Vuosi 2020 Tuusulanjärvellä

Vuosi 2020 Tuusulanjärvellä -seinäkalenteri on ilmestynyt

Keskiuusmaalainen, alusta loppuun saakka paikallinen, Vuosi 2020 Tuusulanjärvellä -seinäkalenteri on ilmestynyt. Vuosi 2020 Tuusulanjärvellä -seinäkalenteri on ehtaa lähituotantoa alusta loppuun saakka. Kalenterin keskiössä on Tuusulanjärvi ja Tuusulanjärven taiteilijayhteisön reilut sata vuotta sitten luoma henki.

Seinäkalenterin kuvat ovat Rouva Sanan, ja kalenterin  on painanut Kirje- ja Lomakepaino. Seinäkalenterin on kustantanyt Rouva Kustannus. Kaikki kalenterin toteuttamisessa mukana olleet ovat Järvenpäästä.

Myynnissä nyt Suomalaisessa Kirjakaupassa ja Helmi-kirpputorilla

Vuosi 2020 Tuusulanjärvellä -seinäkalenterin idea on sama kuin ensimmäisenä ilmestymisvuonna viitisen vuotta sitten. Jokaista kuukautta koristaa vuodenaikaan sopiva kuva Tuusulanjärveltä tai sen välittömästä läheisyydestä. Kuvia on paitsi Järvenpään myös Tuusulan puolelta.

Uutta on, että seinäkalenterin päämyynti tapahtuu nyt keskiuusmaalaisten jälleenmyyjien kautta. Oman kappaleesi saat haettua suoraan joko Suomalaisen Kirjakaupan myymälästä Järvenpäästä tai Keravalta. Kalenteri on myynnissä myös Järvenpäässä Helmi-kirpputorilla tai Tuusulassa Memories Marin Putiikissa, joiden valikoimiin kuuluu repertuaari painotuotteita kuten kalentereita ja kortteja.

Ehta keskiuusmaalainen kulttuuri- ja luontokalenteri

Vuosi 2020 Tuusulanjärvellä on paikallinen kulttuuri- ja luontokalenteri. Kalenteriin on merkitty kaikki valtakunnalliset kulttuuriset merkkipäivät, mutta myös paikalliset taiteilijayhteisöön liittyvät tärkeät muistettavat.

Tiesitkö, että Eero Erkko juhlistaa ensi vuonna 160-vuotisjuhlavuottaan? Entä, muistatko milloin on suomalaisen musiikin päivä tai milloin nykäistään lippu salkoon suomalaisen luonnon kunniaksi? Vuosi 2020 Tuusulanjärvellä -kalenterin avulla muistat.

Vuosi 2020 Tuusulanjärvellä -seinäkalenterin koko on A4-arkki pystysuunnassa. Kuukaudet ovat omilla sivuillaan, ja kierresidonnan ansiosta sivut on helppo vaihtaa ja kääntää. Jokaisen päivän kohdalla on pieni tila omille merkinnöille.

Oiva lahjaidea tai muisto Tuusulanjärven taiteilijayhteisö-faneille

Samanlaista kalenteria ei tule ihan heti muualla vastaan. Siksi se onkin oivallinen lahjaidea kaikille keskisellä Uudellamaalla asuville, Tuusulanjärvi- ja Tuusulanjärven taiteilijayhteisö-faneille sekä paikallisten yritysten ja yhteisöjen asiakkaille ja verkostoille.

Vuosi 2020 Tuusulanjärvellä -seinäkalenteri on myynnissä Suomalaisessa Kirjakaupassa Järvenpäässä ja Keravalla, Helmi-kirpputorilla Järvenpäässä, Memories Marin Putiikissa Tuusulassa sekä Rouva Sanan ja Rouva Kustannuksen yhteisessä verkkokaupassa tammikuun alkupuolelle asti. Lue lisää seinäkalenterista omalta verkkosivultaan.

Jaa ja käy tykkäämässä