaa omasi heti Rouva Sanan verkkokaupasta!

Tule tervehtimään ja uniikeille lahjaostoksille joulutapahtumiin

Löydät kaikki tuotteet – ja muutamia uniikkeja yllätystuotteita seinäkalenterin ja muistivihkojen hengessä – myös jouluisista tapahtumista keskisellä Uudellamaalla seuraavasti:

Joulumyyjäisistä saat kaikki haluamasi tuotteet ilman postituskuluja. Tule tapamaan ja hanki joulun uniikeimmat lahjat!
Jaa ja käy tykkäämässä