Vuosi Tuusulanjärvellä

Vuosi 2021 Tuusulanjärvellä -kalenteri on ilmestynyt

Posted on Posted in Rouva Kustannus

Perinteeksi muodostunut uusi Vuosi 2021 Tuusulanjärvellä -kalenteri on ilmestynyt. Seinäkalenteri on myynnissä jälleenmyyjien kautta: Suomalaisen Kirjakaupan paikallisten Järvenpään ja Keravan myymälöissä sekä Memories Marin Putiikissa Tuusulan Rantatiellä.

Vuosi 2021 Tuusulanjävellä kuvaa yhden kokonaisen vuodenkierron kulttuurimaisemissa. Kuvien keskiössä ovat paitsi Uudenmaan maakuntajärvi eri vuodenaikoina myös keskiuusmaalainen kulttuuri. Seinäkalenteri on 100 prosenttinen aito lähituote.

Tuusulanjärvi-kalenteri tekee kunniaa paikalliselle kulttuuriympäristölle

Mitä sinulle tulee ensimmäisenä mieleen Tuusulanjärvestä? Vuodenaikojen mukaan vaihtuvat tunnelmat, uusmaalaisten virkistyskeidas niin kesäisin kuin talvisinkin? Rantatien ympäristöstä reilut sata vuotta sitten alkunsa saanut taiteilijayhteisö? Pekka Halonen tai Jean Sibelius?

Tiesitkö, että Tuusulanjärven maailmanmaineelle alkulaukauksensa antanut kirjailija Juhani Aho täyttää ensi syyskuussa 160 vuotta? Vuosi 2021 Tuusulanjärvellä -seinäkalenterin avulla tiedät.

Vuosi 2021 Tuusulanjärvellä -kalenteri tekee kunniaa paitsi Tuusulanjärvelle itselleen myös alueen tunnetuksi tehneelle taiteilijayhteisölle ja esittelee, miltä Tuusulanjärvi ympäristöineen näyttää vuonna 2021.

Kalenterin sivuja kuvittavat maisemakuvat Järvenpäästä ja Tuusulasta Tuusulanjärven rantamaisemista tai sen välittömästä läheisyydestä kuten Järvenpään Rantapuistosta, Teriojalta, Vanhankylänniemestä ja Tuusulan Sarvikalliolta. Kuviin on ikuistettu myös kulttuurikohteita kuten Aleksis Kiven kuolinmökki ja Ainola.

Kalenterissa on huomioitu paitsi pyhäpäivät myös kaikki valtakunnalliset ja paikalliset kulttuuriin ja luontoon liittyvät liputus- ja merkkipäivät. Uutuutena kalenteriin on nostettu suomalaisen taiteen päivä 9. elokuuta, jota vietetään ensi vuonna toista kertaa.

100 prosenttisesti keskiuusmaalainen

Vuosi 2021 Tuusulanjärvellä -kalenteri on 100 prosenttinen keskiuusmaalainen (järvenpääläinen) lähituote. Kalenterin kuvat on ikuistanut järvenpääläinen sisällöntuottajayrittäjä ja kulttuurinkuluttuja Minna Luoma (Rouva Sana), ja kalenterin on kustantanut järvenpääläinen Rouva Kustannus. Kalenterin painamisesta vastaa Kirje- ja Lomakepaino Järvenpäästä.

Vuosi 2021 Tuusulanjärvellä -seinäkalenterin ovh on 15,90 e. Osta omasi paikalliselta jälleenmyyjältä! Kysy samalla myös paikallisia Tuusulanjärvi-postikortteja. Lue kalenterista lisää täältä.

Jaa ja käy tykkäämässä

2 thoughts on “Vuosi 2021 Tuusulanjärvellä -kalenteri on ilmestynyt

  1. Hyvä, kun olet lisännyt liputuspäivät kalenteriin, ne ovat tosi tärkeitä ja noloa, jos unohtuu laittaa lippu.

    1. Liputuspäivät ovat kalenterissa mukana, mutta tarkennan, että vain kulttuurin ja luonnon osalta. Kalenteri on kaikilla tavoin erilainen ja uniikki. Se korostaa paitsi Tuusulanjärven luonnon merkitystä myös paikallista ja valtakunnallista kulttuuria.

      Vuosi Tuusulanjärvellä -kalenterissa on siis kaksi näkökulmaa: luonto ja kulttuuri, jotka kantavat liputuspäiviin saakka. Tämä on valittu myös siksi, että valtaosassa koteja on useita kalentereja kännyköistä ja työ- ja pöytäkalentereista aina vähintään yhteen seinäkalenteriin. Joka kodista löytyy yleensä ainakin yksi ajastaika, joka täyttää perinteiset nimipäivä- ja liputustarpeet. Vuosi Tuusulanjärvellä täydentää olemassa olevia kuvilla ja osin tiedoillakin, joita ei muista kalentereista löydy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *